سلام به همه اساتید محترم
تلوزیون ما هم به مشکل دیر روشن شدن مبتلا شده ، روشن که میکنی ال ای دی پاور شروع به چشمک زدن میکنه و با تاخیر روشن میشه.
مدل سونی 2168mtj
طبق فرمایشات شما ای سی تغذیه رو نگاه کردم str s6707 بود ، روی پایه چهارش هم یه خازن 220uf,16v هست.
بعضی قسمتهای بورد رو شارژ قلع انجام دادم اما فایده ای نداشت .
فعلا این خازن رو موجود نداشتم تا تعویضش کنم.اما بعد تعویض نتیجه رو حتما اعلام میکنم.
از دوستان هم درخواست میشه تجربیاتشون رو به اشتراک بزارند.
با سلام مجدد
عیب از همون خازنی که اساتید گفتتند بود . خازن رو عوض کردم مشکل برطرف شد.
بورد تلوزیون سونی 2168mtj
البته تو تلوزیون شما ممکنه خازن مقدارش فرق کنه.
با سلام
دوست عزیز اگه چراغ استندبای تلوزیون روشن میشه پس مشکل از strنیست.
اگه ولتاز روی دمپر 110 هست پس دیگه خیالت از قسمت پاور راحته.اگه ولتاپ روی دمپر اصلا ولتاز نداری یا کمتر از 110 هست که این خودش راه کار داره
حالا شما اول ی لحیم کاری انجام بده بعد ولتاز گیری روی دمپر نجام دادی نتیجه رو بگو تا بهت بگم چکار کنی
با سلام خدمت دوستان
من یک تلوزیون 21 اینچ سامسونگ دارم
وقتی که برق تلوزیون میره حدود 24 ساعت طول میکشه که چراغ جلو روشن بشه
ولی وقتی دوشاخه به برق وصل میشه صدایی که نشون میده برق به تلوزیون رسیده میاد
ممنون مشم راهنماییم کنید.
مورهای قبل رو خوندم ولی تو همه ی اونا چراغ جلو چشمک میزد
مال من کلا روشن نمیشه.
مرسی اگه سریع راهنماییم کنید
جدیدترین ویرایش توسط hossin amin; ۱۵:۲۹ ۱۳۹۶/۱۰/۰۲.
با سلام خدمت دوستان
من یک تلوزیون 21 اینچ سامسونگ دارم
وقتی که برق تلوزیون میره حدود 24 ساعت طول میکشه که چراغ جلو روشن بشه
ولی وقتی دوشاخه به برق وصل میشه صدایی که نشون میده برق به تلوزیون رسیده میاد
ممنون مشم راهنماییم کنید.
مورهای قبل رو خوندم ولی تو همه ی اونا چراغ جلو چشمک میزد
مال من کلا روشن نمیشه.
مرسی اگه سریع راهنماییم کنید
با سلام
مشکل دستگاه شما از خازن های منبع تغذیه است . باید ببینید آیا تعدادی از آنها باد کرده اند؟ و با ولتاژ گیری دو سر آنها ببینید ولتاژ هست یا خیر ؟ اگر ولتاژی به اندازه سه چهارم ولتاژ نوشته شده روی خازن وجود نداشت مشکل از خازن است
با درود . . .
گفته دوستمون درست هستش. مشکل از خازنهای قسمت تغذیه هستش که عمر مفیدشون رو از دست دادند. فقط توجه داشته باشید گاهی اوقات خازن با اینکه باد نکرده و نشتی الکترولیت هم دیده نمیشه ولی از داخل نشتی پیدا کرده و باید تعویض بشه. در مواردی که امروز یکی رو تعویض میکنید و میبینید یه هفته بعد دوباره به مشکل خورده کل خازن های قسمت تغذیه رو عوض کنید
سلام خدمت دوستان عزیز
من این مشکل با تلویزیون سونی دارم. کلید رو که میزنم چراغ جلو چشمک میزنه و تلویزیون یک دقیقه بعد روشن میشه. مدارش بزرگه و یکم گیج کنندست تعدادی از خازن هارو عوض کردم اما دقیقا نمیدونم این ایراد از کدوم خازن هست. دنبال ایسی تغذیه str هم گشتم ولی نبود فقط یه ایسی هست به نام stv9379
[QUOTE=rahwar;433905]سلام
آقا مشکلو پیدا کردی بالاخره.
یه چیزی بگو به یه نتیجه ای برسیم. [/Q
سلام تلویزیون ال جی 21 اینچ زمانی که کلید پاور را میزنی شروع به تیک تیک کردن میافته گاهی روشن میشه گاهی هم نه در ضمن چراغش چشمک زن هست
با تشکر
اگرراهنمایی کنید کدوم قطعه معیوب شده ممنون میشم.......
باسلام.
تلویزیون LG فلترون 21اینچ دو دقیقه طول میکشه تا تصویر بالا بیاد.زمانی که تصویر بالا میاد چندتا خط به صورت افقی به پهنای 10سانت پایین تصویر هست و نمیره.البته قبلا حدود 5دقیقه که از زمان روشن شدن میگذشت خط ها محو میشد.
ممنون میشم راهنماییم کنید.
باسلام.
تلویزیون LG فلترون 21اینچ دو دقیقه طول میکشه تا تصویر بالا بیاد.زمانی که تصویر بالا میاد چندتا خط به صورت افقی به پهنای 10سانت پایین تصویر هست و نمیره.البته قبلا حدود 5دقیقه که از زمان روشن شدن میگذشت خط ها محو میشد.
ممنون میشم راهنماییم کنید.
سلام،به احتمال زیاد مشکل از بخش تغذیه و ptcها است.
موفق باشید
دیدگاه