اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کدام گوشی....

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کدام گوشی....

سلام به همه
    من چند وقتی ه دارم دنباله یه گوشی خوب می گردم. :cry2:سایت gsm و gsmarena رو هم دیدم.یه گوشی می خوام که برنامه های کاربردی رو بخونه نمایش و ویرایشگر آفیس و نمایش pdf داشته داشته باشه دوربین اگه بیشتر از 3.2 باشه بهتره.و مهمتر از همه یکی تا حالا باش کار کرده باشه و ازش راضی باشه :nerd: :applause:.حالا غیر از موارد بالا اگه چیز دیگه ای هم به نظرتون اومد ممنون میشیم بخبرید :bye :applause:
    ظط ضیاد :job:
    1,099
    NOKIA E75
    0%
    406
    NOKIA E72
    0%
    287
    NOKIA E55
    0%
    152
    NOKIA E52
    0%
    134
    NOKIA C6
    0%
    120

پاسخ : کدام گوشی....

به این آدرس برو

www.digikala.com

میتونی مدلای مختلفو با هم مقایسه کنی-نظراتو بخونیو............
    هرکجا هستم باشم / آسمان مال من است....

دیدگاه

سلام
      مشخصاتی که شما دنبال اون هستید را تقریبا اکثر گوشی های جدید دارند پس ملاک انتخاب خودتون را عوض کنید مثلا سقف قیمت .
      پیشنهاد من گوشی هایی با سیستم عامل آندورید و یا اپل . البته اپل ها خیلی گران هستند .
      اگه کم میخواهی پول بدی
      sony XPERIA X8
      samsung Galaxy mini s5570
      و اگه اینچ کوچیک تر میخواهی
      sony XPERIA X10 mini
      من یک X8 دارم با این پول فکر کنم گزینه خیلی خوبیه .

دیدگاه

سلام
        اگه ملاک های انتخابتون رو بیشتر کنید بهتر می تونید انتخاب کنید.چیزهایی مثل:چه خصوصیاتی براتون مهمتره؟سیستم عامل؟لمسی یا غیر لمسی؟برند خاص؟ ساده یا تاشو یا کشویی؟FM transmit؟ دوربین؟ و.................
        تو گوشی های با سیستم عامل symbian^3 نوکیاN8 و C7 گوشی های خوبین
        تو گوشی های با سیستم عامل اندروید اپل خیلی گرونه . htc خوبه،هم ازلحاظ قیمت و هم ...
        به نظر من NOKIA N8 گوشی خیلی خوبیه.حداقل از لحاظ دوربین،کیفیت لمسیش و.... من ازش راضیم!

دیدگاه

سلام به دوستان عزیز.
          خیلی ممنونم که نظر دادید.من تقریبا 2بهمن89 یه e72 nokia خریدم.ازش راضی ام.دوربینش 5ه. pdfو word,powerpoint, وexel هم میخونه.lcdش 16میلیون رنگه.memoryش 4G.
          wifi داره{که خیلی به کارم میاد}....
          من نمیخواستم پای گوشی خیلی پول بدم گرچه این رو هم خیلی ارزون نخریدم.حدود 300.
          بازم ممنون.
          ظط ضیاد

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X