اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل قطع و وصل شدن صدای تلویزیون سامسونگ

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مشکل قطع و وصل شدن صدای تلویزیون سامسونگ

سلام
    من یه تلویزیون سامسونگ 21 اینچ دارم
    چند وقتیه صدای تلویزیون قطع و وصل میشه
    فکر میکنم به خاطر ریسیور که چند ماهیه بهش وصل کردم وقتی میرم تو صفحه video اصلا صدا مشگل نداره
    ولی وقتی میزنم TV یه بار صدا داره یه بار نداره و در ضمن با جدا کردن کابل ریسیور هم باز اون مشکل وجود داره.
    فقط باید تلویزیون خاموش روشن کنم تا صداش خوب بشه البته اونم بعد چند دقیقه قطع میشه

قبلن هم یه مشکله دیگه داشتم که با تعویض کانال ،شماره کانال تغییر می کرد ولی تصویر همون کانال قبلی پخش میشد برای رفع مشکل تلوزیون رو خاموش روشن میکردم که دست آخر با عوض کردن تیو نرش خوب شد ولی این قطع شدن صدا اعصابمو بهم ریخته
    بیشتر جاهای برد تلوزیونو هم دوباره لحیمکاری کردم ولی خوب نشد لطفن کمکم کنید

پاسخ : مشکل قطع و وصل شدن صدای تلویزیون سامسونگ

1وقتی صدا میره رو تصویر هم تاثیر داره؟ 2موقعی که صدا میره میتونی با fine tuning درستش کنی؟(یا اصلا تاثیر داره؟) 3 رو یه باند ایراد داره یا هر دو باند؟(uhf/vhf)

دیدگاه

وقتی صدا قطع میشه تصویر هیچ تغیری نمیکنه و همون کیفیت قبلشو داره و هر کانالی هم انتخاب کنم بازم صدا قطعه
      ولی تو همین حالت قطعی صدا video انتخاب کنم اونجا صدا داره ولی توی tv نه و تا خاموش روشن نکنم صدا وصل نمیشه

یه چیز دیگه بعضی وقتا صدا قطع نمیشه ولی خود بخود تغیر میکنه مثلن به صورت لحظه ای از روی یه بلندگو قطع میشه از اون یکی بلندگو پخش میشه

خلاصه اعصابمو بهم ریخته وقتی که صدا قطع میشه هر چی هم خاموش روشن میکنم حداکثر یکی دو دقیقه صدا داره دوباره قطع میشه

لطفن یه راهنمایی بکنین مرسی

دیدگاه

لطفن یکی جواب بده

دیدگاه

دوست عزیز تا شما به سوالهای ما جواب ندی که ما نمیتونیم کمک کنیم oo:
          سوال 2و3 منو جواب بده تا بریم مرحله بعد

دیدگاه

با fine tuning درست نمیشه یعنی اصلن تاثیری نداره
            هر دو باند همینجوره uhf و vhf

فقط با خاموش روشن کردن تلویزیون صدا وصل میشه که اونم یه بار موقته یه بار هم تا چند ساعت خوبه

تو همین زمان قطعی صدا اگه مثلن dvd player بهش وصل کنم رو حالت نمایش dvd صدا وصله
            ولی توی کانال های تلویزیونی صدا قطعه

دیدگاه

ایراد میتونه از تیونر تا ایسی صدا باشه ولی باید ایراد رو تفکیک کنی به نظرم با ورودی یه امپلیفایر مسیر صدا رو دنبال کن ببین صدا تا کجا میاد . به نظر من خرابی تو سوییچ AV هست.تو بعضی تلوزیونها از یه ایسی مخصوص وتو بعضی مدلها از یه مولتی پلکسر(CD4053) استفاده میشه.

دیدگاه

مرسی دوست عزیز حالا من چجوری این ای سی رو عوض کنم عکسی چیزی ازش دارین؟

دیدگاه

اگه نقشه نداری باید مسیر صدا رو از روی برد دنبال کنی(از پایه ورودی ایسی امپلی).ولی بدون تست دنبال عوض کردن ایسی نرو وقتت تلف میشه(بهترین روش دنبال کردن صدا با ورودی یه امپلیه)

0

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X