اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک مولتی مترم خراب شد.

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کمک مولتی مترم خراب شد.

نوشته اصلی توسط masoud935 نمایش پست ها
    اون اولیه که با خط ابی مشخص کردید فقط یک کلیده

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

ممنون از راهنماییتون..اما مشکلی با باتری نداشتم .مشکل این بود که میخواستم ولتاژ یه خازن رو اندازه بگیرم مولتی متر رو روی رنج 1000 ولت دی سی گذاشتم ولی ظاهرا ولتاژ خازن( که هیچی روش نوشته نبود)خیلی بیشتر از این حرفا بوده..به محض اینکه پراب رو زدم یه صدای تق تخلیه خازن دادو بعدش همه چی روی مولتی متر محو شد...... الانم وقتی روی بازر اهم متر میذارم و اتصال کوتاه رو چک میکنم بازر بوق میزنه ولی هیچی نشون نمیده الا یک نقطه کوچک که معمولا. قبلا رنج انتخابی رو نشون میداد الان برای یک لحظه خیلی کوتاه زمانیکه روشنش میکنم یا کلید سلکتور رو میچرخونم روشن میشه
    مطمئن نیستم ولی شاید ال سی دیش سوخته

دیدگاه

نوشته اصلی توسط masoud935 نمایش پست ها
      ممنون از راهنماییتون..اما مشکلی با باتری نداشتم .مشکل این بود که میخواستم ولتاژ یه خازن رو اندازه بگیرم مولتی متر رو روی رنج 1000 ولت دی سی گذاشتم ولی ظاهرا ولتاژ خازن( که هیچی روش نوشته نبود)خیلی بیشتر از این حرفا بوده..به محض اینکه پراب رو زدم یه صدای تق تخلیه خازن دادو بعدش همه چی روی مولتی متر محو شد...... الانم وقتی روی بازر اهم متر میذارم و اتصال کوتاه رو چک میکنم بازر بوق میزنه ولی هیچی نشون نمیده الا یک نقطه کوچک که معمولا. قبلا رنج انتخابی رو نشون میداد الان برای یک لحظه خیلی کوتاه زمانیکه روشنش میکنم یا کلید سلکتور رو میچرخونم روشن میشه
      آیسی صفحه نمایش خراب شده همون قیری که گفتم
      هیچ کاریش نمیشه کرد
      این مولتی متر میتونه به عنوان اهدا عضو عمل کنه و اگه یه مولتی متر دیگه خریدی و خراب شد میتونی از قطعات این بجاش استفاده کنی ( به شرطی که تمام مشخصاتش یکی باشه)
      توی تمام مولتی متر ها آیسی قیری هست تا کسی نتونه از برد اون مولتی متر کپی برداری کنه(بزرگترین مشکل در خراب شدن مولتی متر)
      این مشکل رو تجربه کردم
      یا اینکه از نزدیک دیدم و دارم نظر میدم
      بعضی ها به اشتباه فکر میکنن من تعمیر کارم و دارم راه حل میگم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط maziar ashouri نمایش پست ها
        آیسی صفحه نمایش خراب شده همون قیری که گفتم
        هیچ کاریش نمیشه کرد
        این مولتی متر میتونه به عنوان اهدا عضو عمل کنه و اگه یه مولتی متر دیگه خریدی و خراب شد میتونی از قطعات این بجاش استفاده کنی ( به شرطی که تمام مشخصاتش یکی باشه)
        توی تمام مولتی متر ها آیسی قیری هست تا کسی نتونه از برد اون مولتی متر کپی برداری کنه(بزرگترین مشکل در خراب شدن مولتی متر)
        ممنون از همه عزیزان

دیدگاه

با سلام دوستان واساتید محترم
          من یک مولتی متر dt9205aدارم .مشکل من این که ولتاژو جریان acرو کلا نشون نمیده .همچنین خازن هم اندازه نمیگیره و بقیه کار میکنه .بقیه منظور اهم وقسمت dcکار میکنه و اون تست دیود .
          من پشت مولتی مترو باز کردم اول اون فیوز رو تست کردم دیدم خرابه یدونه سالم زدم روش باز همان اش و همان کاسه .درست نشد.
          اگه میشه راهنمای کنید
          اینم عکس از پشت اش .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط bahmangholami نمایش پست ها
            با سلام دوستان واساتید محترم
            من یک مولتی متر dt9205aدارم .مشکل من این که ولتاژو جریان acرو کلا نشون نمیده .همچنین خازن هم اندازه نمیگیره و بقیه کار میکنه .بقیه منظور اهم وقسمت dcکار میکنه و اون تست دیود .
            من پشت مولتی مترو باز کردم اول اون فیوز رو تست کردم دیدم خرابه یدونه سالم زدم روش باز همان اش و همان کاسه .درست نشد.
            اگه میشه راهنمای کنید
            اینم عکس از پشت اش .
            http://s9.picofile.com/file/83408166...B%B0%DB%B1.jpg
            سلام
            با مشکلی که شما فرمودیددو گزینه ی زیر رو تست کنید
            1- پراپ اهم متر قطعی نداشته باشد
            2-اتصالات پراپ به برد قطعی نداشته باشد
            3- آیا توسط پراپ های بقیه آیتم های دیگه مثل فرکانس و ... میشه اندازه گرفت؟
            4- قسمت برای چک کردن ترانزیستور داره؟ اون کار میکنه؟
            رفقا مهم نیست چطوری بازی می کنید؛ اگه شروع نکنید، قطعا بازنده هستید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط pencil نمایش پست ها
              سلام
              با مشکلی که شما فرمودیددو گزینه ی زیر رو تست کنید
              1- پراپ اهم متر قطعی نداشته باشد
              2-اتصالات پراپ به برد قطعی نداشته باشد
              3- آیا توسط پراپ های بقیه آیتم های دیگه مثل فرکانس و ... میشه اندازه گرفت؟
              4- قسمت برای چک کردن ترانزیستور داره؟ اون کار میکنه؟
              با سلام .
              پراب ها سالمه چونکه بیزرش کار میکنه .و اون فرکانس مترو فکر کنم نداره . .و قسمت چک ترانزیستور هم کار نمیکنه .
              و ضمنا علامت باطری همیشه روی صفحه هست .چه باطری پر باشه چه خالی .
              واین هم عکس از جای های که(با علامت قرمز رنگ هست) کار میکند بقیه فقط 3تا صفر نشون میده
              جدیدترین ویرایش توسط bahmangholami; ۲۳:۱۵ ۱۳۹۷/۰۸/۰۳.

دیدگاه

من داشتم ک اون سلکتور وسطش در اود و پینای زیرش افتاد
                هیشکیم کمک نکرد و انداختمش دور
                برو شیر درنده باش ای دغل میانداز خود را چو روباه شل
                راهنمایی در مورد ساخت فلزی اب

دیدگاه

سلام .مال من به جز ایسی قیری 2تا ایسی داره lm324&lm358
                  میخواستم بپرسم که ایا با تعویض این دوتا ایسی درست میشه یا نه؟ویا مشکل از ایسی قیری هستش؟واون تست ایسی رو مدارم بلد نیستم که بسنجم ببینم سالمن یا نه....

دیدگاه

سلام، منم ی مولتی متر معمولی گرفتم ، همون روز اول گزاشتم رو ۱۰۰۰ ولت dc بعد دو سر پراب رو زدم به منفی مثبت خازن بزرگه پاور کامپیوتر ، دیگه روشن نمیشه، بازش کردم ظاهر برد سالمه فقط ای سی قیری خیلی داغ میکنه، نابود شده نه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Celine نمایش پست ها
                      سلام، منم ی مولتی متر معمولی گرفتم ، همون روز اول گزاشتم رو ۱۰۰۰ ولت dc بعد دو سر پراب رو زدم به منفی مثبت خازن بزرگه پاور کامپیوتر ، دیگه روشن نمیشه، بازش کردم ظاهر برد سالمه فقط ای سی قیری خیلی داغ میکنه، نابود شده نه؟
                      خازن های ولتاژ بالا سری بودن پراب اشتباه اتصال کوتاه کردم، حداقل ی تجربه شد فدای سرم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Celine نمایش پست ها
                        سلام و درود،
                        بله خراب شده.
                        ولی روی خازن های بزرگ پاور معمولا 150 ولت وجود داره
                        تعجب میکنم خراب شده.
                        اگر حوصله دارین،میتونین تعمیرش کنین،
                        معمولا مولتی متر های دیجیتال ساده از آیسی ICL7106 یا
                        ICL7107 استفاده میکنن. که با چندین کیفیت
                        وجود داره و قیمتش از 8،000 تومان شروع میشه تا
                        140،000 تومان.
                        موفق و پیروز باشید.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...