منومخفی تلویزیونseung کسی داره؟
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
منومخفی
Collapse
X
-
پاسخ : منومخفی
نوشته اصلی توسط رضا36منومخفی تلویزیونseung کسی داره؟
حالت اول
در حالت روشن کلیدهای زیر فشار دهید
Display+Mute+Sleep+Fuzzy+Display
حالت دوم
کنترل تلویزیون را باز کرده ، در قسمت پایینی کنترل چهار پنل وجود دارد که
روی آن لاستیک وجود ندارد ،برای ورود به منو مخفی میتوانید یکی از آن چهار دکمه را یک لحظه اتصال دهید.
البته هر کدام از این دکمه ها کارهای متفاوتی را بهده دارند
هر گاه خداوند تو را به لبه پرتگاه هدایت کرد به خدا اطمینان کن،یا تو را از پشت خواهد گرفت یا به تو پرواز کردن خواهد آموخت.
-
نوشته اصلی توسط رضا36سلام دوست گرامی:نه ازقسمتAV صدانمیادولی سیم صداروپشت ایسی صدامیزنم صداش میاد بامنومخفی خواستم کلا ریستش کنم ریست نمیشه فکرکنم پرگرامش پریددرسته؟
شما یه ایپرام خام بزار جای ای سی خود تلویزیون بعد تلویزیون را یه 20 دقیقه روی حالت استندبای بزار باشه بعد تلویزیون را روشن کن
هر گاه خداوند تو را به لبه پرتگاه هدایت کرد به خدا اطمینان کن،یا تو را از پشت خواهد گرفت یا به تو پرواز کردن خواهد آموخت.
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط رضا36سلام مهندس ایسی رو عوض کردم نشد ایسی ایپرام هم عوض کردم 20 دیقه گذاشتمش رو استندبای بازهم نشدباتشکرکه همکاری می کنیداین شمارمه اگه دوست داشتید تماس بگیرید09163929750
اگه به پروگرامر دسترسی دارید
مدل دقیق تلویزیون و شماره شاسی را بدید تا براتون فایل پیرام را بزارم و پروگرامر کنید روی اس سی و تست کنید
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط رضا36سلام دوست ارجمند ازاینکه همکاری می کنید بسیار ممنونم حالا چطورازاین فایل استفاده کنم؟
درایور و نرم افزار پروگرامر را نصب کنید
با استفاده از پروگرامر فایل را روی یه ای سی به همون شماره پروگرام کنید
دیدگاه
دیدگاه