اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

خرابی تلویزیون قدیمی سامسونگ

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : خرابی تلویزیون قدیمی سامسونگ

نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها
    با همون خازن یه خازن 33 نانوفاراد 400 ولت سری
    کنین، با این کار مجموع ظرفیت میشه 5.2 نانو فاراد.
    شاید با این کار مشکل حل شد.
    یعنی احتمال داره ظرفیتش و بالا گرفتم مشکل ایجاد کرده باشه ، البته خازن قبلیش مشکلی نداشت از نظر ظرفیت ولی چون گفتم تموم خازنها رو عوض کنم بهتر بشه بر عکس شد

دیدگاه

باسلام و درود خازن 6.2 و عوض کردم همون خان قبلی 5.5 گذاشتم شکرخدا مشکل حل شد

دیدگاه

با سلام ببخشید دوستان این تلویزیون گه گاهی تصویرش میره و میاد ولی صدا داره یه مثل چشمک زدن تصویریکی دو ثانیه میره و میاد علتشچی میتونه باشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط دیوانه الکترونیک نمایش پست ها
          با سلام ببخشید دوستان این تلویزیون گه گاهی تصویرش میره و میاد ولی صدا داره یه مثل چشمک زدن تصویریکی دو ثانیه میره و میاد علتشچی میتونه باشه
          سلام ،
          ممکنه قلع مردگی باشه( بخش high voltage )
          البته بستگی داره پرش تصویر منظم باشه یا بدون
          نظم زمانی.
          در کل مشکل از بخش اطراف آیسی ورتیکال یا
          بخش ترانسhigh voltage هست.

دیدگاه

سلام ،
            نظم زمانی.
            ممنونم نه نظم خاصی نداره یه وقتی میبینی دو سه بار میزنه بعد دیگه نمیزنه البته ناگفته نمونه جدیدا وقتی روشن میکنم تلویزیون و دیر تصویر میاد

دیدگاه

سلام ،
              نظم زمانی.
              تقریبا هفت ماه پیش بیشتر قطعات و تست کردم و نیاز به تعویض بود تعویض و اکثر پایه ها هم قلع مجدد گرفتم

دیدگاه

ممنونم نه نظم خاصی نداره یه وقتی میبینی دو سه بار میزنه بعد دیگه نمیزنه البته ناگفته نمونه جدیدا وقتی روشن میکنم تلویزیون و دیر تصویر میاد
                موقع کار تک تک قطعات رو تکون بدین/ با این نشانه
                ها تنها راه همینه .

دیدگاه

موقع کار تک تک قطعات رو تکون بدین/ با این نشانه
                  ها تنها راه همینه .
                  تشکر دوست عزیز

دیدگاه

درود،
                    باسلام این تایپیک مال قبله ولی خب مشکل رفت و برگشت تصویر همچنان ادامه داشت و اینکه گفته بودم نظم خاصی هم نداره متوجه شدم زمانی که تصویر روشنایی و درخشندگی بالا داره چجوری بگم فیلمی پخش میشه که تو فیلم روز و آفتابیه و روشنایی که از تلویزیون پخش میشه زیاده این رفت و برگشت تصویر و داره ولی فیلم به قسمتی میرسه که شب شده همچین مشکلی نیست یا اینکه حالت های تصویر و تغییر میدم: معمولی، سینمایی و از این قبیل تغییرات تو این حالت ها رفت و برگشت داره ولی تو حالت ملایم که صفحه و تصویر کم نور میشه همچین مشکلی ندارم
                    خلاصه موضوع اینکه هنگامی روشنایی و درخشندگی صفحه زیاد هست رفت و برگشت تصویر وجود داره
                    جدیدترین ویرایش توسط دیوانه الکترونیک; ۱۷:۵۵ ۱۴۰۲/۰۲/۲۷.

دیدگاه

درود
                      - احتمال اول مربوط به های ولتاژ است که به سر آکوداک میآید که اگر کم باشد نمیتواند روشنایی لازم را ایجاد کند که باید مدارات مربوط به آن بخصوص ترانس های ولتاژ چک شود .

- احتمال دوم مربوط به خود لامپ تصویر CRT است .این لامپ تصویرها هم عمر مفیدی دارند و پس پایان عمر مفید از این بازی ها در می آورند یک روش برای احیای لامپ تصویر بکمک های ولتاژ آکوداک هست که ممکن است جواب دهد در غیر اینصورت باید لامپ تصویر تعویض گردد . باید تلویزیون را خاموش کرده سیم آکوداک را جدا کنید و با یک انبر دست عایق خوب آن را گرفته به گلویی CRT نزدیک کرده (حدود 5 سانتیمتر نه کمتر) سپس تلویزیون را روشن کرده سیم آکوداک را در امتداد گلویی از هر دو طرف چپ و راست چند بار حرکت دهید سپس تلویزیون را خاموش کرده سیم را بجای خودش بگردانید و دوباره روشن کنید و ببینید که بهتر شده یا نه در غیر اینصورت باید CRT تعویض گردد .

تذکر : سیم آکوداک داری ولتاژ 20،000 ولت به بالا است کوچکترین اشتباهی سبب برق گرفتگی و مرگ خواهد شد بسیار احتیاط کنید.

دیدگاه

باسلام این تایپیک مال قبله ولی خب مشکل رفت و برگشت تصویر همچنان ادامه داشت و اینکه گفته بودم نظم خاصی هم نداره متوجه شدم زمانی که تصویر روشنایی و درخشندگی بالا داره چجوری بگم فیلمی پخش میشه که تو فیلم روز و آفتابیه و روشنایی که از تلویزیون پخش میشه زیاده این رفت و برگشت تصویر و داره ولی فیلم به قسمتی میرسه که شب شده همچین مشکلی نیست یا اینکه حالت های تصویر و تغییر میدم: معمولی، سینمایی و از این قبیل تغییرات تو این حالت ها رفت و برگشت داره ولی تو حالت ملایم که صفحه و تصویر کم نور میشه همچین مشکلی ندارم
                        خلاصه موضوع اینکه هنگامی روشنایی و درخشندگی صفحه زیاد هست رفت و برگشت تصویر وجود داره
                        درود،
                        مابین ترانس های ولتاژ و ترانس تغذیه زرد رنگ ، تعدادی خازن
                        الکترولیت وجود داره.
                        ۱ یا ۲ خازن الکترولیت ۱۶۰ ولت وجود داره که بهتره بهشون ولت متر
                        وصل کنید.
                        اگر زمان رفتن تصویر این ولتاژ هم قطع شد، یعنی مشکل تغذیه دارید
                        لازم بذکر هست ولتاژ دو سر خازن نامبرده باید حدود ۸۰ تا ۱۱۰ ولت باشه.
                        ضمنا اکثر تلویزیون های CRT در حالت کار صدای فیس فیس ریز میدن
                        آیا زمانی که تصویر می‌ره این صدا هم قطع میشه؟

دیدگاه

درود،
                          مابین ترانس های ولتاژ و ترانس تغذیه زرد رنگ ، تعدادی خازن
                          الکترولیت وجود داره.
                          ۱ یا ۲ خازن الکترولیت ۱۶۰ ولت وجود داره که بهتره بهشون ولت متر
                          وصل کنید.
                          اگر زمان رفتن تصویر این ولتاژ هم قطع شد، یعنی مشکل تغذیه دارید
                          لازم بذکر هست ولتاژ دو سر خازن نامبرده باید حدود ۸۰ تا ۱۱۰ ولت باشه.
                          ضمنا اکثر تلویزیون های CRT در حالت کار صدای فیس فیس ریز میدن
                          آیا زمانی که تصویر می‌ره این صدا هم قطع میشه؟
                          باسلام درود درحال حاضر ابزار و وسایل ندارم و فعلا هم درخشندگی و روشنایی رو پایین آوردم فعلا بدون مشکل کار میکنه در مورد فسفس هم که فرمودی راستیتش دقت نکردم وقتی بازش کردم همه این مواردی که ذکر فرمودید و توجه میکنم البته ناگفته نمونه که سری قبل اکثر خازنها تعویض شده
                          جدیدترین ویرایش توسط دیوانه الکترونیک; ۱۱:۴۰ ۱۴۰۲/۰۲/۲۸.

دیدگاه

باسلام درود درحال حاضر ابزار و وسایل ندارم و فعلا هم درخشندگی و روشنایی رو پایین آوردم فعلا بدون مشکل کار میکنه در مورد فسفس هم که فرمودی راستیتش دقت نکردم وقتی بازش کردم همه این مواردی که ذکر فرمودید و توجه میکنم البته ناگفته نمونه که سری قبل اکثر خازنها تعویض شده

درود
                            ....
                            متاسفانه پست های قبلی حذف شد!!!!
                            پایه HEAT ترانس های ولتاژ وظیفه ی تغذیه فیلیمان لامپ تصویر را دارد که ولتاژ آن مابین 6.20 تا 6.50 ولت AC است.....
                            پایه HEAT را روی برد دنبال کنید ببینید به وسیله ی مقاومت کم اهم مستقیم به فیلیمان رفته است یا مانند برد زیر است؟؟

اگر همانند مدار بالا بود که برایتان آپلود کردم ترانزیستور (KSA539) و دیود زنر (6.8 ولت) چک کنید و همچنین خازن 10 میکرو 50 ولت رو تعویض کنید و دیود فست RGP10J چک شوند..... اما اگر به وسیله ی مقاومت های کم اهم به فیلیمان مستقیم وصل شده اند مقاومت هارا تعویض کنید و نتیجه را اعلام کنید....
                            جدیدترین ویرایش توسط parsa bahrami; ۱۵:۵۵ ۱۴۰۲/۰۵/۰۴.
                            اوباش مجازی یا ترول به انگلیسی):Troll) در گفتمان اینترنتی به افرادی گفته می*شود؛ که با رفتار مخرب در فضای وب به دنبال جلب نظر کاربران، ایجاد تشنج و بیان مطالب محرک و توهین*آمیز هستند.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط parsa bahrami نمایش پست ها

درود
                              ....
                              متاسفانه پست های قبلی حذف شد!!!!
                              پایه HEAT ترانس های ولتاژ وظیفه ی تغذیه فیلیمان لامپ تصویر را دارد که ولتاژ آن مابین 6.20 تا 6.50 ولت AC است.....
                              پایه HEAT را روی برد دنبال کنید ببینید به وسیله ی مقاومت کم اهم مستقیم به فیلیمان رفته است یا مانند برد زیر است؟؟

اگر همانند مدار بالا بود که برایتان آپلود کردم ترانزیستور (KSA539) و دیود زنر (6.8 ولت) چک کنید و همچنین خازن 10 میکرو 50 ولت رو تعویض کنید و دیود فست RGP10J چک شوند..... اما اگر به وسیله ی مقاومت های کم اهم به فیلیمان مستقیم وصل شده اند مقاومت هارا تعویض کنید و نتیجه را اعلام کنید....
                              سلام ممنونم دوست من با مقاومت کم اهم به سر فیلامان رسیده یک مقاومت 5.6 اهم بعد پایه هایولتاژ و یه مقاومت 3.3 دهم روی بورد کوچیک لامپ قبل پایه فیلامان
                              که مقاومت و تست اهم گرفته بودم مشکلی نداشت البته ناگفته نمون نوسانی که گفتم رو پایه het هایولتاژ هم دارم ولی خب تو محدوده ولتاژی که شما فرمودید هست
                              جدیدترین ویرایش توسط دیوانه الکترونیک; ۲۳:۰۱ ۱۴۰۲/۰۵/۰۴.

دیدگاه

سلام ممنونم دوست من با مقاومت کم اهم به سر فیلامان رسیده یک مقاومت 5.6 اهم بعد پایه هایولتاژ و یه مقاومت 3.3 دهم روی بورد کوچیک لامپ قبل پایه فیلامان
                                که مقاومت و تست اهم گرفته بودم مشکلی نداشت البته ناگفته نمون نوسانی که گفتم رو پایه het هایولتاژ هم دارم ولی خب تو محدوده ولتاژی که شما فرمودید هست
                                درود...
                                ولتاژ باید در همه جور تصویر مابین 6 ولت تا 6.5 ولت باشد حتی وقتی تصویر سفید است!!!!
                                شما مقاومت هارا تعویص کنید و اگر امکانش هم هست بایک دیود rgp30j هم پایه heat را یکسو کنید و به فیلیمان بدهید ببینید مشکل حل میشود یا خیر؟؟
                                نتیجه را اعلام فرمایید............
                                اوباش مجازی یا ترول به انگلیسی):Troll) در گفتمان اینترنتی به افرادی گفته می*شود؛ که با رفتار مخرب در فضای وب به دنبال جلب نظر کاربران، ایجاد تشنج و بیان مطالب محرک و توهین*آمیز هستند.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X