اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

روشن نشدن گوشی!!!!!!!!!!!!!!

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

روشن نشدن گوشی!!!!!!!!!!!!!!

با سلام بر اساتید
    من یک گوشی ساده نوکیا دارم از این 70 تومنی ها که هیچی نداره!! 6 ماهه که خریدم!!! چند روز شارژ اش نکردم!! بعد از 5 روز رفتم گوشی را شارژ کنم دیدم دکمه روشن شدن را که میزنم !! گوشی روشن نمیشه!! میخواستم بدونم مشکل از چی هست!! ولتاژ باتری را گرفتم روی 2.6 بود !!! الان میخوام بدونم ایا باتری خراب شده یا مدار گوشی خراب شده یا اداپتور 5 ولتی خراب شده است!!
    چطور می تونم بفهمم اداپتور شارژ گوشی سالم است؟؟؟ از نوع سوزنی هست!!!

سپاس

پاسخ : روشن نشدن گوشی!!!!!!!!!!!!!!

بعضی وقتها که باتری زیاد از حد خالی میمونه بخواب میره و باید بیشتر تو شارژر بزاریدش و یا حتی نیاز میشه باطری رو شوک داد(لیتیوم یون)
    اگر منبع تغذیه مطمئن دارید ولتاژ رو روی 3.6 بزارید و با موبایل وصلش کنید. اگر روشن بشه از باطری هستش
    قبل از این کارها شارژر رو هم با یه گوشی دیگه تست کنید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ircaspianhero
      با سلام بر اساتید
      من یک گوشی ساده نوکیا دارم از این 70 تومنی ها که هیچی نداره!! 6 ماهه که خریدم!!! چند روز شارژ اش نکردم!! بعد از 5 روز رفتم گوشی را شارژ کنم دیدم دکمه روشن شدن را که میزنم !! گوشی روشن نمیشه!! میخواستم بدونم مشکل از چی هست!! ولتاژ باتری را گرفتم روی 2.6 بود !!! الان میخوام بدونم ایا باتری خراب شده یا مدار گوشی خراب شده یا اداپتور 5 ولتی خراب شده است!!
      چطور می تونم بفهمم اداپتور شارژ گوشی سالم است؟؟؟ از نوع سوزنی هست!!!

سپاس
      باتری ها اگه خیلی خاموش بمونن دیگه نمی تونن گوشی رو برای بوت اولیه هم روشن کنن. (گوشی من هم اگه مثلا 4 روز شارژ نشه دیگه روشن نمیشه. و باید یه ضره باطری رو شارژ کرد)
      برای اینکه ببینی باتری چقدر شارژ داره باید ببینی چند میلی آمپر میده. ربطی به ولتاژ نداره.
      برای اینکار مولتی مترتو رو رنج 200 میلی آمپر یا اگه داره بالا تر بزار ، بعد به باتری وصلش کن ( اینو هیچ وقت برای باتری های سربی و li-ion انجام نده.) اگه دیگه کمتر از 50 میلی آمپر میده باید یه جوری شارژش کنی .
      اولین راه حل اینه از این باتری شارژ کن ها هست که باتری رو بهش می زنی ، چند دقیقه بزار شارژ بشه تا گوشیتو روشن کنه بعد از گوشیت شارژش کن.
      دومین راه حل اینه 1 ولت بالا تر از ولتاژی که روی باتری نوشته رو بهش بدی و چند دقیقه بذاری شارژ شه بعد هم دیگه می دنی.
      http://image.kocholo.ir/user/Sana/tazin/khat_gher.gif

دیدگاه

نوشته اصلی توسط erfan.astinhost
        باتری ها اگه خیلی خاموش بمونن دیگه نمی تونن گوشی رو برای بوت اولیه هم روشن کنن. (گوشی من هم اگه مثلا 4 روز شارژ نشه دیگه روشن نمیشه. و باید یه ضره باطری رو شارژ کرد)
        برای اینکه ببینی باتری چقدر شارژ داره باید ببینی چند میلی آمپر میده. ربطی به ولتاژ نداره.
        برای اینکار مولتی مترتو رو رنج 200 میلی آمپر یا اگه داره بالا تر بزار ، بعد به باتری وصلش کن ( اینو هیچ وقت برای باتری های سربی و li-ion انجام نده.) اگه دیگه کمتر از 50 میلی آمپر میده باید یه جوری شارژش کنی .
        اولین راه حل اینه از این باتری شارژ کن ها هست که باتری رو بهش می زنی ، چند دقیقه بزار شارژ بشه تا گوشیتو روشن کنه بعد از گوشیت شارژش کن.
        دومین راه حل اینه 1 ولت بالا تر از ولتاژی که روی باتری نوشته رو بهش بدی و چند دقیقه بذاری شارژ شه بعد هم دیگه می دنی.
        باتری تمامی موبایلها لیتیوم هستند و اتصال کوتاه آنها خطرناک. برای روشن شدن گوشی سطح ولتاژ شما باید حداقل 3.7 ولت باشه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط pinkplus
          باتری تمامی موبایلها لیتیوم هستند و اتصال کوتاه آنها خطرناک. برای روشن شدن گوشی سطح ولتاژ شما باید حداقل 3.7 ولت باشه.
          کاملا درسته.
          به امید روزی که شما رو بر بالاترین نقطه ی علم الکترونیک ببینم . زنده باد ECA.
          الکترونیک قدرت
          الکترونیک آنالوگ
          طراحی و تولید انواع مدارات الکترونیک در تیراژ انبوه
          ---------------------BMCELEC@-------------------
          ------------www.hoseyniemeni.ir-----------
          ---------------www.bmc-elec.com--------------
          ---------------www.bmc-elec.ir--------------

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X