اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تغذیه مگس*کش برقی راکتی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

تغذیه مگس*کش برقی راکتی

سلام دوستان یه مگس کش برقی راکتی دارم ، بدون قسمت پایینش( جاباتری و...) . چطور می تونم راهش بندازم؟

پاسخ : تغذیه مگس*کش برقی راکتی

سلام.اگه اشتباه نکنم ، ولتاژ باتری حشره کش راکتی ، حدود 4.5 ولت باشه.شما می تونید از یه منبع تغدیه یا اداپتور 4.5 ولت به جاش استفاده کنین.یا بعضی جا ها دیدم از یه منبع تغذیه 3 ولت براش استفاده کردن.یا مثلا از باتری هایی با همین ولتاژ استفاده کنین.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mr.Rubike نمایش پست ها
      سلام.اگه اشتباه نکنم ، ولتاژ باتری حشره کش راکتی ، حدود 4.5 ولت باشه.شما می تونید از یه منبع تغدیه یا اداپتور 4.5 ولت به جاش استفاده کنین.یا بعضی جا ها دیدم از یه منبع تغذیه 3 ولت براش استفاده کردن.یا مثلا از باتری هایی با همین ولتاژ استفاده کنین.
      ممنون ولی چرا سه تا سیم وصله به اون جک نری؟

کدوم یک از اون سیما رو به+و- باتری وصل کنم؟
      جدیدترین ویرایش توسط notgood; ۱۶:۴۶ ۱۴۰۰/۱۰/۱۱.

دیدگاه

بی زحمت یک عکس خوب از پشت و روی مدارش بذارین تا بتونم دقیق مشخص کنم.هم از قسمت افزاینده(اون بردی که روش ترانس و ترانزیستور و دیود و led قرمز و خازن و....)و هم از اون قسمتی که چراغ بهش وصله(اون برد کوچیکی که خود چراغ و خازن الکترولیتی و مقاومت و.... بهش وصله).
        یه سوال.برد شارژر باتری نداشت حشره کش شما؟آخه معمولا حشره کش های راکتی دارن.
        جدیدترین ویرایش توسط Mr.Rubike; ۱۸:۲۷ ۱۴۰۰/۱۰/۱۱.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط notgood نمایش پست ها
          سلام دوستان یه مگس کش برقی راکتی دارم ، بدون قسمت پایینش( جاباتری و...) . چطور می تونم راهش بندازم؟

سلام و درود،
          دلیل سه تا سیم،تشخیص باتری هست.
          برای تغذیه میتونین از شارژر 5 ولت موبایل استفاده
          کنین و سر راهش دیود 1N4007 قرار بدین تا
          ولتاژ حدودا 4.3 ولت بشه.

دیدگاه

بی زحمت یک عکس خوب از پشت و روی مدارش بذارین تا بتونم دقیق مشخص کنم.هم از قسمت افزاینده(اون بردی که روش ترانس و ترانزیستور و دیود و led قرمز و خازن و....)و هم از اون قسمتی که چراغ بهش وصله(اون برد کوچیکی که خود چراغ و خازن الکترولیتی و مقاومت و.... بهش وصله).
            یه سوال.برد شارژر باتری نداشت حشره کش شما؟آخه معمولا حشره کش های راکتی دارن.
            میبخشید اگه عکس ها زیاد شد.

چرا یه قسمت دیگه هم داشت که به پایینش وصل می شد و باتری و کلید و اینام داشت ولی متاسفانه دور انداخته شد.

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها
            سلام و درود،
            دلیل سه تا سیم،تشخیص باتری هست.
            برای تغذیه میتونین از شارژر 5 ولت موبایل استفاده
            کنین و سر راهش دیود 1N4007 قرار بدین تا
            ولتاژ حدودا 4.3 ولت بشه.
            ممنون . ولی اگه امکانش باشه میخوم از همین باتری های ۱۸۶۵۰ استفاده کنم.... فکر کنم فقط لازم باشه از ۲ تا ازین سیم ها استفاده کنم دیگه؟ ولی کدوما؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط notgood نمایش پست ها
              میبخشید اگه عکس ها زیاد شد.

چرا یه قسمت دیگه هم داشت که به پایینش وصل می شد و باتری و کلید و اینام داشت ولی متاسفانه دور انداخته شد.

ممنون . ولی اگه امکانش باشه میخوم از همین باتری های ۱۸۶۵۰ استفاده کنم.... فکر کنم فقط لازم باشه از ۲ تا ازین سیم ها استفاده کنم دیگه؟ ولی کدوما؟
              سلام و درود،
              سیم قرمز مثبت
              سیم سفید منفی.
              بله میتونید از 18650 هم استفاده کنید
              به شرط اینکه برای شارژرش هم فکر کنید.

دیدگاه

سلام..به نظر منم قرمز مثبته و سفید منفی .....ولی سیم سبز واسه چیه؟
                توی این لینک قابلیت شارژ رو بهش اضافه کرده.باید از ماژول های شارژر مثل TP-4056 و.. استفاده کنید.

توی این لینک قابلیت شارژ رو بهش اضافه کرده.باید از ماژول های شارژر مثل TP-4056 و.. استفاده کنید.
                https://www.aparat.com/v/zxhEM/%D8%A7%D9%81%D8%B2%D9%88%D8%AF%D9%86_%D9%82%D8%A7% D8%A8%D9%84%DB%8C%D8%AA_%D8%B4%D8%A7%D8%B1%DA%98_% D8%B4%D8%AF%D9%86_%D8%A8%D9%87_%D8%AD%D8%B4%D8%B1% D9%87_%DA%A9%D8%B4

دیدگاه

https://www.aparat.com/v/zxhEM/%D8%A...7_%DA%A9%D8%B4
                  درود،سیم سبز برای
                  چراغ هست.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X