اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راهنمایی برای خرید تلفن همراه

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

راهنمایی برای خرید تلفن همراه

سلام برای مادرم یک گوشی بخرم اما نمی دونم چه مدلی بگیرم البته تا قیمت 270 تومان باشه .
    یک گوشی به اسم Samsung Galaxy Star S5282 رادر سایتی دیدم می خواستم نظرتان در مورد این گوشی بدونم ؟؟
    اخه دو سیم کارته ، چون میگن سرعت پایین می آید .
    مشخصات کلی:دو سیم کارته - وزن : 100 گرم
    پردازنده:1GHz
    صفحه نمایش:صفحه نمایش رنگی لمسی از نوع TFT - سایز صفحه نمایش: 3 اینچ - دارای رزولوشن QVGA 320 × 240 - تراکم پیکسلی: 133 ppi
    حافظه:حافظه داخلی 4096 مگابایت - حافظه رم 512 مگابایت - قابلیت نصب کارت حافظه از نوع Micro SD
    شبکه های ارتباطی:GPRS - قابلیت اتصال به اینترنت از طریق وای فای - بلوتوث
    دوربین:2 مگاپیکسل
    صدا:فیش 3.5 میلیمتری هدفون
    امکانات نرم افزاری:سیستم عامل Android 4.1 Jelly Bean - پشتیبانی از جاوا - نمایش فایلهای مایکروسافت آفیس - نمایش فایلهای PDF
    سایر مشخصات:رادیو - باتری 1200 میلی آمپر ساعتی

پاسخ : راهنمایی برای خرید تلفن همراه

سلام

به نظر من زیر 300 تومن ،همین مورد بهتر از همه است.
    بعضی مدل های نوکیا آشا هم هست،اما من galaxy star رو ترجیح میدم.

دیدگاه

سلام من می خوام کلی بگم تصمیم گرفتن به پای خودت نگاه به لطف سیستم عامل اندروید تقریبا تمام گوشی های معروف مثل سامسونگ -الجی-اچ تی سی-سونی اریکسون و........ کارایشون یک جور هست برای انتخاب دست خودت مخاطب هست یعنی در جه اول چی می خواد از گوشی و در درجه دوم چقدر پول می خواد برای گوشی بده مهم هست در کل همشون کار میکنن همشون هم عکس مگیرن فقط سخت افزار شون فرق داره که اون هم توی یک قیمت خاص در برند های مختلف فکر نکنم زیاد تفاوت داشته باشن
      !!!!!اگر به دست من افتد فراق را بکشم!!!!!!
      نمی خواستم برم رفتم پشیمونم اگه رفتم دارم می میرم از عشقت من از عشق تو سر رفتم نمی تونم که برگردم به احساس تو بد کردم نفهمیدم چی پیش اومد که قرمز بودو رد کردم

[move]-----------خداوند لعنتشان کند...-------------[/move]

دیدگاه

سلام
        با نظر هردوی شما موافقم .برام دوربین و..مهم نیست .
        کیفیت و کارایی گوشی مهم است بله تمام گوشی ها کار می کنند
        از پایین ترین قیمت تا بالاترین .اما چون شنیده بودم گوشی های 2 سیم کارته
        هنگ می کنند و در مورد صفحه لمسی آن چگونه عمل می کند بداند و
        شاید کسی در مورد این گوشی اطلاعاتی داشته باشه .
        یا گوشی بهتری در این رنج معرفی کند .

دیدگاه

سلام در رابطه با گوشی های دو سیم کارته متاسفانه مردم ما فقط حرف میزنن و شایعه درست میکنن بخاطر تجربه تلخی که از گوشی های چینی ارزان دارند مقصر نیستن چون از اول مردم با گوشی های دو سیم کارت چینی کار کردن فکر کردن هر گوشی دو سیمکارته چینی هست چون از اول با صفحه لمسی در گوشی های چینی بر خورد کرد ارزان قیمت فکر میکنن همه گوشی های لمسی هم مثل گوشی های چینی هست نه شما مطمئن باش نه هنگ میکنه نه صفحه لمسیش مشکل پیدا میکنه ولی اگر در ریختن نرم افزارها دقت نشه که دیگه خودتون در جریان هستی که امکان هنگ مرد و سرعتش پیان بیاد هست این دیگه تو همه گوشی ها هست در مورد ضربه هم ممکن هست صفحه ش مشکل پیدا بکن که این مشکل برای گوشی 50 تومان هست تا چند میلیونی پس دیگه نباید مشکلی پیدا بشه
          !!!!!اگر به دست من افتد فراق را بکشم!!!!!!
          نمی خواستم برم رفتم پشیمونم اگه رفتم دارم می میرم از عشقت من از عشق تو سر رفتم نمی تونم که برگردم به احساس تو بد کردم نفهمیدم چی پیش اومد که قرمز بودو رد کردم

[move]-----------خداوند لعنتشان کند...-------------[/move]

دیدگاه

سلام

من یکی دو ماه قبل دقیقا تو همین محدوده قیمت دنبال گوشی بودم.فقط می خواستم خوب تماس بگیره و پیامکاشم پر نشه!
            اندازه صفحه هم برام مهم بود .چیزی که باعث شد من glx x1 بگیرم و الان خیلی پشیمون باشم!!! :sad:

در نهایت هرچی گرفتین بگیرین اما glx نگیرین

دیدگاه

سلام دوستان روزبخیر
              قصد دارم برای تولد خواهرم گوشی بخرم
              تا قیمت 800 تومن میخوام باشه
              با صفحه 4 اینچ
              و دوربین حداقل 8
              مدل های مختلفی تو فروشگاه اینترنتی ها دیدم و بین سامسونگ و سونی شک دارم
              البته سامسونگ دوربینه هاش تو این قیمت 5 مگاپیکسله
              سونی هم مدل های مختلفی داره تو این قیمت که اونم میگن دوربیناش واقعا اون رزولوشنی که روش نوشته رو نداره !!
              حالا نمیدونم کذوم برند رو انتخاب کنم !

دیدگاه

نوشته اصلی توسط peyman _MC
                سلام دوستان روزبخیر
                قصد دارم برای تولد خواهرم گوشی بخرم
                تا قیمت 800 تومن میخوام باشه
                با صفحه 4 اینچ
                و دوربین حداقل 8
                مدل های مختلفی تو فروشگاه اینترنتی ها دیدم و بین سامسونگ و سونی شک دارم
                البته سامسونگ دوربینه هاش تو این قیمت 5 مگاپیکسله
                سونی هم مدل های مختلفی داره تو این قیمت که اونم میگن دوربیناش واقعا اون رزولوشنی که روش نوشته رو نداره !!
                حالا نمیدونم کذوم برند رو انتخاب کنم !
                سلام
                فقط همین موارد براتون مهم هستن؟فقط سونی یا سامسونگ باشه؟سیستم عاملش چی باشه؟
                صفحش دقیقا 4 اینچ باشه؟و...
                اگه دقیق تر بگین دوستان بهتر میتونن راهنماییتون کنن

دیدگاه

سلام
                  به نظر من گوشی سونی بگیرید بهتره البته بعضی از انها همان سونی اریکسون سابق اند. چون این دوشرکت ادغام شدن تا انجایی که من اطلاع دارم .وچون من از سونی اریکسون وسونی راضی ام پیشنهاد می کنم سونی بگیرید.بهتر از سامسونگ است.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mary92
                    سلام
                    به نظر من گوشی سونی بگیرید بهتره البته بعضی از انها همان سونی اریکسون سابق اند. چون این دوشرکت ادغام شدن تا انجایی که من اطلاع دارم .وچون من از سونی اریکسون وسونی راضی ام پیشنهاد می کنم سونی بگیرید.بهتر از سامسونگ است.
                    واقعیتش اینه که هر کدوم ضعف و قوت خودشون رو دارن و تا حدی انتخاب شخصی میشه.مثلا تا جایی که من دیدم تو ایران پشتیبانی سامسونگ بهتر از سونیه.اما اکثرا بدنه های سونی بهتر از سامسونگه و غیره .فکر کنم هرکس باید موارد مورد نظر خودشو در نظز بگیره و طبق اولویت و علاقه خودش جلو بره .من سونی و سامسونگ یا هر مارک دیگه ای رو به دلیلی دوست دارم و باید ببینم اولویت های من تو کدومش بیشتر هست.فکر نمی کنم بشه مارکی رو بطور کامل رد کرد.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X