سلام به کاربران عزیز سایت eca
بنده یه چند وقتی نبودم چون سرم خیلی شلوغ بود یه مدار داشتم که به خاطر بی دقتی مقاومتش سوخت (چون مدارو خیلی وقت بود درست کرده بودم و دست ساز بود و هیچ دیتاشیتی داخل اینترنت نبود!
) خلاصه اومدیم کتاب های الکترونیک رو خوندیم فهمدیم که وقتی مقاومتی میسوزه باید با تیغ یا کاتر و ..... مقاومت رو نصف کرد بعد با هم متر دیجیتالی (حتما باید دیجیتال باشه !) اهم مقاومت رو اندازه گیری کرد اگر مقدار اهم نشون داده شده توسط اهم متر 500 باشه تقریبا 1 کیلو اهم هست (بالا پایین هم داره ) البته بستگی به مولتی مترتون داره
توسط این راه فهمدم که مقاومت سوخته دقیقا 1 کیلو اهم بود
حالا مدار یدونه از این رقص نور ها بود که باید به خروجی آمپلی ضبط میزدی تا لامپ هاش چشمک میزد من یادم رفته بود که رقص نور هست زدم به منبع 12 ولت که مقاومت ورودی به فنا رفت !
بعد از طریق این راه درستش کردم و الان داره کار میکنه
اگرسوألی داشتید درخدمتم
موفق باشید
بنده یه چند وقتی نبودم چون سرم خیلی شلوغ بود یه مدار داشتم که به خاطر بی دقتی مقاومتش سوخت (چون مدارو خیلی وقت بود درست کرده بودم و دست ساز بود و هیچ دیتاشیتی داخل اینترنت نبود!

توسط این راه فهمدم که مقاومت سوخته دقیقا 1 کیلو اهم بود

حالا مدار یدونه از این رقص نور ها بود که باید به خروجی آمپلی ضبط میزدی تا لامپ هاش چشمک میزد من یادم رفته بود که رقص نور هست زدم به منبع 12 ولت که مقاومت ورودی به فنا رفت !
بعد از طریق این راه درستش کردم و الان داره کار میکنه
اگرسوألی داشتید درخدمتم
موفق باشید
دیدگاه