اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل جدید تلویزیون پارس

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مشکل جدید تلویزیون پارس

درود.....
    بنده یک عدد تلویزیون پارس با شاسی cp370 خریداری کرده ام ..
    برای سرویس داخل آن را باز کردم و بردش را کنترل کنم ... اما دیدم اثری از تعمیر شدن نیست و قطعات آن همگی فابریک هستند.... اما یک مشکلی که هست این است که str آن بعداز ۲۰ دقیقه کار کردن بسیار داغ می‌شود بطوری که دست را نمی‌توان بیشتر از ۳ ثانیه روی آن نگه داشت... و آی سی ورتیکال آن هم همینطور گرمای بسیاری دارد......
    درحالی که تلویزیون کارکرد طبیعی دارد و برای چند ساعت هم کار کرده است...
    مشکل از کدام قطعه است؟؟؟
    اوباش مجازی یا ترول به انگلیسی):Troll) در گفتمان اینترنتی به افرادی گفته می*شود؛ که با رفتار مخرب در فضای وب به دنبال جلب نظر کاربران، ایجاد تشنج و بیان مطالب محرک و توهین*آمیز هستند.

درود...
    مصرف تلویزیون در حالت پر نور و تصویر سفید 0.39 آمپر است!!!!
    مشکل فقط تلفات زیاد STR و ورتیکال است حتی هوریزانتال آن هم زیاد داغ نمیشود....
    HS1386
    جدیدترین ویرایش توسط parsa bahrami; ۱۶:۱۸ ۱۴۰۲/۰۷/۰۸.
    اوباش مجازی یا ترول به انگلیسی):Troll) در گفتمان اینترنتی به افرادی گفته می*شود؛ که با رفتار مخرب در فضای وب به دنبال جلب نظر کاربران، ایجاد تشنج و بیان مطالب محرک و توهین*آمیز هستند.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط parsa bahrami نمایش پست ها
      درود...
      مصرف تلویزیون در حالت پر نور و تصویر سفید 0.39 آمپر است!!!!
      مشکل فقط تلفات زیاد STR و ورتیکال است حتی هوریزانتال آن هم زیاد داغ نمیشود....
      HS1386
      درود،
      قبلا هم تاپیک مشابهی ایجاد کرده بودید.
      آیا طبق نکات و توصیه های تاپیک قبلی پیش رفتید یا اینکه به نتیجه نرسیدید؟
      معمولا پس از کارکرد طولانی، خمیر سیلیکون پشت قطعات مذکور خشک میشود و نیاز به تجدید دارد.
      مصرف جریان 0.39 آمپری هم در صورتی که تلویزیون ۲۱ اینچ یا بالاتر باشد طبیعی هست.
      به عبارتی تلویزیون حدود ۹۰ وات توان مصرف میکند.
      داغی اگر در حدی باشد که بتوان انگشت را روی قطعه چند ثانیه نگه داشت، طبیعی هست.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها

درود،
        قبلا هم تاپیک مشابهی ایجاد کرده بودید.
        آیا طبق نکات و توصیه های تاپیک قبلی پیش رفتید یا اینکه به نتیجه نرسیدید؟
        معمولا پس از کارکرد طولانی، خمیر سیلیکون پشت قطعات مذکور خشک میشود و نیاز به تجدید دارد.
        مصرف جریان 0.39 آمپری هم در صورتی که تلویزیون ۲۱ اینچ یا بالاتر باشد طبیعی هست.
        به عبارتی تلویزیون حدود ۹۰ وات توان مصرف میکند.
        داغی اگر در حدی باشد که بتوان انگشت را روی قطعه چند ثانیه نگه داشت، طبیعی هست.
        درود..
        بله قبلا هم تاپیک تقریبا مشابهی ایجاد کردم اما درمورد تعمیر تلویزیون خاموش از همین برند اما با شاسی cm905s بوده است.....
        که با کمک های شما مشکلات آن را حل کرده ام که حدود 1 سالی کار کرد و دوباره به دلیل خرابی ترانس های ولتاژ خاموش شد و دیگر ارزش تعمیر نداشت........ و اوراقش کردم!!
        تا اینکه چند روز پیش دوباره یکعدد تلویزیون CRT دست دوم تهیه کردم که به گفته فروشنده تاحالا باز نشده بود که حقیقت داشت!!!
        و خودم بازش کردم جهت سرویس و تمیز کاری که یه امتحانی ام انجام دادم و متوجه شدم قطعات گرم کار میکنند....
        پشت تلویزیون توان آن را 85 وات اعلام کرده است که مصرف اضافی جریان هم ندارد حتی ( آن هم در حداکثر نور صفحه و صدا جهت تست!!!) تلویزیون پارس 21 اینچ با شاسی CP370 است....
        حدودا 5 ثانیه میتوان دست را روی هیت سینگ STR نگه داشت و بعد آن دست کمی میسوزد!!! ( قابل ذکر است که روی خود آی سی به این گونه نیست و روی آیسی میتوان حتی بیشتر دست را نگه داشت!! شماره STR آن هم STR S5707 است)
        ورتیکال هم به همین صورت داغ میشود و حدود 3 ثانیه میتوان دست را روی هیت سینگ آن نگه داشت.....
        و یک چیز دیگر ذهن بنده را درگیر کرده این است که در تصاویر که تاریک است از کنار تصویر کشیده نمیشود اما وقتی تصویر سفید یا رنگی میشود با توجه به شدت تصویر و رنگ آن کمی تصویر ( به مقدار کمی ) تصویر کشیده میشود و اتوماتیک فوکوس میکند... آیا این طبیعی است یا خازن های کلکتور هوریزانتال خراب شده است؟؟
        و یک چیز جالب این است که در بالا و پایین تصویر حدود 0.5 سانت کشیدگی تصویر از بالا و پایین داریم و نحوه ی ورود به منوی مخفی تلویزیون را بلد نیستم!!! تا تصویر را درست بکنم... چه کاری میتوان انجام داد؟؟
        به طور کلی قطعات تلویزیون های CRT مانند آی سی ورتیکال و STR و.... تلفات بالایی دارند؟؟

دیدگاه

درود..
          بله قبلا هم تاپیک تقریبا مشابهی ایجاد کردم اما درمورد تعمیر تلویزیون خاموش از همین برند اما با شاسی cm905s بوده است.....
          که با کمک های شما مشکلات آن را حل کرده ام که حدود 1 سالی کار کرد و دوباره به دلیل خرابی ترانس های ولتاژ خاموش شد و دیگر ارزش تعمیر نداشت........ و اوراقش کردم!!
          تا اینکه چند روز پیش دوباره یکعدد تلویزیون CRT دست دوم تهیه کردم که به گفته فروشنده تاحالا باز نشده بود که حقیقت داشت!!!
          و خودم بازش کردم جهت سرویس و تمیز کاری که یه امتحانی ام انجام دادم و متوجه شدم قطعات گرم کار میکنند....
          پشت تلویزیون توان آن را 85 وات اعلام کرده است که مصرف اضافی جریان هم ندارد حتی ( آن هم در حداکثر نور صفحه و صدا جهت تست!!!) تلویزیون پارس 21 اینچ با شاسی CP370 است....
          حدودا 5 ثانیه میتوان دست را روی هیت سینگ STR نگه داشت و بعد آن دست کمی میسوزد!!! ( قابل ذکر است که روی خود آی سی به این گونه نیست و روی آیسی میتوان حتی بیشتر دست را نگه داشت!! شماره STR آن هم STR S5707 است)
          ورتیکال هم به همین صورت داغ میشود و حدود 3 ثانیه میتوان دست را روی هیت سینگ آن نگه داشت.....
          و یک چیز دیگر ذهن بنده را درگیر کرده این است که در تصاویر که تاریک است از کنار تصویر کشیده نمیشود اما وقتی تصویر سفید یا رنگی میشود با توجه به شدت تصویر و رنگ آن کمی تصویر ( به مقدار کمی ) تصویر کشیده میشود و اتوماتیک فوکوس میکند... آیا این طبیعی است یا خازن های کلکتور هوریزانتال خراب شده است؟؟
          و یک چیز جالب این است که در بالا و پایین تصویر حدود 0.5 سانت کشیدگی تصویر از بالا و پایین داریم و نحوه ی ورود به منوی مخفی تلویزیون را بلد نیستم!!! تا تصویر را درست بکنم... چه کاری میتوان انجام داد؟؟
          به طور کلی قطعات تلویزیون های CRT مانند آی سی ورتیکال و STR و.... تلفات بالایی دارند؟؟
          خیلی روی این داغی ها حساس نشید.
          ذاتا تلفات این تلویزیون ها بالا هست و بازدهی زیر ۷۰ درصد دارن.
          متوجه منظورتون از حالت تصویر مذکور نمیشم، بهتر بود تصویر از حالتی که میگویید ، می‌ذاشتید.

دیدگاه

خیلی روی این داغی ها حساس نشید.
            ذاتا تلفات این تلویزیون ها بالا هست و بازدهی زیر ۷۰ درصد دارن.
            متوجه منظورتون از حالت تصویر مذکور نمیشم، بهتر بود تصویر از حالتی که میگویید ، می‌ذاشتید.
            درود....
            منم هم همین فکر را میکردم چون تلویزیون قبلی هم همینطور تلفات داشت و حساس بوده ام.... ولی دیگر چه میشه کرد!!
            ببینید تصویر زیر حالتی است که زمینه تصویر سیاه است به آرم شبکه 3 دقت فرمایید:

ببینید در تصویر زیر حالتی است که زمینه تصویر تقریبا روشن است حالا به آرم شبکه 3 در تصویر زیر دقت فرمایید:

در تصویر با زمینه مشکی آرم شبکه 3 خیلی به گوشه تلویزیون نزدیک نمیباشد اما در تصویر بازمینه تقریبا روشن آرم به گوشه ی تصویر میچسبد و حتی بیشتر هم میشود!!! بنده فکر میکنم که این تلویزیون فوکوس اتوماتیک دارد !!!
            تصویر هم از بالا و پایین حدودا 0.5 میلی متر کشیده هستند و در کادر صفحه نیستند....
            آیا تلویزیون مشکلی دارد ؟؟ برای مثال خرابی خازن کلکتور هوریزانتال؟؟

دیدگاه

درود....
              منم هم همین فکر را میکردم چون تلویزیون قبلی هم همینطور تلفات داشت و حساس بوده ام.... ولی دیگر چه میشه کرد!!
              ببینید تصویر زیر حالتی است که زمینه تصویر سیاه است به آرم شبکه 3 دقت فرمایید:

ببینید در تصویر زیر حالتی است که زمینه تصویر تقریبا روشن است حالا به آرم شبکه 3 در تصویر زیر دقت فرمایید:

در تصویر با زمینه مشکی آرم شبکه 3 خیلی به گوشه تلویزیون نزدیک نمیباشد اما در تصویر بازمینه تقریبا روشن آرم به گوشه ی تصویر میچسبد و حتی بیشتر هم میشود!!! بنده فکر میکنم که این تلویزیون فوکوس اتوماتیک دارد !!!
              تصویر هم از بالا و پایین حدودا 0.5 میلی متر کشیده هستند و در کادر صفحه نیستند....
              آیا تلویزیون مشکلی دارد ؟؟ برای مثال خرابی خازن کلکتور هوریزانتال؟؟
              درود،
              خرابی خازن کلکتور ترانزیستور هورزنتال اغلب باعث ایجاد خطوط موجی در تصویر میشود.
              اما احتمالش بعید نیست.
              خازن الکترولیت تامین ولتاژ کاتد در این مدل ها خیلی زیاد دچار مشکل میشه.
              روی ترانس فلایبک، معمولا یک پتانسیومتر Focus وجود دارد که فوکوس نبودن و تار بودن تصویر رفع میکنه!
              کنار یوک روی لامپ تصویر، چند حلقه به ظاهر پلاستیکی با دسته وجود دارن که مواردی مثل انحراف تصویر و غیره با چرخش اونها حل میشه.

دیدگاه

درود،
                خرابی خازن کلکتور ترانزیستور هورزنتال اغلب باعث ایجاد خطوط موجی در تصویر میشود.
                اما احتمالش بعید نیست.
                خازن الکترولیت تامین ولتاژ کاتد در این مدل ها خیلی زیاد دچار مشکل میشه.
                روی ترانس فلایبک، معمولا یک پتانسیومتر Focus وجود دارد که فوکوس نبودن و تار بودن تصویر رفع میکنه!
                کنار یوک روی لامپ تصویر، چند حلقه به ظاهر پلاستیکی با دسته وجود دارن که مواردی مثل انحراف تصویر و غیره با چرخش اونها حل میشه.
                درود....
                خازن الکترولیت تامین ولتاژ کاتد دقیقا کجای برد این تلویزیون است؟؟؟
                اگر توانستم خازن های پلی استر کنار هوریزانتال رو هم عوض میکنم (یک سوال که پیش می آید آیا این خازن هارا تعویض نکنم به مرور زمان تلویزیون دچار مشکل میشود؟؟)
                تصویر شفاف است و نور صفحه هم مناسب است ...
                در مورد حلقه های روی لامپ تصویر آن ها را دستکاری بکنم درست میشود؟؟رنگ ها را بهم نمیریزد؟؟

دیدگاه

درود....
                  خازن الکترولیت تامین ولتاژ کاتد دقیقا کجای برد این تلویزیون است؟؟؟
                  اگر توانستم خازن های پلی استر کنار هوریزانتال رو هم عوض میکنم (یک سوال که پیش می آید آیا این خازن هارا تعویض نکنم به مرور زمان تلویزیون دچار مشکل میشود؟؟)
                  تصویر شفاف است و نور صفحه هم مناسب است ...
                  در مورد حلقه های روی لامپ تصویر آن ها را دستکاری بکنم درست میشود؟؟رنگ ها را بهم نمیریزد؟؟
                  منظور از ولتاژ کاتد ، همان ولتاژی است که به کاتد سبز، آبی و قرمز اعمال میشود.
                  و معمولا خازن آن 250 ولتی هست.
                  اگر تصویر پشت و رو شاسی بذارید، بهتر میتونم راهنمایی کنم.
                  خازن هوریزنتال در صورتی که به آن اهمیت داده نشود، ممکن هست اتصال کوتاه شده و باعث سوختن ترانزیستور هوریزنتال شود!
                  حلقه ها باید زمانی دستکاری شوند که تلویزیون روشن است و باید به آرامی دستکاری شوند.

دیدگاه

منظور از ولتاژ کاتد ، همان ولتاژی است که به کاتد سبز، آبی و قرمز اعمال میشود.
                    و معمولا خازن آن 250 ولتی هست.
                    اگر تصویر پشت و رو شاسی بذارید، بهتر میتونم راهنمایی کنم.
                    خازن هوریزنتال در صورتی که به آن اهمیت داده نشود، ممکن هست اتصال کوتاه شده و باعث سوختن ترانزیستور هوریزنتال شود!
                    حلقه ها باید زمانی دستکاری شوند که تلویزیون روشن است و باید به آرامی دستکاری شوند.
                    درود...
                    خازن آن را تهیه کردم تعویضش میکنم. زیرا این در تصویر های روشن از بغل کشیده میشود و در تصویر مشکی فاصله ها درست است حالا نمیدانم ذاتا این مدل تلویزیون اینگونه است یا مشکل دارد....
                    نحوه ی ورود به منو مخفی این مدل چگونه است؟؟
                    مدل آن TM5530 و شاسی آن CP370 است..
                    کمی صدای های ولتاژش زیاد است یا طبیعی‌ست نمی‌دانم...
                    گمراهم!!!
                    خازن الکترولیت هایش درست است ظرفیت چند عدد را تست کردم درست بود و جنس خازن هایش خوب است...
                    نمیدانم ولی تلویزیون کار می‌کند...

دیدگاه

درود...
                      خازن آن را تهیه کردم تعویضش میکنم. زیرا این در تصویر های روشن از بغل کشیده میشود و در تصویر مشکی فاصله ها درست است حالا نمیدانم ذاتا این مدل تلویزیون اینگونه است یا مشکل دارد....
                      نحوه ی ورود به منو مخفی این مدل چگونه است؟؟
                      مدل آن TM5530 و شاسی آن CP370 است..
                      کمی صدای های ولتاژش زیاد است یا طبیعی‌ست نمی‌دانم...
                      گمراهم!!!
                      خازن الکترولیت هایش درست است ظرفیت چند عدد را تست کردم درست بود و جنس خازن هایش خوب است...
                      نمیدانم ولی تلویزیون کار می‌کند...
                      بله این تلویزیون منو مخفی دارد ، اما ظاهرا نیازمند کنترل سرویس هست.
                      جدیدترین ویرایش توسط HS1386; ۱۳:۳۵ ۱۴۰۲/۰۷/۱۱.

دیدگاه

بله این تلویزیون منو مخفی دارد ، اما ظاهرا نیازمند کنترل سرویس هست.
                        درود....
                        کنترل سرویس چه چیزی است؟؟ به جز آن راه حل دیگری ندارد؟؟
                        یک نوع کنترل بنده دارم آیا این همان کنترل سرویس است؟؟

دیدگاه

درود....
                          کنترل سرویس چه چیزی است؟؟ به جز آن راه حل دیگری ندارد؟؟
                          یک نوع کنترل بنده دارم آیا این همان کنترل سرویس است؟؟
                          https://dkstatics-public.digikala.co...p/quality,q_90
                          به زبان ساده ، سرویس کنترل ، کنترلی هست که برای اهدافی مثل ورود به منو مخفی و یا دسترسی های خاص مثل غیر فعال کردن قفل و غیره که با کنترل اصلی قابل انجام نیست ، استفاده میشه.
                          تا جایی که اطلاع دارم ، این مدل تلویزیون نیازمند سرویس کنترل برای ورود به منو مخفی هست.
                          تصویر واضح نیست ، اما بنظر میرسه که کنترل مورد نظر سرویس کنترل نیست.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                          X