پاسخ : به وجود آمدن لکه های آبی و سبز روی تصویر تلویزیون معمولی(ال جی21)
نوشته اصلی توسط rezasat1
با سلام
بدون شک مشکل در قسمت دکوسینگ هست دکوسیینگ در ابتدای ورودی برق شهر و قبل از یکسوساز و خازن تغذیه است متشکل از یک کلاف سیم پیچ بزرگ با مقاومت کم و یک ptc یا مقاومت حرارتی مثبت هست که معمولا بشکل یک قطعه مکعبی سیاه رنگ سه پایه است در ابتدا که تلویزیون روشن میشه مقاومتش در حد چند اهمه که ولتاژ 220 AC رو به کلاف سیم پیچ که دور لامپ هست وصل میکنه که تبدیل به مغناطیس قوی میشه و 50 بار درثانیه تغییر قطب میده و هرگونه میدان احتمالی رو از دور و بر لامپ از بین میبره که باعث تمیز شدن تصویر از لکه های رنگی شود .
lممنون از شما تمام لکه ها را با اهن ربا ازبین بردم
:wow:
با سلام . این مشکل موقعی پیش میاد که اموج فرکانسی دور لامپ زیاد باشه و مدار دگازینگ بخوبی عمل نکنه برای تعمیر نیز 90درصد با عوض کردن ptc این مشکل رفع میشه.
هیچ تعمیر کاری با اهنربا کار نمیکنن مگر تازه کار باشه .زمانیه که لامپ تصویرو عوض میکنن در این حالت دو اتفاق صورت میگیره یا لامپ تصویرجدید با یوک قدیمی جور نمیشن که باید یوک رو هم عوض کنید که ممکنه گوشه های تصویر رنگی بشه در این صورت با میدان مغناطیسی (ی سیم پیچه با تعداد دور بالا)در حالی که تلوزیون خاموشه چند بار جلوی تلوزیون میکشن تا رنگها ریکان شده بحالت اول برگرده
اگر بر نگشت تعمیر کار با توجه به تجربه کاریش یوکو اول طوری تنظیم میکنن بع با سرویس مد تصویرو تنظیم میکنن
موفق باشد
نوشته اصلی توسط ی نفر
هیچ تعمیر کاری با اهنربا کار نمیکنن مگر تازه کار باشه .زمانیه که لامپ تصویرو عوض میکنن در این حالت دو اتفاق صورت میگیره یا لامپ تصویرجدید با یوک قدیمی جور نمیشن که باید یوک رو هم عوض کنید که ممکنه گوشه های تصویر رنگی بشه در این صورت با میدان مغناطیسی (ی سیم پیچه با تعداد دور بالا)در حالی که تلوزیون خاموشه چند بار جلوی تلوزیون میکشن تا رنگها ریکان شده بحالت اول برگرده
اگر بر نگشت تعمیر کار با توجه به تجربه کاریش یوکو اول طوری تنظیم میکنن بع با سرویس مد تصویرو تنظیم میکنن
موفق باشد
عزیز کسی که 20 سال داره این کار را میکنه ونمایندگی تعمیرات مارشار تو شهر تازه کار دیگه اتفاقا کسی که بتونه به این راحتی این کار را بکنه که من دیدم تو چند سوت میکنه خیلی تجربه بالایی داره البته این کارا که شما میگید زمانی که با این کار نشه درست کرد یا مشکل از دکوسینک یا ptc یا جای دیگه باشه اما زمانی که رنگ به دلیل وجود اهن ربا ریخته بهم وبه حالت اوال بر نمیگرده وهمه اجزا سالم باید اینکار کرد :read:
پاسخ : به وجود آمدن لکه های آبی و سبز روی تصویž
متشکرم از یاد اوریتون
ی چیز جدید یاد گرفتم
این سری که رفتم تهران واسه دوره نمایندگیهای پاناسونیک و سونی این موضو رو بشون بگم شاید اینو به سایر نمایندگیها هم بگن که اگه با این مشکل برخوردن خودشونو زحمت ندن با ی اهنربا درستش کنن
ماشالا شما که واس خودتون ی پا متخصصین پس دیگه چرا سوال پرسیدید یا میرفتید پیش همون نمایندگیه مارشال
پاسخ : پاسخ : به وجود آمدن لکه های آبی و سبز روی تصویž
نوشته اصلی توسط ی نفر
متشکرم از یاد اوریتون
ی چیز جدید یاد گرفتم
این سری که رفتم تهران واسه دوره نمایندگیهای پاناسونیک و سونی این موضو رو بشون بگم شاید اینو به سایر نمایندگیها هم بگن که اگه با این مشکل برخوردن خودشونو زحمت ندن با ی اهنربا درستش کنن
ماشالا شما که واس خودتون ی پا متخصصین پس دیگه چرا سوال پرسیدید یا میرفتید پیش همون نمایندگیه مارشال
اقا من هم نمیدونستم از اینا یاد گرفتم یعنی تا اومد انجمن جواب بده از اونا پرسیدم و جواب هم گرفتم شما هم میتونید ار روش خودتون استفاده کنید کسی را مجبور نکردم تجربه بود گفتم دیگه کسی که این روش را صحیح نمیدونه استفاده نکنه
نوشته اصلی توسط ی نفر
منم اگه دیدید روش صحیحو دادم خاستم زکات علممو بدم
حالا میخای بدونی اون نمایندگیه مارشال واقعا با تجربش یا نه اگه بخای ی سوال بهت میگم ازش بپرس ببین چی جواب میده(سوالمم در مورده همین قاطی کردنه رنگه)
اقا بنده میدونم روش شما کاملا منطقی ودرست اما تو بازار حتی توکا خودم بعضی وقت ها میشه با یه کار ساده مشکل را برطرف کرد تازه اگر به پست ها ی اول برگردی دقیقا دوستان نیز این روش را توصیه کردند
دیدگاه