اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تعمیر تلویزیون ! ! !

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تعمیر تلویزیون ! ! !

نوشته اصلی توسط Amie.s.m نمایش پست ها
    اوکی اگر برای تمرین و آموزشه که بحثش جداست ...
    نیاز به توجیه اقتصادی نداره .
    شروع کن راهنماییت میکنم .

در مورد تلویزیون :
    برد تیکانی که فرستادن خراب بود ؟
    بعد حین جابجایی مال خودتون درست شد ؟!!!

دوست عزیز من ظاهرا کارم طراحی این سیستمهاست
    این دلایل تخیلی رو که نمیشه برای امثال من آورد ... به قول قدیمیا جلوی قاضی نمیشه ملق بازی کرد .

برد تیکان همونطور که از اول گفتم هیچ مشکلی نداشت ، قطعات الکترونیک چیزی نیست که با باز و بست مثلا خراب باشه و سوخته ، با کار مکانیکی یا حتی الکتریکی درست بشه .
    تئوری مشکل تیکان جزو گمانه زنی های شما بود ... طی همون تستهای اول معلوم بود مشکل از کجاست ( مکتوب موجوده )
    مساله رو به شکل سربسته گفتم و ازش میگذریم فقط دیگه این مدل توجیهات خنده دار رو تکرار نکن ...

در هر صورت ...
    بک لایت این مانیتور رو در بیار ( اشتباه تعمیر قبلی هم مراقب باش دوباره پیش نیاد ، اگر هنوز قاپک نداری دست به پنل نزن تا قاپکهات ردیف بشه )
    بعد میگم چی رو چطور با چه درایوری بجای CFL خودش باید ببندی
    سلام
    بنظر شما درسته که برای ی مدل تلویزیون برد تیکان با ای سی فلش متفاوت کمپانی بزنه؟! بماند که با کلی تهدید تونستم پولمو ازش بگیرم ولی میخوام بدونم درست میگه یا نه

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

اوکی اگر برای تمرین و آموزشه که بحثش جداست ...
    نیاز به توجیه اقتصادی نداره .
    شروع کن راهنماییت میکنم .

در مورد تلویزیون :
    برد تیکانی که فرستادن خراب بود ؟
    بعد حین جابجایی مال خودتون درست شد ؟!!!

دوست عزیز من ظاهرا کارم طراحی این سیستمهاست
    این دلایل تخیلی رو که نمیشه برای امثال من آورد ... به قول قدیمیا جلوی قاضی نمیشه ملق بازی کرد .

برد تیکان همونطور که از اول گفتم هیچ مشکلی نداشت ، قطعات الکترونیک چیزی نیست که با باز و بست مثلا خراب باشه و سوخته ، با کار مکانیکی یا حتی الکتریکی درست بشه .
    تئوری مشکل تیکان جزو گمانه زنی های شما بود ... طی همون تستهای اول معلوم بود مشکل از کجاست ( مکتوب موجوده )
    مساله رو به شکل سربسته گفتم و ازش میگذریم فقط دیگه این مدل توجیهات خنده دار رو تکرار نکن ...

در هر صورت ...
    بک لایت این مانیتور رو در بیار ( اشتباه تعمیر قبلی هم مراقب باش دوباره پیش نیاد ، اگر هنوز قاپک نداری دست به پنل نزن تا قاپکهات ردیف بشه )
    بعد میگم چی رو چطور با چه درایوری بجای CFL خودش باید ببندی
    سلام
    بنظر شما درسته که برای ی مدل تلویزیون برد تیکان با ای سی فلش متفاوت کمپانی بزنه؟! بماند که با کلی تهدید تونستم پولمو ازش بگیرم ولی میخوام بدونم درست میگه یا نه
    https://s2.uupload.ir/files/img_20230405_223627_mnqe.jpg

دیدگاه

از نظر درست بودن که مسلما درست نیست ( همه چیزمان مثل همه چیزمانه )

من نوعی دقت کنی هر چقدر سعی میکنم وارد موارد حاشیه ای نشم و فقط به بخش فنی قضیه بپردازم باز نمیشه .
      پیرو اینکه همه این مسائل که درست نیست از نگرش مردم تا اجزا و قطعات و کلیات سیستمها وجود داره در کار نهایی اثرشون رو میگذارن و عین اثر انگشت همه جا ظاهر میشن .

اینه که اصل موضوع فرضا یک پاراگراف به زحمت بشه ...
      این موارد جنبی اش چند صفحه درمیاد .

از اینطرف موضوع که بگذریم این داستان چند هفته اخیر تا اونجا که خاطرم میاد جزو ژتونهای شما بود

نقل قول :
      تیکان هم جدا از برد اصلی هست سفارش میدم من که قمار کردم، ژتون اخرم رو هم بازی میکنم شاید بردم
      قبلش گفتم مراقب باش کوت نشی

دیگه اینقدر جمله « با سعی و خطا نمیشه کار فنی انجام داد » رو تکرار کردم که کلیشه شده ... ولی باز چرخه باطل سعی و خطا ادامه داره

دیدگاه

از نظر درست بودن که مسلما درست نیست ( همه چیزمان مثل همه چیزمانه )

من نوعی دقت کنی هر چقدر سعی میکنم وارد موارد حاشیه ای نشم و فقط به بخش فنی قضیه بپردازم باز نمیشه .
        پیرو اینکه همه این مسائل که درست نیست از نگرش مردم تا اجزا و قطعات و کلیات سیستمها وجود داره در کار نهایی اثرشون رو میگذارن و عین اثر انگشت همه جا ظاهر میشن .

اینه که اصل موضوع فرضا یک پاراگراف به زحمت بشه ...
        این موارد جنبی اش چند صفحه درمیاد .

از اینطرف موضوع که بگذریم این داستان چند هفته اخیر تا اونجا که خاطرم میاد جزو ژتونهای شما بود

نقل قول :

قبلش گفتم مراقب باش کوت نشی

دیگه اینقدر جمله « با سعی و خطا نمیشه کار فنی انجام داد » رو تکرار کردم که کلیشه شده ... ولی باز چرخه باطل سعی و خطا ادامه داره
        کار فنی شاید، ولی برق و الکترونیک به هیچ وجه ، یا خودتو یا خودشو نابود میکنی

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X