نوشته اصلی توسط HS1386
نمایش پست ها
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
درخواست راهنمایی در تعمیر برد یخچال سفری
Collapse
X
-
نوشته اصلی توسط Tanha7 نمایش پست ها
آیا آنچه گفتید («زمانی که فیش نری و مادگی نو باشند، میتوان تا 5-6 آمپر از آن عبور داد بدون اینکه داغ شود ( تنها با گرمای جزیی)»)، دربارهی فیش مادگی که لینکش را در پست قبل آوردم، و دربارهی فیش نری زیر صادق است؟
https://eshop.eca.ir/%D9%81%DB%8C%D8...8%AF-21mm.html
البته ۵ ، ۶ آمپر که گفتم فراتر از حد مجاز تعریف شده است اما اطلاعات را طبق تجربه شخصی گفتم.
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها
بله در مورد فیش مورد نظر هم صادق است.
البته ۵ ، ۶ آمپر که گفتم فراتر از حد مجاز تعریف شده است اما اطلاعات را طبق تجربه شخصی گفتم.
در این دستگاه، جریان 12ولت مستقیم در مسیر مشخصی از هادیها (شامل 50 سانت سیم 0.5، و قطعات برد کنترل (بعید است برد تغذیه کاری روی 12ولت انجام دهد))، دچار افت ولتاژ میشود تا جایی که در فیش المان خنککننده 10.22 تحویل میدهد.
اما جریان 220ولت متناوب، با این که از سیم نازکتری (نازکتر از سیم مربوط به 12ولت) عبور میکند تا تازه به ابتدای برد تغذیه برسد و سپس قطعات برد تغذیه را طی میکند و تبدیل به جریان 12ولت مستقیم میشود، و سپس از برد کنترل عبور میکند، در فیش المان حداقل 11.70 ولت تحویل میدهد؛ حتا با این که از اواخر برد تغذیه به بعد، جریان عبوری، 12ولت مستقیم است (نه 220ولت متناوب)، با این حال افت ولتاژ زیادی رخ نمیدهد.
تبیین علمی و فنی این تفاوت چیست؟جدیدترین ویرایش توسط Tanha7; ۱۶:۰۹ ۱۴۰۲/۰۶/۲۲.
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست هابرای قضاوت ، لازم هست که تصاویر داخل دستگاه که در صفحه اول تاپیک قبلا گذاشته بودید ، دوباره آپلود کنید.
لینک تصاویر صفحهی اول موضوع (با توجه به این که انجمن فعلاً در نمایش عکسها مشکل دارد، خود لینک سایت میزبان عکسها را برایتان میگذارم، نه پیشنمایش را):
جدیدترین ویرایش توسط Tanha7; ۱۴:۱۸ ۱۴۰۲/۰۶/۲۳.
دیدگاه
-
وقتی صفحهی اول موضوع را باز میکنم، تصاویرش باز میشوند؛ آیا شما وقتی صفحهی اول موضوع را باز میکنید، تصاویرش برای شما باز نمیشوند؟
لینک تصاویر صفحهی اول موضوع (با توجه به این که انجمن فعلاً در نمایش عکسها مشکل دارد، خود لینک سایت میزبان عکسها را برایتان میگذارم، نه پیشنمایش را):
https://s6.uupload.ir/files/img_2022..._copy_4vfo.jpg
تنها دلیل علمی که میتواند وجود داشته باشد، این است که برد تغذیه خود دستگاه مقدار ولتاژ بیشتری از ولتاژ اعمالی به سوکت ۱۲ ولت تولید میکند.
دیدگاه
-
بله در باز شدن تصاویر صفحه اول حداقل برای بنده مشکل وجود دارد.
تنها دلیل علمی که میتواند وجود داشته باشد، این است که برد تغذیه خود دستگاه مقدار ولتاژ بیشتری از ولتاژ اعمالی به سوکت ۱۲ ولت تولید میکند.
بنابراین، تبیین دیگری باید مطرح کرد. مثلاً:
۱۲ ولت اعمالی به سوکت ۱۲ولت، چون مسیر طولانیتری را در مقایسه با ۱۲ولت خروجی برد تغذیه طی میکند، افت بیشتری پیدا میکند.جدیدترین ویرایش توسط Tanha7; ۰۸:۴۶ ۱۴۰۲/۰۶/۲۴.
دیدگاه
-
بله در باز شدن تصاویر صفحه اول حداقل برای بنده مشکل وجود دارد.
شما دربارهی 12ولت گفتید که تولید گرما ناشی از مقاومت سیم است.
چرا مقاومت همان سیم (که بخشی از آن حتا نازکتر است) در عبور 220ولت متناوب باعث تولید گرما نمیشود؟
دیدگاه
-
دقیق به خاطر ندارم در دستگاه شما چند نوع کانکتور وجود داشت.
اما اطمینان دارم تعدادی از این کانکتور ها که در زیر لینک آن را گذاشتم به کار رفته:
https://eshop.eca.ir/%DA%A9%D8%A7%D9...%AF%DB%8C.html
چنان که تصویر اول و دوم نشان میدهند، سیم 2/5 با گیرههای سرسیم پاور تناسب ندارد؛ به بیان دیگر، گیرههای سرسیم پاور برای هیکل سیم 2/5 ساخته نشده است. تصویر سوم قطر سیم 2/5 را در مقایسه با سیمی که در سرسیم پاور جای دادهاند نشان میدهد.
در صورتی که سرسیم پاور برای سیم 2/5 خریده شود، به نظر من فقط میتوان سیم 2/5 را به سرسیم لحیم کرد (نمیتوان سیم 2/5 را در گیرههای سرسیم ثابت کرد).
به نظر شما آیا میتوان سیم 2/5 را در گیرههای سرسیم پاور ثابت کرد؟ اگر بله، چطور؟جدیدترین ویرایش توسط Tanha7; ۱۵:۲۳ ۱۴۰۲/۰۶/۲۴.
دیدگاه
-
من چند روز پیش خروجی برد تغذیه را اندازه گرفتم. ۱۲ ولت است نه بیشتر.
بنابراین، تبیین دیگری باید مطرح کرد. مثلاً:
۱۲ ولت اعمالی به سوکت ۱۲ولت، چون مسیر طولانیتری را در مقایسه با ۱۲ولت خروجی برد تغذیه طی میکند، افت بیشتری پیدا میکند.
دیدگاه
-
پدیدهی دیگر، این است که 220 ولت متناوب از دوشاخه تا فیش ورودی به منبع تغذیهی دستگاه، هیچ گرمایی تولید نمیکند، اما 12 ولت مستقیم از منبع تغذیهی بیرونی تا خروجی منبع تغذیهی دستگاه، گرمای قابل توجهی تولید میکرد. طول و نمرهی سیمهایی که برای هرکدام استفاده میشد، مساوی بود. حتا بخشی از سیم مسیر 220ولت، کمی نازکتر از سیم مسیر 12ولت بود.
شما دربارهی 12ولت گفتید که تولید گرما ناشی از مقاومت سیم است.
چرا مقاومت همان سیم (که بخشی از آن حتا نازکتر است) در عبور 220ولت متناوب باعث تولید گرما نمیشود؟
که به عبارتی میشود ۶۰ وات.
حال اگر بازدهی حدود ۸۰ درصد منبع تغذیه سویچینگ دستگاه هم حساب کنیم، دستگاه در ورودی ۲۲۰ ولت حدود ۸۰ وات توان مصرف میکند که یعنی دستگاه شما در ورودی ۲۲۰ ولت ، جریانی در حدود ۳۵۰ میلی آمپر مصرف میکند .
بنابراین ۳۵۰ میلی آمپر نمیتواند باعث داغی سیم نمره 0.5 شود.
دیدگاه
-
مشکلی دربارهی قرار دادن سیم 2/5 در گیرههای سرسیم پاور:
چنان که تصویر اول و دوم نشان میدهند، سیم 2/5 با گیرههای سرسیم پاور تناسب ندارد؛ به بیان دیگر، گیرههای سرسیم پاور برای هیکل سیم 2/5 ساخته نشده است. تصویر سوم قطر سیم 2/5 را در مقایسه با سیمی که در سرسیم پاور جای دادهاند نشان میدهد.
در صورتی که سرسیم پاور برای سیم 2/5 خریده شود، به نظر من فقط میتوان سیم 2/5 را به سرسیم لحیم کرد (نمیتوان سیم 2/5 را در گیرههای سرسیم ثابت کرد).
به نظر شما آیا میتوان سیم 2/5 را در گیرههای سرسیم پاور ثابت کرد؟ اگر بله، چطور؟
همچنین میتوانید سیم را به مغزی فلزی لحیم کنید که البته باید دقت شود که مغزی سیم بیش از حد بلند لحیم نشود تا در نصب سوکت در محل نری مشکلی ایجاد نکند.
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست هاراه حل های مختلفی جهت رسیدن به مقصد وجود دارد، برای مثال میتوانید سیم 2.5 را به قسمت کوتاهی از سیم 0.5 متصل کنید که ، راه حل راحتی است اما از نظر ظاهری مشکل دارد و اصطلاحا وصله پینه ای میشود.
همچنین میتوانید سیم را به مغزی فلزی لحیم کنید که البته باید دقت شود که مغزی سیم بیش از حد بلند لحیم نشود تا در نصب سوکت در محل نری مشکلی ایجاد نکند.
راهحل متصل کردن سیم 2/5 به قسمت کوتاهی از سیم 0.5، باعث میشود جاهای ضعیف در مسیر زیادتر شود.
ظاهراً پاسخ شما به این پرسش من که «به نظر شما آیا میتوان سیم 2/5 را در گیرههای سرسیم پاور ثابت کرد؟» (روشن است که بهوسیلهی خواباندن گیرههای سرسیم روی سیم 2/5)، این است که نمیتوان این کار را کرد.
دیدگاه
-
پس مانند من، شما هم معتقدید بهترین راه لحیم کردن است.
راهحل متصل کردن سیم 2/5 به قسمت کوتاهی از سیم 0.5، باعث میشود جاهای ضعیف در مسیر زیادتر شود.
ظاهراً پاسخ شما به این پرسش من که «به نظر شما آیا میتوان سیم 2/5 را در گیرههای سرسیم پاور ثابت کرد؟» (روشن است که بهوسیلهی خواباندن گیرههای سرسیم روی سیم 2/5)، این است که نمیتوان این کار را کرد.
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست هابله دقیقا همینطور هست.
امروز خواستم یکی از کارکردهای این دستگاه را امتحان کنم. وقتی دستگاه را به پریز زدم، بوق شروع به کار، به صدا در نیامد و نمایشگر روشن نشد. فنها روشن شدند و ولتاژ المانها نزدیک به 12 ولت بود.
برای عیبیابی، در برد کنترل، از ولتاژ خروجی رگولاتور 7805 شروع کردم. صفر بود. ولتاژ ورودیاش هم صفر بود. طبق راهنماییهای شما در صفحات 3 و 4 موضوع حاضر، ولتاژ برخی قطعات را اندازهگیری کردم. دو سر مقاومت آبی: صفر ولت. ولتاژ یک سر مقاومت آبی: 11.92. ولتاژ سر دیگر مقاومت آبی: 11.84. ولتاژ یک سر سلف بشکهای: 11.20. ولتاژ سر دیگر سلف بشکهای: 11.19.
1.آیا عامل ولتاژ نداشتن رگولاتور 7805، فقط آیسی سوئیچینگ MC34063 است؟ یا قطعهی دیگری میماند که باید ولتاژگیری کرد؟
2. اگر خاطرتان باشد، این آیسی را یک بار عوض کردهام.
آیا متصل کردن 12 ولت از منبع تغذیهی بیرونی مستقیماً به ورودی برد کنترل این آیسی را میسوزاند؟
3. در این برد، کار رگولاتور 7805، تأمین 5 ولت برای برد پنل است. کار آیسی سوئیچینگ MC34063 دقیقاً چیست، و اگر نباشد چه کارکردی لنگ میماند؟جدیدترین ویرایش توسط Tanha7; ۰۸:۱۶ ۱۴۰۲/۰۶/۲۸.
دیدگاه
دیدگاه