اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تست موتور پنکه ایستاده

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تست موتور پنکه ایستاده

نوشته اصلی توسط nimdar نمایش پست ها
    درود
    دما باید در حدی باشد که دست را نسوزاند حداکثر 50 درجه .
    به لینکی که گذاشتم سر زدید ؟
    سیم پیچها را درست بسته اید ؟
    اگر اشتباه باشد بعد از مدت کمی کار قطعا موتور می سوزد .
    بله
    بله
    خیر مسیر سیم ها درست است عیب رو فهمیدم منتظر جواب کاربر(دیوانه الکترونیک) می مونم علت عیب رو اطلاع میدم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط electronium نمایش پست ها
      آیا پنکه که استاتورش بد جور داغ میکرد هنوز داره کار میکنه یا سوخته؟...چرا باید سیم پیچ اینقدر داغ کنه؟ دمای عادی کارکرد سیم پیچ و استاتور چقدر باید باشه ؟
      سلام بله کار میکنه تونستم استاتور مناسب پیدا کنم و اینکه بوش پنکه هارو هم عوض کردم

دیدگاه

درود
        دما باید در حدی باشد که دست را نسوزاند حداکثر 50 درجه .
        به لینکی که گذاشتم سر زدید ؟
        سیم پیچها را درست بسته اید ؟
        اگر اشتباه باشد بعد از مدت کمی کار قطعا موتور می سوزد .
        در حال تست پنکه توری پنکه رو میز و زمین خوابیده بود و باد پره راهی نداشت از کنار بغل توری عبور میکرد پنکه رو ایستاده کردم گذاشتم کار کنه و رو دورهای مختلف تست کردم نتیجه خیلی جالبه رو دور ۳ خنکی استاتور و سیم پیچ محسوسه و مجدد تست کردم اوضاع برگشت به روال عادی حتی ساده ترین چیزا نتایج شگفت انگیزی رو به وجود می آورد
        جدیدترین ویرایش توسط electronium; ۲۲:۴۴ ۱۴۰۲/۰۵/۲۷.

دیدگاه

درود
          یک جایی در سیم بندی اشتباهی صورت گرفته چون این موتورها دارای دو سیم پیچ راه اندازی و همراه با خازن و سیم پیچ اصلی هستند و اگر اشتباه بسته شوند این مشکل پیش می آید برای اطلاعات بیشتر به لینک زیر مراجعه کنید و از روی نقشه ارائه شده مدار را ببندید.
          https://www.eamoozan.ir/2022/05/18/%...8C%D8%B2%DB%8C
          /

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

درود
          یک جایی در سیم بندی اشتباهی صورت گرفته چون این موتورها دارای دو سیم پیچ راه اندازی و همراه با خازن و سیم پیچ اصلی هستند و اگر اشتباه بسته شوند این مشکل پیش می آید برای اطلاعات بیشتر به لینک زیر مراجعه کنید و از روی نقشه ارائه شده مدار را ببندید.
          https://www.eamoozan.ir/2022/05/18/%...8C%D8%B2%DB%8C
          /
          سلام این لینک رو دوباره آپلود میکنید من هم استفاده کنم میخوام خودم استاتور رو سیم پیچی کنم ممنون
          جدیدترین ویرایش توسط Armin13757513; ۲۳:۵۸ ۱۴۰۲/۱۱/۱۸.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Armin13757513 نمایش پست ها

سلام این لینک رو دوباره آپلود میکنید من هم استفاده کنم میخوام خودم استاتور رو سیم پیچی کنم ممنون
            متاسفانه بنظر محتوای سایت مورد نظر پاک شده و امکان برگرداندن محتوا هم وجود نداره.

دیدگاه

ظاهرا سایتها رو دیگه cache نمیکنه گوگل نمیشه پیداشون کرد! اما یه سر بزنید گوگل چیزهای مشابه جالبی با نیاز شما دیدم :
              https://www.google.com/?q=مدار+الکتریکی+پنکه+رومیزی

برای خودم هم کاربرد داره مدتهاست بیچاره پنکه داغ کرده از بس که خنک کرده!
              جدیدترین ویرایش توسط ufo173; ۱۴:۰۸ ۱۴۰۳/۰۳/۳۰.

دیدگاه

سلام
                پنکه منم پنل درسته ، ولتاژ هم درسته موتور هیچ عکس‌العملی نداره، اون فیوز کجا هست ؟ منم باید نخ ها رو باز کنم ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Celine نمایش پست ها
                  سلام
                  پنکه منم پنل درسته ، ولتاژ هم درسته موتور هیچ عکس‌العملی نداره، اون فیوز کجا هست ؟ منم باید نخ ها رو باز کنم ؟
                  من از بیرون سیم رو مشترک گرفتم چون ترسیدم موتور رو خراب کنم

دیدگاه

مشکلی که دارم دور کم فقط میچرخه! من که فقط فیوز رو حذف کردم ! سیم مشترک هم رنگ آبی که ی دونه از موتور میومد به گردون ی دونه هم از کام روی برد میرفت داخل موتور که کات کردم زدم به گردون روشن شد ولی با دور کم میچرخه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Celine نمایش پست ها
                      مشکلی که دارم دور کم فقط میچرخه! من که فقط فیوز رو حذف کردم ! سیم مشترک هم رنگ آبی که ی دونه از موتور میومد به گردون ی دونه هم از کام روی برد میرفت داخل موتور که کات کردم زدم به گردون روشن شد ولی با دور کم میچرخه
                      درست شد فن وصل نبود بنظر میرسید دور بالا نداره

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                      X