دستگاهم Gordak 952 هست و وقتی با هیتر کار میکنم مشکلی نیست و تنظیم با ولوم ها چه حرارت و چه باد بدون مشکل کار میکنه و وقتی کار تموم میشه و کلید خاموش رو میزنم تا 150 پایین میاد و کمتر نمیشه ! و نمایشگر همچنان روشن هست و با تنظیم ولومها دما و هوا هم کم و زیاد میشه انگار اصلن خاموش نشده و چراغش هم روشن و چشمک میزنه در حالی که کلید خاموشه ! و باید از کابل برق رو بکشم تا خاموش بشه ! هر کدوم از دوستان مشکل رو میدونن برامون بزارن مشکلش رو حل کنیم ممنون از همگی
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
خرابی هوای گرم Gordak 952
Collapse
X
-
پاسخ : خرابی هوای گرم Gordak 952
نوشته اصلی توسط farhad1225 نمایش پست هادستگاهم Gordak 952 هست و وقتی با هیتر کار میکنم مشکلی نیست و تنظیم با ولوم ها چه حرارت و چه باد بدون مشکل کار میکنه و وقتی کار تموم میشه و کلید خاموش رو میزنم تا 150 پایین میاد و کمتر نمیشه ! و نمایشگر همچنان روشن هست و با تنظیم ولومها دما و هوا هم کم و زیاد میشه انگار اصلن خاموش نشده و چراغش هم روشن و چشمک میزنه در حالی که کلید خاموشه ! و باید از کابل برق رو بکشم تا خاموش بشه ! هر کدوم از دوستان مشکل رو میدونن برامون بزارن مشکلش رو حل کنیم ممنون از همگی
مدت زمان زیادی بعد زدن دکمه خاموش، روشن می مونه یا بعد از چند دقیقه خاموش میشه؟
اگر بعد از چند دقیقه اتوماتیک خاموش بشه، مشکلی نیست همه هیترا این ویژگیو دارن
علتشم خنک کردن هیتره، برای اینکه براثر حرارت زیاد، زود خراب نشه
-
پاسخ : خرابی هوای گرم Gordak 952
نوشته اصلی توسط farhad1225 نمایش پست هادستگاهم Gordak 952 هست و وقتی با هیتر کار میکنم مشکلی نیست و تنظیم با ولوم ها چه حرارت و چه باد بدون مشکل کار میکنه و وقتی کار تموم میشه و کلید خاموش رو میزنم تا 150 پایین میاد و کمتر نمیشه ! و نمایشگر همچنان روشن هست و با تنظیم ولومها دما و هوا هم کم و زیاد میشه انگار اصلن خاموش نشده و چراغش هم روشن و چشمک میزنه در حالی که کلید خاموشه ! و باید از کابل برق رو بکشم تا خاموش بشه ! هر کدوم از دوستان مشکل رو میدونن برامون بزارن مشکلش رو حل کنیم ممنون از همگی
به احتمال زیاد کلیدش دچار مشکل شده
(کنتاکت های درون کلید هم ذغالی شده هم به هم چسبیده)
دو تا راه حل دارین:
یا کلید رو عوض کنین
یا کلید رو باز کنین و کنتاکت هاش رو سنباده کنین تا تمیز
بشه،در این صورت میتونید دوباره از کلید
به مدت چند ماه استفاده کنید
موفق باشین.
دیدگاه
دیدگاه