اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

باردار شدن موس!!!

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : باردار شدن موس!!!

هاستینگ جان چرا اینقدر سربه دیوار میکوبی ؟
    بیشتر موسهائی که تا بحال من دیدم یکی از سیماشون قطع میشه و از کار میافتند و اغلب یدفه از کار میافتند . شما فکر الکتریسیته ساکن رو از ذهنت دور کن و با این فرضی که من گفتم پیش برو . احتمال زیاد از سیمش باشه .
    اگه اهمتر نداری با یه باطری و ال ای دی هم میتونی سیمارو یکی یکی چک کنی . فقط یادداشت کردن رنگ و جای سیمارو یادت نره.
    پیروز باشی
    وقتی همه نیروهای جسمی و ذهنی متمرکز شوند توانایی فرد برای حل مشکلات به طور حیرت انگیزی چند برابر می شود .
    نرمن وینسنت پیل

دیدگاه

؟

آقای جواد یا هر کی اینو میبینه لطفا جواااااااااب
      وقتی می زنم به کیس چراغا روشن میشه.پس یعنی سیمها قطعی نداره.درسته؟پس مشکل چیه؟
      کسی حدسی نداره؟
      ینی تا موس شما اینطوری میشه میندازین دور و یکی دیگه مخرین؟؟ مهندسای ..

دیدگاه

عزیزم آقای هاستینگ
        موس 4 تا سیم داره و فقط 2 تاش مربوط میشه به تغذیه 5 ولتیش و 2تای دیگش هرکدوم قطع باشه دیگه کار نمیکنه !
        وقتی چراغش روشنه یعنی تغذیش وصله ولی چه میدونی که وضعیت اون 2 تا سیم دیگش چطوره؟
        وقتی همه نیروهای جسمی و ذهنی متمرکز شوند توانایی فرد برای حل مشکلات به طور حیرت انگیزی چند برابر می شود .
        نرمن وینسنت پیل

دیدگاه

یه سیم بدون روکش دور مچ دستت ببند وصل کن به آهنن خونه یا دیوار یا لوله آب
          میشه به جای امضا انگشت بزنم ؟؟؟

دیدگاه

باردار شدن موس!!!

بجز قطع بودن سیم که دوستان گفتن
            ممکن هستش بخاطر :
            اگر موس از نوع یو اس بی هستش جاشو عوض کن بزن به یه پورت دیگش ممکنه اشکال از پورت یواس بی باشه
            اگر جواب نداد ای سی مبدل دیتا به یواسبی سوخته وباید عوض بشه
            که اونم اگه از این مدلهایی نباشه که روی خود برد مثل یه لکه سیاه هستش
            یه کار دگه که میتونی انجام بدی یه موس دیگه بگیری
            فقط مسأله اینجاست که باردار شدن موس پیش میاد
            یکی از راههای کم کردن این اتفاق استفاده از موسهای مرغوب هستش که انتی استاتیک
            این موسها مخصوص لپ تاپ هستن و قیمتشون هم چند برابر موسهای دیگه هستش

راهش انی استاتیک نه ارت کردن

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X