اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تعمیر اسپیکر میکرولب M563 (مشکل ضعیف شدن صدای یکی از باندها)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تعمیر اسپیکر میکرولب M563 (مشکل ضعیف شدن صدای یکی از باندها)

استاد شما درست میگی اما خازن 25ولتی میترکه
    باید 50ولتی نصب بشهپ
    بله شما درست میگین منو ببخشین.

دیدگاه

سلام یه اسپیکر میکرولب دارم مدل ۵۶۰ باند بزرگ براش گذاشتم میخام فیلترشو تغیر بدم که بیشتر بکوبه ممنون میشم کمکم کنین

دیدگاه

اون دو تا بلند گوها را که به این شکل به یک ... خروجی متصل کردی واقعا ... کار اشتباهی است و خطر ناک... ممکن است lc بسوزد

دیدگاه

سلام یه اسپیکر میکرولب مدل ۵۶۰ دارم باند بزرگتر گذاشتم میخام بیس بیشتری داشته باشه از قسمت باند

دیدگاه

نوشته اصلی توسط parsa bahrami نمایش پست ها
            درود.به احتمال زیاد آی سی TA8173 به مشکل برخورده است ..... با تعویض این آی سی به احتمال زیاد مشکل شما رفع میشود!!!بلندگو را به خروجی مشکل دار وصل بکنید . سپس به پایه های آی سی TDA2030 دست بزنید . باید صدای نویز با صدای نسبتأ بلند بشنوید . در غیر اینصورت آی سی TDA2030 مشکل دار است ....مقاومت را هم بیرون مدار تست بکنید..... اگر 470 اهم نبود مقاومت آسیب دیده است!!!! کد رنگی مقاومت هم به ترتیب : زرد-بنفش - قهوه ای است!!به احتمال زیاد آمپدانس بلندگو های این مدل اسپیکر 4 اهم است.... ,وقتی شما بلندگو هارو موازی میکنید آمپدانس بلندگو به 2 اهم کاهش پیدا میکند!!! درحالی که درون دیتاشیت آی سی حداکثر 4 اهم مجاز است!!! وقتی شما 2 اهم به آی سی اعمال میکنید به آی سی فشار زیادی میاید و باعث سوختن آی سی در مدت طولانی میشود!!! آن ها هم چسب های حرارتی هستند که گاهی اوقات به اشتباه مونتاژ کننده مدار روی برد میریزد ........... در این برد شما چسبها برای محکم کاری سوکت ریخته شده است !!!
            سلام خسته نباشین یه اسپیکر میکرولب مدل۵۶۰ دارم باند بزررگ انداختم میخام یکم بیس داشته باشه فیلترشو چجوری تقیر بدم؟

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

نوشته اصلی توسط فرزاد الکترونیک نمایش پست ها
            اون دو تا بلند گوها را که به این شکل به یک ... خروجی متصل کردی واقعا ... کار اشتباهی است و خطر ناک... ممکن است lc بسوزد
            سلام خسته نباشین یه اسپیکر میکرولب مدل۵۶۰ دارم بلندگو بزرگ انداختم میخام یکم بیس باندارو زیاد کنم چجوری فیلترشو تقیر بدم؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط kazemi4731@gmail.com نمایش پست ها
              سلام خسته نباشین یه اسپیکر میکرولب مدل۵۶۰ دارم باند بزررگ انداختم میخام یکم بیس داشته باشه فیلترشو چجوری تقیر بدم؟

سلام خسته نباشین یه اسپیکر میکرولب مدل۵۶۰ دارم بلندگو بزرگ انداختم میخام یکم بیس باندارو زیاد کنم چجوری فیلترشو تقیر بدم؟
              درود.
              طراحی جداگانه آمپلی فایر قوی تر توسط مدارات گسسته یا مجتمع .... و خرید یک ساب ووفر قویتر ....
              توان مدنظرتان چند وات است؟؟؟
              درضمن قوی کردن ساب ووفر (و تغیرات اضافی و.... ) را در اسپیکر قبلیتان را بیخیال بشوید بدلیل اینکه امکان آسیب به سایر قطعات و آی سی های آمپلی فایر وجود دارد!!!! باید خودتان جداگانه یک اسپیکر ساب ووفر درست بکنید!!!
              اوباش مجازی یا ترول به انگلیسی):Troll) در گفتمان اینترنتی به افرادی گفته می*شود؛ که با رفتار مخرب در فضای وب به دنبال جلب نظر کاربران، ایجاد تشنج و بیان مطالب محرک و توهین*آمیز هستند.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hossein951ann نمایش پست ها
                درود برای تست لازم نیست از دستمال خیس استفاده بکنید!!!از یک پیچ گوشتی نازک که در دست بگیرید هم میتوانید استفاده بکنید...و یا باید از سیگنال صوتی استفاده بکنید...اگر عکس بگذارید بهتر است ...http://uupload.ir/شمار کامل ic توشیبا چند است ؟؟؟اگر مربوط به 3D باشدو اگر معیوب باشد،اتفاقاً کار اصلی و مهمی در اسپیکر شما دارد...آیا ولوم دستی میباشد یا دیجیتال ؟؟؟
                سلام خسته نباشین یه اسپیکر میکرولب دارم مدل۵۶۰ باند بزرگ انداختم میخاستم فیلتر بالا گذرشو حذف کنم از جک ورودی سیم وصل کردم پایه یک آیسی ولی نشد میشه فیلتر بالا گذر خوروجی آیسی باشه؟

دیدگاه

سلام خسته نباشین یه اسپیکر میکرولب دارم مدل۵۶۰ باند بزرگ انداختم میخاستم فیلتر بالا گذرشو حذف کنم از جک ورودی سیم وصل کردم پایه یک آیسی ولی نشد میشه فیلتر بالا گذر خوروجی آیسی باشه؟
                  درود
                  از برد عکس بگذارید!!!.http://uupload.ir

دیدگاه

سلام بجای ایسیHt1200-4 چی بزارم ۴ کانال میخام با همین ولتاژ

دیدگاه

فیلتر خروجی چک کنید ممکنه ایسی باشه
                      اگر نبود احتمالا مربوط به جک ورودی باشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها
                        درسته که باعث کاهش پهنای باند خروجی میشه ولی در عوض
                        باعث طولانی تر شدن عمر قطعات میشه چون چند ماه پیش
                        یه بار یدونه از این اسپیکر های کوچیک کامپیوتر رو ساختم
                        یه بار با خازن امتحان کردم دیدم قطعات کمی ولرم می شن
                        ولی بعضی صدا های bassتو خروجی از بین رفته بودن.
                        اما بار دیگه همون مدار رو بدون خازن امتحان کردم دیدم
                        صدای خروجی واضح تر شده ولی قطعات به شدت گرم شدن و
                        جریان مصرفی مدار از150میلی آمپر به حدودا500میلی آمپر
                        رسیده بود.
                        به خاطر همین من گذاشتن خازن خروجی را ترجیح می دهم.

راستی اینو هم بگم که با یکم دستکاری در مدار میشه تقریبا
                        تمام صداها رو در خروجی داشته باشیم.
                        حتی با خازن خروجی!

راستی نگفتی که کدوم بلندگو مشکل داره.
                        سلام خسته نباشین من میخواستم از این مداری که دوست عزیزمان نقششو گذاشته برای ماشینم استفاده کنم اما 12 ولتش شه سره میخواستم راهنماییم کنین که چطوری این اسپیکرو به ماشین وصلش کنم؟؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Reza. M نمایش پست ها
                          سلام خسته نباشین من میخواستم از این مداری که دوست عزیزمان نقششو گذاشته برای ماشینم استفاده کنم اما 12 ولتش شه سره میخواستم راهنماییم کنین که چطوری این اسپیکرو به ماشین وصلش کنم؟؟؟
                          سلام و درود،
                          حدود 2 سال از شروع این تاپیک میگذره ولی
                          اشکالی نداره.
                          تنها راه این هست که مبدل 12 ولت به 12 ولت
                          دوبل بسازین که به دلیل نویز ایجاد شده، و
                          جریان دهی پایین یکی از خط ها،
                          باعث کاهش کیفیت صدای خروجی میشه.
                          موفق و پیروز باشید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها
                            این شکل بستن بلندگو ها خیلی آسیب زننده است.
                            حتما دیگه این کار رو نکنید.

اون دوتا زنر پایینی در دایره 9.1ولتی هستن.
                            اون مقاومت هم به احتمال زیاد 470اهم
                            0.5وات هست.
                            اون چسبای شفاف هم به خاطر این میریزن که سوکت ها کنده نشن و تو جاشون بمونن
                            ولی معمولا کارخانه ها تو یه جای اشتباه میریزن. در کل قصد مردم آزاری نیست.
                            چون که برد سیاه شده پس به این معنیه که آیسی های قدرت بیش از حد داغ میشن.

در ضمن خازن های c1تاc5رو حتما تست کن.
                            راستی یه سوال وقتی ولوم باس رو تغییر میدی، قدرت خروجی اون خروجی
                            معیوب تغییر میکنه؟
                            سلام من می*خوام از ساب این اسپیکر جایی استفاده کنم ولی نمی*دونم چند واته؟اگه کسی می*دونه بگه ممنون

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                            X