اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راهنمایی کارنکردن اداپتور 18 ولت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

راهنمایی کارنکردن اداپتور 18 ولت

سلام به همه
    ی آداپتور 18ولت 1 امپر دارم که برای دستگاه تتو خروجی نداشت بعد از باز کردن متوجه شدم پل دیودش (DB107)سوخته و فیوز که اونارو عوض کردم ولی باز کار نکرد و همچنان چراغ الی دی سبز رنگش خاموشه اپتوکوپلر رو تست کردم سالمه ی رگلاتور 5 پایه( 2576 ADJ) داره از روی برد هم تست کردم که پایه هاش ولتاژ نداره دیودهاشو تست کردم اونا هم سالمه دیگه چیز به ذهنم نمیرسه عکس از روی برد و پشت برد هم میذارم و اون دوتا سیم مشکی پشت برد مربوط به ولوم هست که از 0 تا 18 ولتاژ تنظیم میکنه .ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ : راهنمایی کارنکردن اداپتور 18 ولت

کوپلر رو چکن...دیاشیت آیسی رو در بیار پایه تغذیه رو بررسی کن ولتاژ میاد یا نه؟

دیدگاه

کوپلر سالمه .متاسفانه ای سی شماره نداره یا پاکش کردن و نمیشه دیتاشیتش رو ببینم

دیدگاه

ولتاژ خازن c2 رو بگیر ببین در چه حالتیه ؟ ولتاژ میاد ؟ چند میاد ؟ نوسانیه ؟ ثابته؟

دیدگاه

نه ولتاژ نداره 0

دیدگاه

درود
            باید عیب را محدود کنید به اینکه در بخش های ولتاژ هست یا خروجی
            - ابتدا ولتاژ دو سر خازن 400 ولتی بعد از پل دیود را بگیرید
            - کلا این بخش را چک کنید دلیل سوختن پل دیود را باید متوجه شوید .
            - بعد آی سی را در آورده ببینید ولتاژ به پایه های آن می آید یا نه
            -دیودهای D1 و D4 و اون قطعه ای که سمت راست ترانس هست (در تصویر معلوم نیست چیست ) شاید ترانزیستور باشد را چک کنید .
            به هر حال چون تعداد قطعات محدود هست همه را میتوانید چک کنید اینکار را انجام دهید اگر همه سالم بود فقط مشکل از IC است.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط vmali نمایش پست ها
              سلام به همه
              ی آداپتور 18ولت 1 امپر دارم که برای دستگاه تتو خروجی نداشت بعد از باز کردن متوجه شدم پل دیودش (DB107)سوخته و فیوز که اونارو عوض کردم ولی باز کار نکرد و همچنان چراغ الی دی سبز رنگش خاموشه اپتوکوپلر رو تست کردم سالمه ی رگلاتور 5 پایه( 2576 ADJ) داره از روی برد هم تست کردم که پایه هاش ولتاژ نداره دیودهاشو تست کردم اونا هم سالمه دیگه چیز به ذهنم نمیرسه عکس از روی برد و پشت برد هم میذارم و اون دوتا سیم مشکی پشت برد مربوط به ولوم هست که از 0 تا 18 ولتاژ تنظیم میکنه .ممنون میشم راهنمایی کنید

https://s8.uupload.ir/files/20230520_160821_rl66.jpg
              درود،
              اگر مقاومت مابین خازن C4 و C5 سوخته یقینا میشه نتیجه گرفت
              که آیسی سوخته.
              شماره آیسی با توجه به pinout آیسی SW2604 هست.
              ولتاژ پایه ۱ نسبت به پایه ۳ هم اندازه بگیرید هر چند نتیجه شگفت
              انگیزی نمیشه گرفت.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X