اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
تغذیه مگس*کش برقی راکتی
Collapse
X
-
پاسخ : تغذیه مگس*کش برقی راکتی
نوشته اصلی توسط Mr.Rubike نمایش پست هاسلام.اگه اشتباه نکنم ، ولتاژ باتری حشره کش راکتی ، حدود 4.5 ولت باشه.شما می تونید از یه منبع تغدیه یا اداپتور 4.5 ولت به جاش استفاده کنین.یا بعضی جا ها دیدم از یه منبع تغذیه 3 ولت براش استفاده کردن.یا مثلا از باتری هایی با همین ولتاژ استفاده کنین.
کدوم یک از اون سیما رو به+و- باتری وصل کنم؟جدیدترین ویرایش توسط notgood; ۱۶:۴۶ ۱۴۰۰/۱۰/۱۱.
دیدگاه
-
بی زحمت یک عکس خوب از پشت و روی مدارش بذارین تا بتونم دقیق مشخص کنم.هم از قسمت افزاینده(اون بردی که روش ترانس و ترانزیستور و دیود و led قرمز و خازن و....)و هم از اون قسمتی که چراغ بهش وصله(اون برد کوچیکی که خود چراغ و خازن الکترولیتی و مقاومت و.... بهش وصله).
یه سوال.برد شارژر باتری نداشت حشره کش شما؟آخه معمولا حشره کش های راکتی دارن.جدیدترین ویرایش توسط Mr.Rubike; ۱۸:۲۷ ۱۴۰۰/۱۰/۱۱.
- تشکرها 2
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط notgood نمایش پست ها
دلیل سه تا سیم،تشخیص باتری هست.
برای تغذیه میتونین از شارژر 5 ولت موبایل استفاده
کنین و سر راهش دیود 1N4007 قرار بدین تا
ولتاژ حدودا 4.3 ولت بشه.
- تشکرها 4
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط Mr.Rubike نمایش پست هابی زحمت یک عکس خوب از پشت و روی مدارش بذارین تا بتونم دقیق مشخص کنم.هم از قسمت افزاینده(اون بردی که روش ترانس و ترانزیستور و دیود و led قرمز و خازن و....)و هم از اون قسمتی که چراغ بهش وصله(اون برد کوچیکی که خود چراغ و خازن الکترولیتی و مقاومت و.... بهش وصله).
یه سوال.برد شارژر باتری نداشت حشره کش شما؟آخه معمولا حشره کش های راکتی دارن.
چرا یه قسمت دیگه هم داشت که به پایینش وصل می شد و باتری و کلید و اینام داشت ولی متاسفانه دور انداخته شد.
دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم
نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست هاسلام و درود،
دلیل سه تا سیم،تشخیص باتری هست.
برای تغذیه میتونین از شارژر 5 ولت موبایل استفاده
کنین و سر راهش دیود 1N4007 قرار بدین تا
ولتاژ حدودا 4.3 ولت بشه.
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط notgood نمایش پست هامیبخشید اگه عکس ها زیاد شد.
چرا یه قسمت دیگه هم داشت که به پایینش وصل می شد و باتری و کلید و اینام داشت ولی متاسفانه دور انداخته شد.
ممنون . ولی اگه امکانش باشه میخوم از همین باتری های ۱۸۶۵۰ استفاده کنم.... فکر کنم فقط لازم باشه از ۲ تا ازین سیم ها استفاده کنم دیگه؟ ولی کدوما؟
سیم قرمز مثبت
سیم سفید منفی.
بله میتونید از 18650 هم استفاده کنید
به شرط اینکه برای شارژرش هم فکر کنید.
- تشکرها 3
دیدگاه
-
سلام..به نظر منم قرمز مثبته و سفید منفی .....ولی سیم سبز واسه چیه؟
توی این لینک قابلیت شارژ رو بهش اضافه کرده.باید از ماژول های شارژر مثل TP-4056 و.. استفاده کنید.
توی این لینک قابلیت شارژ رو بهش اضافه کرده.باید از ماژول های شارژر مثل TP-4056 و.. استفاده کنید.
https://www.aparat.com/v/zxhEM/%D8%A7%D9%81%D8%B2%D9%88%D8%AF%D9%86_%D9%82%D8%A7% D8%A8%D9%84%DB%8C%D8%AA_%D8%B4%D8%A7%D8%B1%DA%98_% D8%B4%D8%AF%D9%86_%D8%A8%D9%87_%D8%AD%D8%B4%D8%B1% D9%87_%DA%A9%D8%B4
- تشکرها 2
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط Mr.Rubike نمایش پست هاسلام..به نظر منم قرمز مثبته و سفید منفی .....ولی سیم سبز واسه چیه؟
https://www.aparat.com/v/zxhEM/%D8%A...7_%DA%A9%D8%B4
چراغ هست.
- تشکرها 1
دیدگاه
دیدگاه