اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

امپلی فایر و باتری اضافی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : امپلی فایر و باتری اضافی

منظورم اینه که یه باتری دیگه با باتری تبلت موازی نکنید.
    برق آمپلی فایر را از همون باتری دوم بگیرید.تبلت شما یه خروجی هم برای هدفون داره.درسته؟همون را وصل کنید به ورودی آمپلی فایر و تمام.
    البته من این کلاس D را کار نکردم.ولی همین توصیه های بالا را رعایت کنید بخش اعظم مشکل حله.
    آیا جهالت نیست که آدمی ساعات شیرین امروز را فدای روزهای آینده کند؟

دیدگاه

راستی توی توضیحات آمپلی فایر هم نوشته
      3W+3W(4ohm
      که فک کنم منظورش اینه که حداکثر توانی که میشه از کشید 6 واته،اونم به شرطی که بلندگو ها 4 اهم باشند.
      دقت کنید که تعداد بلندگو هایی که وصل میکنید بیش از اندازه نباشه.

دیدگاه

خب عزیز اگر از خروجی هدفون استفاده کنم دگه از هدفون که نمیشه استفاده دگه ای کرد !!

خب بلخره باتری دوم هم باید به تبلت وصل بشه که شارژ بشه وقتی هر دو باتری به یه نقطه وصل بشن در نتیجه باتری ها موازی میشن

مشکل اصلی من اینه نمیخوام به برد تبلت فشاری وارد بشه

دیدگاه

میتونید برای باتری دوم شارژر مجزا درست کنید.
          http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=100571.0
          برای اتصال به هدفون هم میتونید از فیش جداگانه استفاده کنید که قابلیت قطع و وصل داشته باشه.
          اون خروجی که رفته برای بلندگوی تبلت خودش تقویت شدست.شما دوباره اون را تقویت میکنید و میدید به چند تا بلندگوی اضافی.خوب احتمالا شما دارید بیشتر از ظرفیت آمپلی استفاده میکنید.
          در اصل ورودی استاندارد برای این آمپلی فایر ها همون سیگنال ضعیف هدفونه.

دیدگاه

این بلندگو ها میبینی کوچکن فکر نکنم به 4 اهم برسن !

واینکه نمیشه از همان خروجی که رفته به بلندگو استفاده کنم اما به این صورت که قبلش پتانسیومتر بذارم که کمش کنم تا سیگنال قوی به آمپلی فایر وارد نشه؟این روش فشار به برد تبلت نمی یاره؟به این صورت که سیم + و - خروجی صدا که رفته به بلند وصل کنم به دو پایه دو طرف پتانسیو متر و پایه وسط پتانسیومتر وصل کنم به ورودی + صدا آمپلی فایر

و برای باتری هم روشی شما گفتین مناسبه اینی من میگم چی تو عکس قشنگ کشیدم هر دوتا متوجه میشین نظرتون چی

نکته : از پتانسیومتر استفاده کردم که طبق گفته شما جریان ضعیف وارد آمپلی فایر بشه

حالا شما مشکلی میبینین بگین اگر قطعه زیادی گذاشتم کم گذاشتم بگین

دیدگاه

والا یه سری قطعات را نتونستم وجودشون را توجیه کنم.مثلا اون دو تا دیودی که سر راه پتانسیومتر قرار دادید.یا اون دو تا دیودی که سر راه برق ماژول گذاشتین.
              اون دوتا دیودی را هم که بین باطری ها قرار دادید،هم مشکل دارند.
              ببینید وقتی شما میخواین دو تا باتری را موازی کنید میتونید با دو تا دیود جلوی جاری شدن ولتاژ از یه باتری به دیگری را بگیرید ولی زمانی که میخواین باتری را شارژ کنید همون دیود ها مزاحم کار شما میشند و باید برداشته بشند.
              http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=41411.0
              به نظر من ایراد اصلی این چیدمان عدم وجود خازن مناسب برای حذف نویز است.
              ایراد دیگری که میشه بهش گرفت زمان شارژ باتریه.البته در این مورد مطمئن نیستم.ولی سیستم شارژ تبلت واسه باتری خودش طراحی شده.در این مورد کسی باید نظر بده که بدونه شارژر(مدار کنترل شارژ) چگونه طراحی شده.
              4 اهم بودن بلندگو ها هم ربطی به اندازشون نداره.چون دو تا بلندگو استفاده میکنید باید هر کدوم 8 اهم باشند تا هر دو با هم بشه 4 اهم.
              یه کار دیگه هم که میتونید انجام بدید اینه که هر بلندگو را به یه خروجی بزنید و ورودی را هم به هر دو طرف وصل کنید.
              پتانسیومتر چند اهمه؟
              من راه درست را در جدا کردن باتری ها و قرار دادن آیسی شارژ مجزا طبق همون تاپیک بالا میدونم.

دیدگاه

سوال : ورودی صدای ماژول که قرار سیگنال ضیعف را تقویت کنه یه منفی داره یه مثبت

ایا منفی ش به منفی تغذیه متصل هست یا نه ؟

یعنی منفیش به منفی تغذیه روی خود برد ماژول متصل هست یا نه
                --------------------------- --------------------------

دیدگاه

1- اون دوتا دیود که بین دوتا باتری گذاشتم اشتباه گذاشتم که درستش کردم

2- دو تا دیودی که سر راه پتانسیومتر برای این گذاشتم که جریانی از آمپلی فایر اگر برگشت خورد باعث فشار اوردن به برد تبلت نشه
                  3- دو تا دیودی که سر راه برق ماژول هم گذاشتم که جریان برق ماژول با برق باطری و برد قاطی نشه نمیدونم متوجه شدین؟
                  4- اگر میدونین این دیود ها کارایی نداره نذارم؟

5 - و دلیل اینکه شارژر مجزا نمیتونم درست کنم اینه باید فکری برای جاسازی این قطعه داخل تبلت کرد هم کرد ! که جا نداره بشه جاسازی کرد ! شما یه روش دگه جز شارژر مجزا بی زحمت بگین
                  (البته با تحقیقی من کردم فکر نکنم بتونم این دوتا باتری بصورت موازی بذارم چون متوجه شدم قاعده ی ترکیب سری و موازی باتری ها اینه که باتری ها از نظر ولتاژ و جریان و ... کاملا مشابه باشن!! احتمالا اصلا باتری اضافی نذارم از همون برق باتری خودش استفاده کنم)

6- تا جایی من میدونم برد تبلت باتری تا 4000 امپر پشتیبانی میکنه ! که اون باتری من گذاشتم 3000 امپر هسته و باتری اضافی 1000 آمپره

7- پتانسیومتر هم هر اندازه ای شما بگین میذارم چه اندازه ای مناسبه؟

8- طبق گفته دوست عزیز aswhu600 باتری هم ولتاژ منظورم هر دو باتری 3.7 ولت میذارم دگه فکر نکنم تو هم دگه تخلیه بشن

aswhu600 جان نه به منفی قسمت صدا ماژول چیزی وصل نمیکنم چون نمیدونم چرا منفی صدا برد تبلت بهش وصل میکنم دگه ماژول هیچ عملی انجام نمیده ! مثل حالتی انگار تبلت بلندگو نداره متوجه شدین؟تا جایی من میدونم منفی مهم نیست خود ماژول سیگنال منفی تولید میکنه

و یه چیزی هم مهمه داغ کردن بلند گو برای داغ کردن بلندگو چه قطعه ای کجای مدار اضافه کنم؟

دیدگاه

سوال من را جواب ندادید

یه مولتی متر بردار و تحقیق کن که منفی ورودی ماژول به منفی تغذیه ماژول وصل هست یا نه

دیدگاه

چک کردم اره عزیز وصله !؟

دیدگاه

خوب حالا این سیم بندی را تست کن

دیدگاه

شما اون تاپیک شارژر را ببنید.بچه هایی که ساخته بودند،خیلی کوچیک درش آورده یودند.
                          ایده ی حذف باتری هم خوبه.
                          یه خازن 220 میکرو(اگه جا دارید با ظرفیت بیشتر) و 100 نانو با برق ماژول موازی کنید.
                          اون دیود هایی که سر راه برق ماژول گذاشتید را حذف کنید.
                          اون دوتا دیود دیگه را هم نمیتونم نظری بدم.ولی بعید میدونم جریانی بخواد برگشت کنه.
                          به جا پتانسیومتر هم از مقاومت هایی که aswhu600 فرمودند استفاده کنید.
                          با این تفاوت که مقاومت ها در رنج کیلواهم انتخاب بشند تا جریان کمتری از خروجی تبلت کشیده بشه.البته به نظر من مقدار مقاومت ها هم مناسب نیست.به نظر من باید نسبت مقاومت ها طوری انتخاب بشه که ولتاژ مثلا 1/70 تضعیف بشه.البته باید نظر ایشون را هم در این مورد شنید.
                          برای داغ کردن بلندگو ها هم یه خازن 220 میکرو با بلندگو سری کنید.(سر راهش قرار بدید)
                          نتیجه را هم به ما اطلاع بدید.

دیدگاه

اول باید بگم تبلت یه کانال صدا خروجی بیشتتر نداره
                            و دگه از باتری اضافی هم دگه اضافه نمیکنم چون تو نت سرج کردم دیدم همه مخالفن با این کار میگن باید هم ولت هم آمپر باتری ها باید یکسان باشن وگر نه باعث خرابی باتری میشه !
                            باتری اضافی نمیذارم
                            ضمنا" pooyan-shafiei جان من تاپیک شارژر دیدم ولی قطعات شهرستان بم نداره بخوام از نت بخرم بخاطر کرایه خرجش زیاد میشه !

طبق گفته شما دوستان سیم پیچی که شکلشو رسم کردم مناسبه؟
                            از همه لحاظ بگین اسیب به برد تبلت نمیرسونه فشاری به برد نمی یاره؟
                            نویز نداره؟
                            بلندگو داغ نمیکنه؟

مقدار خازن و مقاومت هم فکر کنین بگین چه اندازه بذارم؟

فقط این مقاومت 10 اهم درست کشیدم !!! اگر درست کشیدم باعث اتصالی نمیشه !!!

دیدگاه

منظورتون کدوم شماتیکه؟

دیدگاه

تاپیک شارژر
                                پست ویرایش شد ببخشید عکس هم یادم رفته بود بذارم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X