اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اندروید /عضویت در google play

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

اندروید /عضویت در google play

سلام دوستان کسی بلده چه طور میشه رسمی از گوگل پلی برنامه گرفت برای اندروید ؟
    [move][img width=133 height=100]http://bargiri.persiangig.com/aks/0.306310001356499787_taknaz_ir.gif[/img][/move]

پاسخ : اندروید /عضویت در google play

همانطور که میدانید گوگل ایران را تحریم کرده و ما امکان استفاده از مارکت را نداریم جز بوسیله Vpn ، اگر شما با IP ایران وارد مارکت بشید برنامه خودبخود خارج میشه پس برای علاقه مندان به مارکت راهی جز VPN نیست .

به زبان ساده :بوسیله V_P_N شما ip خودتون رو تغییر میدید و مثلا به ip امریکا یا اروپا تبدیل میکنید در نتیجه گوگل ما رو ایرانی نمیدونه و میتونیم بدون تحریم از مارکت استفاده کنیم .
    پس VPn یک کانکشن هست که بر سر راه کانکشن اینترنتتون قرار میگیره و IP شما رو تغییر میده .

اما شاید برای خیلی از شما ها این سوال پیش اومده باشه که چرا بعد کانکت شدن با VPN هم مارکت شما را از برنامه خارج میکند !
    گوگل از اپراتور شما تشخیص میده که شما ایرانی هستید ! پس گوشی رو به حالت Airplane میبرید و یا برنامه Market Enabler رو دانلود و نصب کنید سپس بوسیله این برنامه اپراتور خود را به t-mobile تبدیل کنید (برای استفاده از این برنامه گوشی باید روت شده باشد) بعد با وای فای سپس با VPN کانکت میشید دیگه مشکلی ندارید .
    از مارکت لذت ببرید .

برای ساخت VPN مسیر زیر را دنبال کنید :

Wireless & Network > Vpn Setting > Add VPN > Add PPTP VPN

حال در گزینه اول یک اسم به دخواه وارد کنید در گزینه دوم IP سرور را وارد کنیدو گزینه Encryption را غیر فعال کنید گزینه DNS هم به حال خود رها کنید .
    سپس بک بزنید میبینید که یک کانکشن ایجاد شده حالا یوزر و پسورد را وارد کنید .
    راه دوم بجای استفاده از وی پی ان استفاده از نرم افزار ساکس5 هست .
    تنظیمات را وارد کنید سپس برنامه را فعال کنید .
    برنامه نیاز به روت شدن گوشی دارد .
    دوست عزیز برای اطلاعات شاید عضویت در سایت gsmbax.net کمکت کنه.امیدوارم کمک کرده باشم.یا علی. :smile:

دیدگاه

سلام

کافیه یه حساب Gmail درست کنی و Login بشی من مرتبا باهاش برنامه دانلود میکنم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saeed_asd3390
        سلام

کافیه یه حساب Gmail درست کنی و Login بشی من مرتبا باهاش برنامه دانلود میکنم
        سلام
        نه با gmail نمیشه
        متوجه کشور میشه و نمیذاری بگیری
        این روششه :

http://www.mehrdad32.ir/1208/google_...ink_generator/

یا از این سایت :
        لینک گوگل پلی بش میدی لینک فایلو برا دانلود بت میده

http://apps.evozi.com/apk-downloader/
        درایور شبکه و nRF24L01
        کاتالوگ محصولات
        کنترلر CNC شش محوره برای پرینتر 3D و Pick n Place
        شبیه ساز تک تیرانداز و سیبل دیجیتال با پردازش تصویر