اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

شارژ اولیه گوشی x10

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

شارژ اولیه گوشی x10

سلام
    من یه گوشی x10 برنده شدم
    احتمالا فردا میرسه
    می خواستم ببینم برای دفعه ی اول چند ساعت باید به شارژ باشه؟

در ضمن اگه نکته خاصی درباره نگهداری گوشی به ذهنتون میرسه ممنون میشم بگین
    هستم اگر می روم گر نروم نیستم

پاسخ : شارژ اولیه گوشی x10

تا زمانی که باتریش فول شارژ بشه
    یه سری آدم بیآ‌سواد میان نسخه میآ‌پیچن که فلان قدر باید بایدشارژ بشه.در حالی که یه بار کامل شارژ بشه کافیه .
    اصولا وقتی باتری کامل شارژ شد،شارژر از مدار خارج میشه و اگه 10هزار ساعت هم گوشی به شارژر وصل باشه، هیچ فرقی تو اصل ماجرا نداره

دیدگاه

سلام عزیز
      مبارک باشه
      همونطور که دوستمون گفتند این حرفها که شارژ اولیه برای باتری گوشی و لپ تاپ لازمه یک حرف اشتباه هستش چون همین که شارژ کامل شد ارتباط شارژر قطع میشه و اگه قطع نشه باتری منفجر میشه و این یعنی نقض کامل حرف فروشندگان
      موفق باشید :job:
      Aristar Group - Always And Forever

دیدگاه

دوستان یه سوال. وقتی با لپتاپ کار میکنیم و به شارژر وصل هستش و به 100 درصد که میرسه میزنه Full و اگه همینطوری شارژر وصل بمونه همچنان درصد باتری Full هستش. در حالیکه لپتاپ داره کار میکنه و مصرف میکنه. این یعنی اینکه شارژر قطع نمیشه ؟ اگه قطع میکنه شارژر رو خب باتری هم باید خالی بشه اونموقع ولی نمیشه و فول میمونه. یعنی در حالت فول وضعیت شارژر و باتری چطوره ؟ جفتشون تو مدار هستند ؟
        اگه مستقیم از شارژر بگیره انرژی رو و کاری با باتری نداشته باشه خیلی خوبه ولی همه جا میگن شارژر رو بعد از رسیدن به 100 درصد بردارید

دیدگاه

نه قطع میشه ولی وقتی یه زره باتری خالی شد که کمتر از مقداری هست که 99% تشخیص داده بشه دوباره وصل میشه که البته اشتباه محض هست و باتری تا یه حدی باید اول خالی شه و بعد دوباره شارژ شه
          همه ی باتری ها همینطوریباید شارژ شن ولی... در کل بهتره وقتی 100 شد بردارید و وقتی کمتر از 30 شد دوباره بزنید شارژر رو

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حمیدرضا رضائی
            تا زمانی که باتریش فول شارژ بشه
            یه سری آدم بی‌سواد میان نسخه می‌پیچن که فلان قدر باید بایدشارژ بشه.در حالی که یه بار کامل شارژ بشه کافیه .
            اصولا وقتی باتری کامل شارژ شد،شارژر از مدار خارج میشه و اگه 10هزار ساعت هم گوشی به شارژر وصل باشه، هیچ فرقی تو اصل ماجرا نداره
            سلام. خسته نباشید.
            بنده این حرف شما رو تایید نمیکنم. از لحاظ تئوری علم چندانی ندارم که شما رو توجیه کنم اما شما میتونی عملی تست کنی
            منم قبول دارم که وقتی باطری پر میشه شارژر از مدار خارج میشه و تا وقتی که باطری به 99% یا 98% نرسیده، به هیچ عنوان شارژ نمیشه.

اما یه نکته ای اینجا هست که به نظر من شما به اون دقت نکردین!!! و اونم اینه که وقتی باطری برای مدت زیادی استفاده نمیشه، به اصلاح به خواب رفته و بعد از شارژ، زود خالی میشه و اما وقتی که مثلا چند ساعت روی شارژ باشه و شارژر متصل باشه، به محض کم شدن میزان باطری از یه حد معیین، دوباره شارژ میشه و این کار سلول های داخل باطری رو به اصطلاح بیدار میکنه. و باعث میشه باطری بعد از شارژ شدن دیرتر خالی بشه.

همونطور که میدونید درست نیست که یه باطری رو قبل از خالی شدنش شارژ مجدد کنیم. این به این خاطره که عمر باطری کم میشه. و دلیل اصلیش اینه که به تمام سلولهای باطری فشاری برای تامین تغذیه وارد نمیشه. و باعث میشه که سلولهایی که در تامین تغذیه نقش چندانی نداشتن، به خواب برن و رفته رفته از کار بیفتن.
            گذاشتن شارژ اولیه که معمولا 8 ساعته برای بیدار کردن سلولهای باطری هست و بعد از این که دیگه باطری چند بار در 8 ساعت شارژ شد، دیگه سلولها فعال هستن و گذاشتن روی شارژ فایده نداره

به عبارتی دیگه
            فقط در شارژ اولیه که معمولا 8 ساعته، باطری زود زود دشارژ میشه و مجددا شارژ میشه. و این برای بیدار کردن سلولهای باطری تلقی میشه در زمانی که باطری از 100% به 98% برسه

تمام اینایی که گفتم نظر شخصی بود و دوست دارم دوستان از گفته های خودشون دفاع کنن و اگه اشتباه میکنم منو توجیه کنن.
            ممنون
            چقدر این ندیدن ها و نشنیدن ها مردم را خوشبخت کرده (دکتر علی شریعتی)

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : شارژ اولیه گوشی x10

نوشته اصلی توسط مجتبی بهادر
              سلام. خسته نباشید.
              بنده این حرف شما رو تایید نمیکنم. از لحاظ تئوری علم چندانی ندارم که شما رو توجیه کنم اما شما میتونی عملی تست کنی
              منم قبول دارم که وقتی باطری پر میشه شارژر از مدار خارج میشه و تا وقتی که باطری به 99% یا 98% نرسیده، به هیچ عنوان شارژ نمیشه.

اما یه نکته ای اینجا هست که به نظر من شما به اون دقت نکردین!!! و اونم اینه که وقتی باطری برای مدت زیادی استفاده نمیشه، به اصلاح به خواب رفته و بعد از شارژ، زود خالی میشه و اما وقتی که مثلا چند ساعت روی شارژ باشه و شارژر متصل باشه، به محض کم شدن میزان باطری از یه حد معیین، دوباره شارژ میشه و این کار سلول های داخل باطری رو به اصطلاح بیدار میکنه. و باعث میشه باطری بعد از شارژ شدن دیرتر خالی بشه.

همونطور که میدونید درست نیست که یه باطری رو قبل از خالی شدنش شارژ مجدد کنیم. این به این خاطره که عمر باطری کم میشه. و دلیل اصلیش اینه که به تمام سلولهای باطری فشاری برای تامین تغذیه وارد نمیشه. و باعث میشه که سلولهایی که در تامین تغذیه نقش چندانی نداشتن، به خواب برن و رفته رفته از کار بیفتن.
              گذاشتن شارژ اولیه که معمولا 8 ساعته برای بیدار کردن سلولهای باطری هست و بعد از این که دیگه باطری چند بار در 8 ساعت شارژ شد، دیگه سلولها فعال هستن و گذاشتن روی شارژ فایده نداره

به عبارتی دیگه
              فقط در شارژ اولیه که معمولا 8 ساعته، باطری زود زود دشارژ میشه و مجددا شارژ میشه. و این برای بیدار کردن سلولهای باطری تلقی میشه در زمانی که باطری از 100% به 98% برسه

تمام اینایی که گفتم نظر شخصی بود و دوست دارم دوستان از گفته های خودشون دفاع کنن و اگه اشتباه میکنم منو توجیه کنن.
              ممنون
              عزیز این حرفایی که شما گفته ، همونطوری که خودتونم گفتین ، از خودتون نوشتین و هیچ سندی هم ندارین .
              اصلاً یک مورد هست و اون هم اینه که باتری نو بعد اینکه شارژ میشه خیلی دیر خود به خود دشارژ میشه ("چون سلولهاش هنوز جدید هستند&quot پس شاید اصلاً هیچ وقت به سطح فعالسازی شارژر در اون مدت 8 یا 10 ساعت نرسه !!!
              اصلاً یک سوال : چرا نباید باتری رو قبل از اینکه دشارژ کامل بشه ، به شارژ زد؟ :question:
              Aristar Group - Always And Forever

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : شارژ اولیه گوشی x10

نوشته اصلی توسط حسین جباری
                عزیز این حرفایی که شما گفته ، همونطوری که خودتونم گفتین ، از خودتون نوشتین و هیچ سندی هم ندارین .
                اصلاً یک مورد هست و اون هم اینه که باتری نو بعد اینکه شارژ میشه خیلی دیر خود به خود دشارژ میشه ("چون سلولهاش هنوز جدید هستند&quot پس شاید اصلاً هیچ وقت به سطح فعالسازی شارژر در اون مدت 8 یا 10 ساعت نرسه !!!
                اصلاً یک سوال : چرا نباید باتری رو قبل از اینکه دشارژ کامل بشه ، به شارژ زد؟ :question:
                قرار شد بنده رو توجیه کنی نه اینکه از من سئوال بپرسی!!
                به قول شما گفته های من سند نداره...راست میگین... اما شما با سند، منو توجیه کنید. به همون سئوال خودتونم جواب بدید که واسه منم سئوال شده!
                چقدر این ندیدن ها و نشنیدن ها مردم را خوشبخت کرده (دکتر علی شریعتی)

دیدگاه

البته نمیشه واسه همهآ‌ی باتری ها یه نسخه پیچید.باید به نوع باتری هم توجه بشه.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X