اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل مانیتور سامسونگ T1900

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مشکل مانیتور سامسونگ T1900

سلام
    موندم عنوان تاپیک رو چی بنویسم
    من حدود یک سالی میشه که سامسونگ T1900 خریدم ( یا همون T190 که آخرش من نفهمیدم چه حکایتی داره که ایرانی ها یک صفر ته مدلش اضافه کردند ) چند وقتی بود که وقتی سیستم رو روشن میکردم مانیتور روشن نمیشد و باید چند باری ریست میکردم درست میشد و از اونجایی که سیستم به شدت داغونه می گفتم گرافیکی چیزی باید خراب باشه

ولی امروز داشتم کار میکردم ، BRIGHTENSS رو تا زیاد کردم صفحه مشکی شد و از مانیتور صدای بوق مانندی شنیده میشد ، خوب که دقت کردم دیدم MENU رو نشون میده و لی چون انگاری بک لایتش خاموشه چیزی مشخص نمی شد ، این صداب بوق وقتی که سیستم هم تازه روشن میشه شندیه میشه

به بد بختی درستش کردم و الان BRIGHTENSS =12 دراه کار میکنه ، کلید تعویض ورودی رو میرنم درست میشه ولی سریعا دوباره خاموش میشه

این مشکلش مال چی می تونه باشه ؟ ، میترسم بدم گارانتی کلی طول بکشه و منم تو اون مدت بی مانیتور ورم میکنیم

ممنونم

پاسخ : مشکل مانیتور سامسونگ T1900

اونایی که جلوی مدلشون یک صفر اضافی دارند یعنی مونتاژ داخل هستند !!!

مثل 2250 جهانی و 22500 ایرانی !!!

دیدگاه

سلام علی جان

درست حدس زدی، به احتمال قوی عیب مربوط به Backlight باشه.
      البته برای تحلیل بهتر باید یه آزمایش بکنی :

این مانیتور کنتراست دینامیکی داره، یعنی با توجه به محتویات تصویر نور Backllight رو تغییر میده
      پس در Brightness=12 که تصویر تقریبا خوبی داشتی، یک تصویر کاملا سفید و بعد از نیم دقیقه یک تصویر کاملا سیاه پخش کن.
      دقت کن که صدای سوت چه موقع بیشتر می شه :eek:

بعد همین آزمایش رو با خاموش کردن گزینه Dynamic Contrast انجام بده.
      دوباره به صدای سوت گوش بده.
      به احتمال قوی نتیجه برای تصویر بهتر خواهد بود، یعنی مدار درایور Backlight خراب شده.
      صدای سوت هم مربوط به همین مدار میشه.

سعی می کنم یک نقشه نمونه از Backlight Inverter برات بگذارم
      البته پیشنهاد می کنم مانیتور را برای گارانتی ببر به نمایندگی، یعنی سام سرویس. اوضاع اونقدرها که فکر می کنی بد نیست شما هم نتیجه تست سوتی (!) را برام بنویس :mrgreen:

It's not the Strongest that Survive, Nor the Most Intelligence, But the ones Most Responsive to Change
      گونه هایی که شانس بقا دارند ، نه قویترین هستند و نه باهوشترین بلکه آنهایی هستند که بیشترین آمادگی تغییرات را دارند !
      چارلز داروین - بنیانگذار نظریه تکامل

دیدگاه

مرسی رضا جان
        تست رو انجام دادم
        در حالتی که Dynamic Contrast روشن بود برای تصویر مشکی یک مقدار اون صدای سوت میاد ولی خیلی کمتر از وقتی که سیستم داره میاد بالا
        و در حالتی عادی صدایی از مانیتور بیرون نیامد ، ولی همین جور که وارد این صفحه شدم و مانیتور رو در حالت text قرار دادم بوق بلندی کشید و بعد از چند لحظه کم کم آروم شد
        فکر کنم آدم فروشه ، وقتی که میدم به تعمیرگاه احتمالا طرف هر چقدر اذیت کنه مانیتور رو صداش در نمیاد ، دوباره تا بردم خونه شروع به سرو صدا میکنه
        فردا میدم گارانتی هر چند که به این کلمه هیچ اعتقادی ندارم !

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X