با سلام تلویزیون ال جی برام اوردند که ایرادهای زیادی داشت ازجمله های ولتاژ وورتیکال و....که با لا خره تعمیرش کردم ولی یه ایرادی در صدا داشت که با تعویض کانال یک صدای تق از بلندگو.ها در می امد یعنی هر وقت کانال عوض میکردم صدای تق از بلندگو شنیده میشد من چند بار ای سی صدا وخازن های الکترولیت ودیودها را عوض کردم که در نتیجه صدا قطع شد صدای تق را نمیگم صدای اصلی تی وی قطع شد وصدای بسیار ضعیفی در میاد که با تعویض ای سی صدا درست نمیشه ولی ای سی جنگل کمی غیر عادی داغ میشه ایا این ایراد میتواند از ای سی جنگل باشد یعنی من الان صدای تی وی را بسیار ضعیف دارم مدل تی وی CF-21D52EX ای سی جنگل TDA8842S1 ای سی صداLA4282منتظر راهنمایی هستم
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
قطع صدای تی وی ال جی
Collapse
X
-
پاسخ : قطع صدای تی وی ال جی
سلام دوست من
تلویزیون شما صدا قبلا داشته ؟؟؟؟؟ یا فقط صدای تق تق داشته ؟؟؟
شما بعداز تست و تعویض آی سی صوت البته سعی کنید از جنس مرغوب استفاده کنید چون خود من سر یک
تلویزیون 20 عدد آی سی صوت عوض کردم تا تلویزیون راه افتاد سعی کنید از فروشگاه های مختلف قطعات
رو تهیه کنید . بعد تلویزیون رو روشن کنید و دستتون رو نم ناک کنید و پشت آی سی صوت بزنید و OSD صوت
را تا آخر زیاد کنید اگر دیدید با زدن انگشت نمناک به پشت آی سی صوت صدا بلند شنیده شد ایراد فقط از
آی سی صوت می باشد در غیر اینصورت شما یک بار آی سی حافظه را ایپرام جدید بزنید باز مشکل برطرف نشد
ایراد از آی سی سیستم میباشد .
موفق باشید
-
پاسخ : قطع صدای تی وی ال جی
سلام دوست عزیز این تی وی در ابتدا صدای عادی داشت فقط صدای تق هنگام تعویض کانال شنیده میشد که به همین سبب من ای سی صوت را چند بار عوض کردم حالا هم وقتی دست یا پیچ گوشتی را به پایه های ای سی صوت میزنم فون قوی از هر دو بلندگو شنیده میشود یعنی با لمس یک پایه فون از بلندگو چپ وبا لمس پایه دیگر فون از بلندگوی دیگر شنیده میشود ایا شنیده شدن فون قوی دلیل بر سالم بودن ای سی صوت نیست ؟من بدنبال تعویض ای سی جنگل باشم یابه این ای سی مربوط نیست ؟منتظر راهنمایی بعدی هستم.متشکرم
دیدگاه
دیدگاه