اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک فوری درباره تلویزیون پارس 21 اینچ

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کمک فوری درباره تلویزیون پارس 21 اینچ

سلام به همگی دوستداران علم و فن الکترونیک
    من وارد منوی مخفی تلویزیون 21 اینچ پارس مدل UNIX115P شدم به خاطر سایز نامناسب
    تصویر آن .ولی وارد قسمتی شدم که تلویزیون کلا قاطی کرده و پیغامی چشمک زن با متن قرمز HEATRUN میده و هیچ کانالی رو نمیشه گرفت
    درواقع هیچ دکمه ای از کنترل و همچنین روی تلویزیون کار نمیکنه و تلویزیون فقط یک کانال رو نشون میده
    برای ریست کردن تلویزیون چکار میتونم بکنم . هر کسی اطلاعی در این زمینه داره لطفا کمکم کنه .
    تلویزیون رنگی پارس 21 اینچ مدل UNIX 115 P با شاسی UNIX تصویر در تصویر
    با تشکر

پاسخ : کمک فوری درباره تلویزیون پارس 21 اینچ

سلام
    باید ایسی ایپرام رو با فایل ایپرام همون مدل پروگرم کنی.من یکی دو مدل از این فایلا بیشتر ندارم چون از این ایرادا به ندرت اتفاق میفته :NO:
    برای فایل تو گوگل یه سرچی بزن .برای پروگرمر هم از بچه های میکروکنترلر بپرس اگه جواب ندادن بگو یه نقشه برات گیر بیارم.
    ولی اگه فایل رو نتونستی پیدا کنی باید یکی از همون مدل پیدا کنی وایپرامش رو کپی کنی.
    امیدوارم دوستان راهکار های بهتری داشته باشن.

دیدگاه

با تشکر از b1
      تو گوگل سرچ کردم ولی فایل ایپرام این مدل از پارس را پیدا نکردم
      لطفا اون چند مدل فایلی که داری رو بذارش تا دانلود کنم.
      متشکرم.

دیدگاه

کوچیک شما B2 هستم :biggrin:.
        من فقط فایل kv1434 سونی و یه مدل پارس(شاسیcp330) رو دارم. راستی با کنترل دیگه نمیره تو منو مخفی؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohsen sharifi
          من وارد منوی مخفی تلویزیون 21 اینچ پارس مدل UNIX115P شدم به خاطر سایز نامناسب
          تصویر آن .ولی وارد قسمتی شدم که تلویزیون کلا قاطی کرده و پیغامی چشمک زن با متن قرمز HEATRUN میده و هیچ کانالی رو نمیشه گرفت
          درواقع هیچ دکمه ای از کنترل و همچنین روی تلویزیون کار نمیکنه و تلویزیون فقط یک کانال رو نشون میده
          پارس 21 اینچ مدل UNIX 115 P با شاسی UNIX تصویر در تصویر
          با تشکر
          مفهوم Heat Run :
          موقع تولید تلویزیون/مانیتور در کارخانه ، لازمه که مدت زمان مشخصی روشن باشه تا در اصطلاح "گرم" بشه
          و ایرادهای احتمالی رو قبل از بسته بندی و رسیدن به دست مشتری نشون بده
          این حالت در منوهای مخفی تعریف شده و دراصطلاح Heat Run یا Aging Mode گفته می شود.

پیشنهاد برای حل مشکل :
          برای اغلب مانیتورها و تلویزیون های جدید که دیدم، به سه روش از این حالت در میاد :
          1- هنگام کار در این حالت برق اون رو قطع کنید و بعد از چند دقیقه روشن کنید.
          2- در منوی مخفی معمولا گزینه ای برای فعال/غیرفعال کردن این حالت وجود داره.
          3- پروگرام مجدد EEPROM سیستم ( همونطوری که دوست عزیزمون فرمودند )
          It's not the Strongest that Survive, Nor the Most Intelligence, But the ones Most Responsive to Change
          گونه هایی که شانس بقا دارند ، نه قویترین هستند و نه باهوشترین بلکه آنهایی هستند که بیشترین آمادگی تغییرات را دارند !
          چارلز داروین - بنیانگذار نظریه تکامل

دیدگاه

نوشته اصلی توسط B2
            کوچیک شما B2 هستم :biggrin:.
            من فقط فایل kv1434 سونی و یه مدل پارس(شاسیcp330) رو دارم. راستی با کنترل دیگه نمیره تو منو مخفی؟
            نه با کنترل نه با دکمه های روی تلویزیون
            نه با خاموش کردن تلویزیون و کشیدن از برق درست نشد که نشد
            حالا تلویزیون را به یه تلویزیون سازی دادم اون گفت که باید تلویزیون رو باز کنم
            و آی سی اونو در بیارم و برنامه مخصوص خودش رو دوباره بریزم
            باتشکر از شما و همگی

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X