اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساختن یو اس پی پلیر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ساختن یو اس پی پلیر

سلام با تشکر از پستی که برای ساختن یو اس پی پلیر گذاشتید میخواستم خواهش کنم روش ساختن این دستگاه را با توجه به مشخصاتی که من مینویسم توضیح بدهید چون نوشته های برد ما با مال شما فر
    ق میکنه و من نتوانستم از بردی که شما گذاشتید پیدا کنم - -SP +SP GND LTM -SL +SL D1 D2 CLK LA GND +5V DAT STB CLK GN -M +M OUT GND IN +5VGND GND +12 GND VCC OPT COAX البته ولتاژ5 را وصل کردم همان 5ولت رامیگم فقط چشمی را نمیدانم به کدام پایه باید وصل کنم چون هر کدام را انتخاب کرد م چشمی به شدت داغ میکرد ودیگر اینکه کدام پایه ها را باید به هم وصل کنم تا فلاش را تشخیص بدهد در ضمن روی برد من صدا تصویر وخود یو اس پی وصل است بقیه را لطفا توضیح دهید چون خیلی خوشم امده در ضمن منظور از چشمی پارس چیه میتوانم انرا از تی وی پارس در بیارم ؟واستفاده کنم؟

پاسخ : ساختن یو اس پی پلیر

سلام دوست من

ببینید نصب این برد ها به این سادگی هم که فکر میکنید نیست مخصوصا ست کردن کنترل با این برد

برای چشمی هم بله . منظور همون چشم تلویزیون های پارس می باشد

دیدگاه

دوست عزیز انقدرها هم مبتدی نیستم بنده 20 سال تعمیرکارم یه راهنمایی کوچولو بکنید کار تمام است متشکرم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ARAMJAN
        سلام با تشکر از پستی که برای ساختن یو اس پی پلیر گذاشتید میخواستم خواهش کنم روش ساختن این دستگاه را با توجه به مشخصاتی که من مینویسم توضیح بدهید چون نوشته های برد ما با مال شما فر
        ق میکنه و من نتوانستم از بردی که شما گذاشتید پیدا کنم - -SP +SP GND LTM -SL +SL D1 D2 CLK LA GND +5V DAT STB CLK GN -M +M OUT GND IN +5VGND GND +12 GND VCC OPT COAX البته ولتاژ5 را وصل کردم همان 5ولت رامیگم فقط چشمی را نمیدانم به کدام پایه باید وصل کنم چون هر کدام را انتخاب کرد م چشمی به شدت داغ میکرد ودیگر اینکه کدام پایه ها را باید به هم وصل کنم تا فلاش را تشخیص بدهد در ضمن روی برد من صدا تصویر وخود یو اس پی وصل است بقیه را لطفا توضیح دهید چون خیلی خوشم امده در ضمن منظور از چشمی پارس چیه میتوانم انرا از تی وی پارس در بیارم ؟واستفاده کنم؟
        به آدرس زیر مراجعه کنین
        http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=37665.15
        در این پست جوابتون رو دادم شاید پین های چشمی رو اشتباه بستین که داغ میکنه منظور از چشمی پارس ماژول گیرنده ریموت کنترل نلویزیونه ( یک نوعش معروف به چشمی پارس هست به قطعه فروش بگین خودش میدونه البته اونایی که قطعات صوتی تصویری میفروشن )که خروجی اون پالسه و بر خلاف فتودیود های مادون قرمز نیاز به تقویت کننده و فیلتر و مقایسه کننده برای استخراج سیگنال نداره با یه چشمی سالم دیگه امتحان کنین

نوشته اصلی توسط Www.TamirKaran.ir
        سلام دوست من

ببینید نصب این برد ها به این سادگی هم که فکر میکنید نیست مخصوصا ست کردن کنترل با این برد
        اونقدر قضیه رو گنده نکنین فقط قسمت usb رو لازمش داریم کاری به اپتیک و اسپیندل و تراورس نداریم من که همون دفعه اول با مراجعه به منوال جواب گرفتم تنها قسمت سر کاری اون مربوط به وصل کنتاکت open /close سینی بود که تو همون آدرس بالا گفته شده

از مدیران خواهشمندم این نوشته ها رو به تاپیک مربوطه منتقل کنند
        http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=37665.15

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X