اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پاسخ : تار شدن تصویر مانیتور سامسونگ - مباحث مربوط به زاویه دید ال.سی.دی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تار شدن تصویر مانیتور سامسونگ - مباحث مربوط به زاویه دید ال.سی.دی

دوستان توی ال سی دی ها فقط از روبرو میشه به صفحه نگاه کرد و مثلا شما اگه بخای دراز بکشی و فیلم نگاه کنی صفحه تارتار میشه . مخصوصا توی سامسونگ.ولی توی مانیتور ها همچین مشکلی نیست

آیا این ایراد مسخره قابل رفع شدن هست توی تنظیمات ال سی دی ؟
    گاهی تمام چیزهایی که یک نفر می خواهد، فقط دستی است برای گرفتن دست او، و قلبی است برای فهمیدن وی ..

پاسخ : پاسخ : تار شدن تصویر مانیتور سامسونگ

نه نمیشه
    خصوصیتش اینه
    تو LEDها بهتر هست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط dr.data
      دوستان توی ال سی دی ها فقط از روبرو میشه به صفحه نگاه کرد و مثلا شما اگه بخای دراز بکشی و فیلم نگاه کنی صفحه تارتار میشه . مخصوصا توی سامسونگ.ولی توی مانیتور ها همچین مشکلی نیست

خیر در مانیتورهای lcd همچین تنظیماتی وجود نداره ولی تکنولوژی پیشرفته تری رو توی laptop ها بکار بردن که این مشکل رو برطرف کرده

دیدگاه

نوشته اصلی توسط dr.data

------------------------------------------
        با سلام :mrgreen:
        ایراد شما بر می گرده به نوع پنل مانیتور LCD ، ارتباطی به تنظیمات داخلی مانیتور یا نوع نور Backlight ندارد.در تکنولوژی های پیشرفته تر LCD این مشکل تا حدودی حل شده ولی در کل LCD این نقص ذاتی را دارد. موفق باشید
        بی تو مهتاب شبی باز از آن کوچه گذشتم
        همه تن چشم شدم خیره به دنبال تو گشتم...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط alipoor90
          نه نمیشه
          خصوصیتش اینه
          تو LEDها بهتر هست
          سلام
          تو led ها هم همینطوره

دیدگاه

نوشته اصلی توسط alirf

سلام
            تو led ها هم همینطوره
            ------------------------------------
            بله عرض کردم ربطی به نور Backlight ندارد(یعنی LED باشد یا LCD ) تو laptop هم این مشکل هست(بعضی وقتا خیلی بدتر ). البته جدیدا بعضی شرکت ها laptop با مانیتور OLED تولیدکردند که نمی دونم تو بازار ایران امده یا نه؟ به هر حال LCD این اشکال را دارد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط shahin1

سلام
              تو led ها هم همینطوره
              ------------------------------------
              بله عرض کردم ربطی به نور Backlight ندارد(یعنی LED باشد یا LCD ) تو laptop هم این مشکل هست(بعضی وقتا خیلی بدتر ). البته جدیدا بعضی شرکت ها laptop با مانیتور OLED تولیدکردند که نمی دونم تو بازار ایران امده یا نه؟ به هر حال LCD این اشکال را دارد.
              [/quote]
              سلام
              برای چی این شکلی است؟

دیدگاه

سلام
                برای چی این شکلی است؟
                ----------------------------------------
                با سلام
                قصد دارم یک تاپیک کامل راجب مانیتور LCD درست کنم(مثل OLED ) البته با اجازه مدیر (آقای رضا 2009 )، اونجا انشااله کامل راجبش توضیح می دم. اما اگر به صورت مختصر بخواهیم بگیم، این بستگی داره به اینکه شما ملکول کریستال مایع را در چه زاویه ای می بینید، ببینید این کریستال مایع است که
                میزان شدت نور عبوری که از پشت به صورت Backligth به آن می تابد را کنترل می کند و بسته به زاویه ای که شما نسبت به کریستال مایع می گیرید میزان شدت نور دریافتی شما متفاوت است، دقیقا مثل یک پرده عمودی که شدت نور عبوری از پنجره را کنترل می کند حالا بسته به اینکه تو چه زاویه ای نسبت به پنجره و صفحات پرده عمودی قرار داری میزان نور متفاوتی دریافت می کنی (فرض کن کرکره نیمه بازه!). البته این دو پدیده دقیقا مثل هم نیستند ولی این بهترین راه برای درک کردنش هست.

دیدگاه

پس من توصیه میکنم اصلا ال سی دی نخرید ! من ال سی دی 20 اینچ سامسونگ گرفتم واسه فیلم نگاه کردن ولی یه ذره که ازش دور بشی هیچی معلوم نیست و باید بشینی رو صندلی فیلم نگاه کنی ! حیف پول ! اون مانیتور خیلی بهتر بود یادش بخیر :(
                  گاهی تمام چیزهایی که یک نفر می خواهد، فقط دستی است برای گرفتن دست او، و قلبی است برای فهمیدن وی ..

دیدگاه

نوشته اصلی توسط dr.data
                    پس من توصیه میکنم اصلا ال سی دی نخرید ! من ال سی دی 20 اینچ سامسونگ گرفتم واسه فیلم نگاه کردن ولی یه ذره که ازش دور بشی هیچی معلوم نیست و باید بشینی رو صندلی فیلم نگاه کنی ! حیف پول ! اون مانیتور خیلی بهتر بود یادش بخیر :(
                    ----------------------
                    دوست عزیز،اولا میزان این اشکال بسته به کیفیت و نوع LCD دارد.دوما LCD در بسیاری از زمینه ها از جمله میزان مصرف، و رزولوشن و... بسیار برتر از مانیتورهای قدیمی است.

دیدگاه

خب چه فایده وقتی نمیشه از پایین یا بالا یا دو 3 نفری بهش نگاه کرد ؟؟

رزولیشن و مصرف به چه دردم میخوره ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط dr.data

-------------------------
                        با سلام
                        البته مشکل LCD ها تا اون شدتی که شما می گید نیست(عرض کردم بستگی به نوعش دارد) پارامترهای برتری آنها هم همین دو مورد نیست ، ولی در کل شما هم تا حدودی حق دارید. در نسل های پیشرفته تر LCD (مثلا PVA ) مشکل زاویه دید میشه گفت تقریبا حل شده و میشه 3 نفری! باهاش فیلم دید.من دقیقا نمی دونم شما چه مدلی از سامسونگ رو خریدید که انقدر شاکی هستید؟به هر حال موفق باشید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط dr.data
                          البته برای تلویزیونهای ال.سی.دی جدید ، زاویه دید افقی و عمودی خیلی بهتر شده:
                          حدود 160 تا 176 درجه زاویه دید عمودی و افقی
                          البته نمیشه گفت که ایده آله ، ولی خیلی قابل قبوله و برای نگاه کردن 3 نفر محسوس نیست

لطفا مدل تلویزیون ال سی دی که ازش راضی نیستید رو بفرمایید تا در موردش بحث بشه.
                          It's not the Strongest that Survive, Nor the Most Intelligence, But the ones Most Responsive to Change
                          گونه هایی که شانس بقا دارند ، نه قویترین هستند و نه باهوشترین بلکه آنهایی هستند که بیشترین آمادگی تغییرات را دارند !
                          چارلز داروین - بنیانگذار نظریه تکامل

دیدگاه

مانیتور من سامسونگ مدل 2033 هست(20 اینچ)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط dr.data
                              مانیتور من سامسونگ مدل 2033 هست(20 اینچ)
                              معمولا در مانیتور های ال سی دی فرض بر این است که کاربر روبروی مانیتور نشسته
                              ( و با دوستانش دراز نکشیده اند تا فیلم تماشا کنند :mrgreen: )
                              به همین بهانه هم اغلب زاویه دید عمودی/افقی که برای مانیتورها تبلیغ می شود در
                              برخی مواقع با عدد واقعی تفاوت فاحشی دارد

برای مانیتور شما یعنی Samsung 2033 ، توی مشخصات فنی زاویه دید عمودی رو 160 نوشته
                              که با توجه به چیزهایی که شما گفتید درعمل زاویه دید کمتری داره.

البته مانیتورهای خوب ، زاویه دید مناسبی دارند و برای تلوزیونها هم اساسا زاویه دید بهتره.

It's not the Strongest that Survive, Nor the Most Intelligence, But the ones Most Responsive to Change
                              گونه هایی که شانس بقا دارند ، نه قویترین هستند و نه باهوشترین بلکه آنهایی هستند که بیشترین آمادگی تغییرات را دارند !
                              چارلز داروین - بنیانگذار نظریه تکامل

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X