اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

آموزش روشن کردن ضبط ماشین با ترانس دوبل 18 ولت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

آموزش روشن کردن ضبط ماشین با ترانس دوبل 18 ولت

سلام به تمامی استادان
    بنده میخوام با یک ترانس دوبل 18 ولت یک ضبط ماشین فابریک پراید مدل سیدی و فلش رو در خانه روشن کنم متأسفانه یک آداپتور داشتم آسیب دید بعد تصمیم گرفتم از داخل ضبط قدیمی ترانس باز کنم ترانسو باز کردم با اهم متر برقشو اندازه گرفتم دیدم 2 تا 18 ولت روی 10 آمپر میده بعد ضبط منم 2 تا سیم مثبت داره و یک سیم منفی مشترک
    آیا درسته که یه 18 ولت به مثبت بدم و یک 18 ولت به اکسسوری و منفی رو هم به گراند؟؟؟؟
    با تشکر

پاسخ : آموزش روشن کردن ضبط ماشین با ترانس دوبل 18 ولت

نوشته اصلی توسط ksra نمایش پست ها
    سلام به تمامی استادان
    بنده میخوام با یک ترانس دوبل 18 ولت یک ضبط ماشین فابریک پراید مدل سیدی و فلش رو در خانه روشن کنم متأسفانه یک آداپتور داشتم آسیب دید بعد تصمیم گرفتم از داخل ضبط قدیمی ترانس باز کنم ترانسو باز کردم با اهم متر برقشو اندازه گرفتم دیدم 2 تا 18 ولت روی 10 آمپر میده بعد ضبط منم 2 تا سیم مثبت داره و یک سیم منفی مشترک
    آیا درسته که یه 18 ولت به مثبت بدم و یک 18 ولت به اکسسوری و منفی رو هم به گراند؟؟؟؟
    با تشکر
    با سلام:
    کاربر گرامی حیف است که یک ترانس دوبل 18 ولت 10 آمپر را بخواهیدبا دستکاری به 12 ولت تبدیل کنید، برای پخش خودرو هم حداکثر جریان و ولتاز مورد نیاز شما استفاده از یک ترانس تک یا دوبل 12ولت 3 آمپر می باشد، قیمت این ترانس حدود 15 هزار تومان است. با یک پل دیود 4 امپری یکسو و ازیک خازن 3300 میکرو فاراد 25 ولت استفاده کنید دیگر نیازی به ولتاژ رگولاتور و ... ندارید. استفاده از ترانس ضبط قبلی را هم بیخیال شوید چون به پخش پراید آسیب جدی میزند.
    علم را در آزمایشگاه باید یاد گرفت نه در دانشگاه
    نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است. (ادیسون)

دیدگاه

سلام
      پخش ماشین رو که میخوای روشن کنی باید سیم بک اپ و مثبتش و مثبت چراغ پنلش رو به مثبت تغذیه بزنی و سیم مشکی یا بدنه رو به منفی
      در مورد ولتاژ هم هیچ وقت بیشتر از 14.4 یا 15 ولت به پخش ندید
      موفق باشید
      Proudly @real_ahmadi
      #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

[QUOTE=علی تحیری;670547]با سلام:
        کاربر گرامی حیف است که یک ترانس دوبل 18 ولت 10 آمپر را بخواهیدبا دستکاری به 12 ولت تبدیل کنید، برای پخش خودرو هم حداکثر جریان و ولتاز مورد نیاز شما استفاده از یک ترانس تک یا دوبل 12ولت 3 آمپر می باشد، قیمت این ترانس حدود 15 هزار تومان است. با یک پل دیود 4 امپری یکسو و ازیک خازن 3300 میکرو فاراد 25 ولت استفاده کنید دیگر نیازی به ولتاژ رگولاتور و ... ندارید. استفاده از ترانس ضبط قبلی را هم بیخیال شوید چون به پخش پراید آسیب جدی میزند.[/QUOT

ممنون ولی میخوام مستقیم بدون دستکاری 18 ولت رو مستقیم به ضبط بزنم
        مشکلی ندارد؟؟

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

نوشته اصلی توسط مهندس احمدی نمایش پست ها
        سلام
        پخش ماشین رو که میخوای روشن کنی باید سیم بک اپ و مثبتش و مثبت چراغ پنلش رو به مثبت تغذیه بزنی و سیم مشکی یا بدنه رو به منفی
        در مورد ولتاژ هم هیچ وقت بیشتر از 14.4 یا 15 ولت به پخش ندید
        موفق باشید
        ترانس یه سیم 12 ولت هم داره + 2تا 18 ولت ویک منفی یک 18 ولت رو میخوام به بک آپ وصل کنم و یک 18 ولت رو هم میخوام به اکسسوری وصل کنم و 12 ولت رو هم به چراغ پنل مشکلی نداره؟؟

دیدگاه

چرا اینجوری؟؟
          خوب همه رو به 12 بدید
          Proudly @real_ahmadi
          #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

چرا اینجوری؟؟
            خوب همه رو به 12 بدید
            خوب رو ترانس فشار میاد 3 تا 12 ولت میشه 36 ولت!!!!
            خوب یه راه هست اگه خوب باشه همه سیم های مثبتو موازی کنم یعنی سیم های (بک آپ اکسسوری و لامپ های روی پنل) که جمعا میشه 36 ولت
            مال ترانسم دوتا 18 ولت رو باهم موازی کنم بشه 36 ولت
            منفی هم که سرجای خودش
            این راه حل خوبه؟؟؟

دیدگاه

خوب رو ترانس فشار میاد 3 تا 12 ولت میشه 36 ولت!!!!
              خوب یه راه هست اگه خوب باشه همه سیم های مثبتو موازی کنم یعنی سیم های (بک آپ اکسسوری و لامپ های روی پنل) که جمعا میشه 36 ولت
              مال ترانسم دوتا 18 ولت رو باهم موازی کنم بشه 36 ولت
              منفی هم که سرجای خودش
              این راه حل خوبه؟؟؟
              سلام
              چی 36 ولت؟؟شوخی می کنی؟؟
              توی ماشین 36 ولت کجا بود؟؟اون سه تا سیم وقتیACC ماشین و چراغ هاش روشن بشه باه م موازی میشن ولتاژشون جمع که نمیشه
              شما هرسه تارو موازی کنید و بدید به مثبت 12 ولت
              حتما واسه یکسوساز یه پل دیودی 4 امپر یا بالا تر استفاده کنید و یه خازن پر ظرفیت بزارید
              موفق باشید
              Proudly @real_ahmadi
              #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

سلام
                چی 36 ولت؟؟شوخی می کنی؟؟
                توی ماشین 36 ولت کجا بود؟؟اون سه تا سیم وقتیACC ماشین و چراغ هاش روشن بشه باه م موازی میشن ولتاژشون جمع که نمیشه
                شما هرسه تارو موازی کنید و بدید به مثبت 12 ولت
                حتما واسه یکسوساز یه پل دیودی 4 امپر یا بالا تر استفاده کنید و یه خازن پر ظرفیت بزارید
                موفق باشید
                خوب مگه یه بک آپ مستقیم از باتری نمیاد ؟ این 12 ولت یه اکسسوری 12 وولت چراغای رو ی پنل 12 ولت اینارو باهم میخوام جمع کنم بشه 36 ولت که به هر کدوم 12 ولت برسه یعنی به 12 ولته ک فشار نمیاد؟؟؟
                ترانسو از این ضبط قدیمیای ال جی 2 کاسته ها که یه سی دی از بالا میخوره در آوردم
                2 تا 18 ولتای ترانسو باهم یکی کنم بشه 36 ولت بعد 3 تا سیمای مثبتو باهم یکی کنم بدم به این 36 ولت؟؟؟
                بخدا قاطی کردم یه ذره ساده تر بگو

دیدگاه

خوب مگه یه بک آپ مستقیم از باتری نمیاد ؟ این 12 ولت یه اکسسوری 12 وولت چراغای رو ی پنل 12 ولت اینارو باهم میخوام جمع کنم بشه 36 ولت که به هر کدوم 12 ولت برسه یعنی به 12 ولته ک فشار نمیاد؟؟؟
                  ترانسو از این ضبط قدیمیای ال جی 2 کاسته ها که یه سی دی از بالا میخوره در آوردم
                  2 تا 18 ولتای ترانسو باهم یکی کنم بشه 36 ولت بعد 3 تا سیمای مثبتو باهم یکی کنم بدم به این 36 ولت؟؟؟
                  بخدا قاطی کردم یه ذره ساده تر بگو
                  سلام مجدد
                  انصافا ساده گفتماچیزی نداره که ببین کل حرف من اینه این ولتاژ ها با هم هیچ وقت جمع نمیشه یعنی به اون ترانستون فشار نمیاد ترانستون 3 یا 4 امپر باشه کافیه
                  این ولتاژ ها هیچ وقت باهم جمع نمیشن که بخوای 36 ولت بدی بهش اون که میگی با هم جمع کنم که به هر کدوم 12 ولت برسه اصلا نیست همچین چیزی توی مدار موازی ولتاژ همه شاخه ها یکیه
                  اینجوری بگم سه تا سیم رو باهم یکی کن و به دوازده ولت وصلش کن سیم منفی رو هم به منفی
                  موفق باشی
                  Proudly @real_ahmadi
                  #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

سلام مجدد
                    انصافا ساده گفتماچیزی نداره که ببین کل حرف من اینه این ولتاژ ها با هم هیچ وقت جمع نمیشه یعنی به اون ترانستون فشار نمیاد ترانستون 3 یا 4 امپر باشه کافیه
                    این ولتاژ ها هیچ وقت باهم جمع نمیشن که بخوای 36 ولت بدی بهش اون که میگی با هم جمع کنم که به هر کدوم 12 ولت برسه اصلا نیست همچین چیزی توی مدار موازی ولتاژ همه شاخه ها یکیه
                    اینجوری بگم سه تا سیم رو باهم یکی کن و به دوازده ولت وصلش کن سیم منفی رو هم به منفی
                    موفق باشی
                    دمت گرم با راهنماییت

اشکال نداره به 18 بزنم یعنی قسمت 12 ولت تا 18 یا 19 هم میره !!!!!
                    مشکلی پیش نمیاد؟

دیدگاه

دمت گرم با راهنماییت

اشکال نداره به 18 بزنم یعنی قسمت 12 ولت تا 18 یا 19 هم میره !!!!!
                      مشکلی پیش نمیاد؟
                      اون قسمت 12 ولت رو وقتی DCمیکنی تا 18 میره به خاطر این که خازن صافی توی یکسوساز می زاری و ولتاژ خروجی ترانس ضرب در 1.44 میشه و اون عدد به دست میاد که هیچ مشکلی نیست و در حال بی باری هستش وقتی مصرف کننده وصل کنید و جریان بکشید میاد پایین
                      موفق باشید
                      Proudly @real_ahmadi
                      #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

اون قسمت 12 ولت رو وقتی DCمیکنی تا 18 میره به خاطر این که خازن صافی توی یکسوساز می زاری و ولتاژ خروجی ترانس ضرب در 1.44 میشه و اون عدد به دست میاد که هیچ مشکلی نیست و در حال بی باری هستش وقتی مصرف کننده وصل کنید و جریان بکشید میاد پایین
                        موفق باشید
                        خوب اگه اینجور باشه ترانس من دوبل 12 هست!!!!
                        من در حالت بی باری اندازه گرفتم 18 ولت بود !
                        چراغای روی پنلو نخواستم
                        حالا یه 12 به اکسسوری و یک + باتری به هر خروجی ترانس بزنم؟؟؟

چون جوری که شما گفتید رو زدم صدای هوووووووووووووووم داد رو ولوم بالا

دیدگاه

چراغای روی پنلو نخواستم
                          باسلام:
                          اگر شما فقط می خواهید این پخش را در منزل و بدون استفاده از باتری ماشین استفاده کنید ، ازیک ترانس دوبل یا تک 12 ولت 3 آمپر استفاده کنید، بعلاوه یک خازن3300 میکرو فاراد 25 ولت و یک پل 4 آمپر. ولتاژ شما در حالت بیباریبه حدود 17 ولت می رسد که با وصل کردن به پخشو روشن شدن آن ولتاژ حدود بین 12 الی 13 ولت می شود. و خطری ایجاد نمی کند. ولتاژ ورودی ضبطها دقیقا 12 ولت نیست، بلکه ولتاژ کاری آن ها تا 14.5 الی 15 ولت هم در بعضی کاتالوگ های آن ها نشته شده است. سیم اکسسوری یا ACCESSORIES یا استفاده از برق فرعی ، در خودرو ها فقط برای مصرف جریان کم زیر 3 آمپر ماننده رادیو و ... بکار می رود. سویچ خودرو ها دارای 4 پله یا مرحله می باشند. مرحله 1خاموش یا OFF مرحله 2 برق فرعی یا ACCESSORIES مرحله 3 ING. یا IGNITION که در این مرحاه برق پشت پنل یا جلو داشبورد روشن می شود. مرحله 4 برق استارت که برای روشن کردن خودرو بکار می رود و بعد از روشن شدن خودرو بخاطر داشتن فنر برگردان مرحله استارت کلید بصورت خود کار به مرحله 3 رفته و تا زمان روشن بودن خودرو در این حالت می ماند.
                          حالا اگر می خواهید پخش شما بدون دقدقه و راحت کار کند، سیم منفی یا صفر ولت تغذیه خروجی را که بعد از پل دیود و خازن گرفتید به بدنه پخش یا در صورت داشتن شیم منفی به آن وصل کنید. سیم برق مثبت تغذیه را هم به ورودی برق پخش وصل کنید. پس از مرحله دستگاه باید براحتی و بدون مشکل کار کند اگر غیر این بود گزارش کنید. و بی خیال اکسسوری و ... شوید.
                          علم را در آزمایشگاه باید یاد گرفت نه در دانشگاه
                          نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است. (ادیسون)

دیدگاه

چراغای روی پنلو نخواستم

سلام مجدد
                            اون صدای هوم دلیلی واسه اتصالات اشتباه نداره
                            خازن یکسوساز مقدارش چقدره؟؟؟حداقل باید 2200 باشه (حداقل) من توصیه می کنم 6800 میکرو فاراد بزارید
                            این صدای هوم مال ترانسه که وقتی خازن صافی مقدارش کم باشه میاد توی خروجی از سلامت پل دیود هم مطمئن شو
                            موفق باشید
                            Proudly @real_ahmadi
                            #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علی تحیری نمایش پست ها
                              باسلام:
                              اگر شما فقط می خواهید این پخش را در منزل و بدون استفاده از باتری ماشین استفاده کنید ، ازیک ترانس دوبل یا تک 12 ولت 3 آمپر استفاده کنید، بعلاوه یک خازن3300 میکرو فاراد 25 ولت و یک پل 4 آمپر. ولتاژ شما در حالت بیباریبه حدود 17 ولت می رسد که با وصل کردن به پخشو روشن شدن آن ولتاژ حدود بین 12 الی 13 ولت می شود. و خطری ایجاد نمی کند. ولتاژ ورودی ضبطها دقیقا 12 ولت نیست، بلکه ولتاژ کاری آن ها تا 14.5 الی 15 ولت هم در بعضی کاتالوگ های آن ها نشته شده است. سیم اکسسوری یا ACCESSORIES یا استفاده از برق فرعی ، در خودرو ها فقط برای مصرف جریان کم زیر 3 آمپر ماننده رادیو و ... بکار می رود. سویچ خودرو ها دارای 4 پله یا مرحله می باشند. مرحله 1خاموش یا OFF مرحله 2 برق فرعی یا ACCESSORIES مرحله 3 ING. یا IGNITION که در این مرحاه برق پشت پنل یا جلو داشبورد روشن می شود. مرحله 4 برق استارت که برای روشن کردن خودرو بکار می رود و بعد از روشن شدن خودرو بخاطر داشتن فنر برگردان مرحله استارت کلید بصورت خود کار به مرحله 3 رفته و تا زمان روشن بودن خودرو در این حالت می ماند.
                              حالا اگر می خواهید پخش شما بدون دقدقه و راحت کار کند، سیم منفی یا صفر ولت تغذیه خروجی را که بعد از پل دیود و خازن گرفتید به بدنه پخش یا در صورت داشتن شیم منفی به آن وصل کنید. سیم برق مثبت تغذیه را هم به ورودی برق پخش وصل کنید. پس از مرحله دستگاه باید براحتی و بدون مشکل کار کند اگر غیر این بود گزارش کنید. و بی خیال اکسسوری و ... شوید.
                              سلام امتحان کردم ولی بدون اکسسوری روشن نشد فقط سیو کرد
                              بعد 12 ولت رو به + باتری و 12ولت دیگه رو به اکسسوری زدم با دوتا خازن با مقدار 4200 میکرو فاراد 35 ولت به مثبت این دو زدم مشکل هووووووووووم حل شد !!!
                              بدون مشکل داره کار میکنه
                              ببینم برای ضبط مشکلی ایجاد نمیکنه جواب آخر ؟؟؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X