اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تلویزیون DVB-T در اندروید

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

تلویزیون DVB-T در اندروید

سلام .دوستان می خوام نرم افزاری رو به شما معرفی کنم که می تونید به وسیله اون و یه گیرنده دیجیتال (USB) بتونید 23 تا کانال دیجیتال رو بگیرید :nice:

فقط قبل از ادامه مراحل به چند نکته زیر دقت کنید :agree:
    1-دستگاه نیاز به روت نداره
    2-دستگاه باید تکنولوژی on the go یا (OTG) رو پشتیبانی کنه
    3-دستگاه باید اندروید 4.2 و بالاتر باشه
    4-دستگاه باید حداقل cpu 2core ram 2 داشته باشه*
    *هرچه سخت افزار گوشی یا تبلت شما بیشتر باشه بهتره - اگه بعد از نصب دیدید کانالها رو بصورت آهسته (slow motion) نشون میده به علت ضعیف بودن دستگاهه*
    ---مواد لازم جهت تماشای کانال های دیجیتال......یک گوشی یا تبلت مجهز به اندروید 4.2 و بالاتر و یک کابل OTG و یه گیرنده دیجیتال USB---
    ابتدا دو برنامه زیر رو دانلود کنید و داخل گوشی نصب کنید...........

http://s5.picofile.com/file/81493876...river.zip.html

نصب کردید ؟
    اگر نصب کردید فقط کافیه گیرنده رو با کابل OTG به دستگاه وصل کنید ،البته برنامه به صورت خودکار بالا میاد و باید از قسمت scan channel بعد از انتخاب کشور ایرانِ عزیز ، scan رو بزنید تا کانال ها رو پیدا کنه

------------------------------------------------------------------------------------تـــــمــــــــام شــــــــــــــــد-------------------------------------------------------------------

دوستانی که نصب کردن و جواب گرفتن لطفا اسکرین شات و مدل دستگاهشون رو برای دوستان دیگه بزارن یـا عـــلــــــی

------------------------------------------------------------------------منبع : موبایل اول و تصاویر از خودم----------------------------------------------------------------------

پاسخ : تلویزیون DVB-T در اندروید

منم قبلا شنیده بودم. جالبه!!! :biggrin:

منم میخوام یه گیرنده دیجیتال USB بگیرم ولی میخواستم اسم گیرنده شمارو بپرسم که دیگه تست شده و مطمعنه!!!
    ایکس ویژن خوبه؟؟؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط armay
      منم قبلا شنیده بودم. جالبه!!! :biggrin:

منم میخوام یه گیرنده دیجیتال USB بگیرم ولی میخواستم اسم گیرنده شمارو بپرسم که دیگه تست شده و مطمعنه!!!
      ایکس ویژن خوبه؟؟؟؟
      چون امـیـد نیست و حالا حالا ها هم نمیاد (چون من دوست صمیمی اش هستم و ازش خبر دارم و میدونم فعلا به اینترنت دسترسی نداره) من جواب میدم. :mrgreen:
      فرق نمی کنه گیرنده شما چی باشه و برای همشون کار می کنه
      بله ایکس ویژن هم خوبه
      امـیـد :cry: من بجات جواب دادم :sad:

sigpic

دیدگاه

آخی :cry2: :cry2: :cry2:

دیدگاه

مشکلی که هست اینه که این گیرنده دیجیتال ها تیونرشون خیلی ضعیفه و حتما باید بهشون انتن وصل بشه.
          اگه بخوای واسه دیدن یک کانال تو تبلت با خودت انتن اینور اونور ببری که بدرد نمیخوره.
          شما هم انتن بهش وصل میکنید ؟؟؟
          ابتدا و شروع هرکاری سخت ترین مرحله آن کار است. برای مثال به عقابها نگاه کن ، حتی اونها هم در ابتدای پرواز ، زیاد بال و پر می زنند، اما هنگامی که اوج می گیرند ، دیگر حتی نیازی به پر زدن هم ندارند ...

کافیست اولین قدمها را بدون ترس و با پشتکارِ بالا برداری مطمئن باش بزودی به اوج خواهی رسید و روزهای سخت همیشه نخواهند ماند ...

دیدگاه

سلام :applause:.گیرنده من مارشاله
            این گیرنده ها نیاز به انتن داره همونطور که بقیه گیرنده ها نیاز دارن و این طبیعیه :agree:

دیدگاه

جالبه حالا من گوشیم OTG نداره ولی گیرنده usb دارم برم گوشیمو عوض کنم ؟ جالب بود ممنون
              در جهان هرگز مشو مدیون احساس کسی - تا نباشد رایگان مهرت گروگان کسی
              گوهر خود را نزن بر سنگ هر ناقابلی - صبر کن پیدا شود گوهر شناس قابلی

دیدگاه

رام و کرنلتو عوض کن پشتیبانی میکنه
                گوشی خودم مال 3سال پیشه پشتیبانی نمیکرد اینکارو کردم کرد!!!
                اندروید 4.4.4ریختم روش شده هلو!!!
                رم512 واندروید4.4.4 oo: oo: oo:

دیدگاه

اگه اشتباه نکنم OTG یک قابلیت سخت افزاری هست.درسته ؟؟؟
                  ابتدا و شروع هرکاری سخت ترین مرحله آن کار است. برای مثال به عقابها نگاه کن ، حتی اونها هم در ابتدای پرواز ، زیاد بال و پر می زنند، اما هنگامی که اوج می گیرند ، دیگر حتی نیازی به پر زدن هم ندارند ...

کافیست اولین قدمها را بدون ترس و با پشتکارِ بالا برداری مطمئن باش بزودی به اوج خواهی رسید و روزهای سخت همیشه نخواهند ماند ...

دیدگاه

چطوری رام و کرنل گوشیتونو عوض کردین.میشه اینکارو کرد ؟ :eek:
                    زیباترین لبخند لبخند خداست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط -LEON-
                      اگه اشتباه نکنم OTG یک قابلیت سخت افزاری هست.درسته ؟؟؟
                      بله و اگه گوشیتون OTG نداشته باشه دیگه نمیشه بهش وصل کرد
                      در جهان هرگز مشو مدیون احساس کسی - تا نباشد رایگان مهرت گروگان کسی
                      گوهر خود را نزن بر سنگ هر ناقابلی - صبر کن پیدا شود گوهر شناس قابلی

دیدگاه

سلام
                        خیلی جلب بود
                        یک سئوال من یک گیرنده قدیمی PٍٍEGASUS دارم اینم کار می کنه و اینکه خیلی داغ می شه وصل نکنم خرابش کنه گوشیمو

دیدگاه

سلام
                          من خیلی از این نرم افزار استفاده می کنم خیلی چیز توپیه....پیشنهاد می کنم شمام ازش استفاده کنید....پشیمون نمی شید.
                          Proudly @real_ahmadi
                          #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ma_f66
                            سلام
                            خیلی جلب بود
                            یک سئوال من یک گیرنده قدیمی PٍٍEGASUS دارم اینم کار می کنه و اینکه خیلی داغ می شه وصل نکنم خرابش کنه گوشیمو
                            دوست عزیز گیرنده شما مصرفش زیاده و جریان زیادی از باطری میکشه و عمر باطری رو کاهش میده :twisted:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                            X