اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

طریقه تمیز کردن نوک هویه

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

طریقه تمیز کردن نوک هویه

سلام دوستان
    من یه دستگاه هیتر و هویه کویک دارم ک در تعمیرات موبایل ازش استفاده میکنم
    مشکلم اینه زود به زود نوک هویه ام خراب میشه بعضی اوقات نوک هویه ضعیف میشه و در حالت کار خم میشه به راحتی. حتی گرون ترین نوک هویه رو هم گرفتم بازم مشکل دارم
    اول از روغن لهیم و اون اسفنج مخصوص هویه ک همراه خودش بود تمیز میکردم بازم هویه بعد چند وقت تمیز نمیشد و قعل بهش نمیچسبید این سریه یه چیز دیگه گرفتم ک ظاهرن شبیه به همون اسفنج هست اما صابونیه و نوشته بود روش ک از روغن لحیم استفاده نکنم ولی بازم نوک هویم خراب میشه و قلع بهش نمیچسبه
    چون من موقع لحیم کردن سوکت شارژ پایه هاش خیلی ریزن مهمه برام دقیقا انتها یعنی نوک هویه قلع بچسبه چون نازک تره و به پایه های دیگر نخوره واسه همین میخواستم بدونم راه درست تمیز کردن و نگهداری نوک هویه چجوریه
    ممنون

پاسخ : طریقه تمیز کردن نوک هویه

نوشته اصلی توسط saman5949 نمایش پست ها
    سلام دوستان
    مشکلم اینه زود به زود نوک هویه ام خراب میشه بعضی اوقات نوک هویه ضعیف میشه و در حالت کار خم میشه به راحتی. حتی گرون ترین نوک هویه رو هم گرفتم بازم مشکل دارم
    اول از روغن لهیم و اون اسفنج مخصوص هویه ک همراه خودش بود تمیز میکردم بازم هویه بعد چند وقت تمیز نمیشد و قعل بهش نمیچسبید این سریه یه چیز دیگه گرفتم ک ظاهرن شبیه به همون اسفنج هست اما صابونیه و نوشته بود روش ک از روغن لحیم استفاده نکنم ولی بازم نوک هویم خراب میشه و قلع بهش نمیچسبه
    چون من موقع لحیم کردن سوکت شارژ پایه هاش خیلی ریزن مهمه برام دقیقا انتها یعنی نوک هویه قلع بچسبه چون نازک تره و به پایه های دیگر نخوره واسه همین میخواستم بدونم راه درست تمیز کردن و نگهداری نوک هویه چجوریه
    ممنون
    هر نوع ترکیب شیمیایی باعث خوردگی نوک هویه میشه.
    توصیه من به شما استفاده از نوک پاک کن های سیمی(شبیه سیم ظرف شویی) و استفاده از قلموی رنگرزی با الیاف طبیعی هست.

به هیچ عنوان از نوک پاک ها به دلیل استفاده از ترکیبات تینری استفاده نکنید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط اشکان غفارزاده نمایش پست ها
      هر نوع ترکیب شیمیایی باعث خوردگی نوک هویه میشه.
      توصیه من به شما استفاده از نوک پاک کن های سیمی(شبیه سیم ظرف شویی) و استفاده از قلموی رنگرزی با الیاف طبیعی هست.

به هیچ عنوان از نوک پاک ها به دلیل استفاده از ترکیبات تینری استفاده نکنید
      سلام مهندس ممنون از پاسختون
      اره دیدم پس از خود سیم ظرف شویی استفاده کنم؟؟
      موقعی ک اصلا قلع نمیچسبه چیکار کنم بخاطر جنسه نوکه؟

دیدگاه

سلام مهندس ممنون از پاسختون
        اره دیدم پس از خود سیم ظرف شویی استفاده کنم؟؟
        موقعی ک اصلا قلع نمیچسبه چیکار کنم بخاطر جنسه نوکه؟
        نه سیم مخصوص داره برای این کار

موقعی که قلع به نوک هویه نمیچسبه و اکسید میشه ناچارا باید از مایع نوک پاک استفاده کنید ک شاید ماهی یک بار لازم بشه . اینجوری عمر نوک هویه کم نمیشه و کمتر آسیب میبینه

دیدگاه

درود . اگر شما یک نوک هویه خوب تهیه کنید . همیشه دما رو در حد نیاز تنظیم کنید . مرتب با سیم ظرفشویی تمیز کنید . وقتی استفاده نمیکنید هویه رو خاموش کنید . قبل از خاموش کردن هویه رو قلع اندود کنید که روی نوک مقداری باقی بمونه . به هیچ وجه به جنس های پلاستیکی و ... نزنید . از قلع و روغن مرغوب استفاده کنید . نوک خراب نمیشه همچنین لحیم کاری تمیز تری خواهید داشت .

دیدگاه

سلام دوستان
            ممنون
            با سلام خدمت شما ،
            بنده روزی 7 ساعت مداوم با هویه کار میکنم ،
            چند نکته که خودم رعایت میکنم و تا حالا مشکلی نداشتم :
            1- نوک هویه ای رو که برای اولین بار استفاده میکنم به محض گرم شدن قطع اندود میکنم (با اینکه لایه ی خیلی نازکی روی خودش قلع داره)
            2- هیچوقت نمیزارم دمای هویه از 300 بالاتر بره ، برای اینکار اگر هویه کنترل دما داره دما رو روی 300 تا 350 تنظیم میکنم که برای کاری معمولی کافیه ، اما به محض اینکه نیازی به هویه ندارم حتی برای 1 دقیقه هویه رو خاموش میکنم ، اگر هویه معمولیه و کنترل دما نداره باید مداوم ازش کار بکشید تا دماش از یه حدی بالاتر نره
            3- نوکی هویه رو با اجسام تیز مثه چاقو پاک نکنید ، چون روکش نازک مس نسوز اون خراش پیدا میکنه و دچار مرگ پیش از موعد میشه
            4- خودم برای پاک کردن نوک هویه یکم قلع اندودش میکنم و یواش روی پایه ی هویه میتکونمش ، اینطوری هم نوک تمیز میشه و هم تکه های جمع شده قلع رو برای استفاده در وان قلع جمع میکنم
            5- هیچوقت نوکی رو مستقیم تو روغن لحیم نزنید ، خودم قبلا اینکار رو میکردم اما اشتباهه
            بین همه ی اینا حفظ دمای هویه خیلی خیلی مهمه! نباید دماش خیلی بالا بره ، لازمه بگم که اگه هویه بیکار بشه دماش حتی تا 500 درجه هم میرسه ، نوک خم میشه جریان نشتی برق شهر به هویه زیاد میشه بدنه ی هویه پوک و شکننده میشه ، المنت هم زودتر میسوزه.
            این تجربیات با ارزشن چون حاصل از بین بردن ده ها هویه هستن
            __________________________________________________ _________________________
            قلع هم بنده از AMASAN استفاده میکنم و خیلی عالیه! حتی از آساهی هم بهتره ، ECA هم داره

نوشته های آقا مسعود هم در پست بالا کاملا صحیحه به خصوص اون پلاستیکه که پدر نوک رو در میاره
            جدیدترین ویرایش توسط hoseyni emeni; ۱۲:۳۰ ۱۳۹۷/۰۱/۱۹.
            به امید روزی که شما رو بر بالاترین نقطه ی علم الکترونیک ببینم . زنده باد ECA.
            الکترونیک قدرت
            الکترونیک آنالوگ
            طراحی و تولید انواع مدارات الکترونیک در تیراژ انبوه
            ---------------------BMCELEC@-------------------
            ------------www.hoseyniemeni.ir-----------
            ---------------www.bmc-elec.com--------------
            ---------------www.bmc-elec.ir--------------

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X