اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تعمیر کار موبایل(پاسخ به تمام سوالات شما)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تعمیر کار موبایل(پاسخ به تمام سوالات شما)

سلام من تبلت ایسوس فون پد7 دارم.
    تاچش گهگاهی خودبخود بدون اینکه دست بزنم لمس میکنه.مثلا هی یه پیامی رو انتخاب و غیر انتخاب میکنه.
    این مشکل آیاقابل رفع شدن هست که بدم به گارنتی??
    ایرادش سخت افزاری است یا نرم افزاری?
    گاهی هم واقعاخوبه اما گااهی پشت سرهم اینجوری میشه و اعصاب خورد کن.
    موقع تایپ سریع هم برخی حروف رو غلط غلوط تایپ میکنه چکارکنم?? :angry:

دیدگاه

شما فلش کن نشد مطمین باش مشکل سخت افزاره بده گارانتی
      http://s6.uplod.ir/i/00674/9cm41hm4inx0.jpg

دیدگاه

سلام. دوستان آىا هىتر گورداک 968 d تاىىد مى کنىد. اولتراسونىک چى بخرم که برد تبلت هم بتونم بشورم. ممنون.

دیدگاه

با سلام
          ضمن تشکر از سایت خوب ای سی ای
          این مطلب رو فقط جهت اطلاع کاربران از سرگذشت من بابت علاقه و خرید گوشی های سونی برای علاقمندان قرار میدهم
          سال 92 یک عدد گوشی سونی مدل M به قیمت 700 هزار تومان خریدم. تا به امروز بدون خطا کار میکند بسیار راضی بودم و تنها عیب آزاردهنده حافظه ی داخلی بسیار پایین آن بود که در نصب تعداد نرم افزار و بازی دردسر ساز بود. این گوشی در حال حاضر در اختیار یکی از اعضای خانواده است

سپس سال 94 یک عدد گوشی سونی مدل M4 به قیمت 700 هزار تومن خریدم. در طی یک سال بسیار راضی کننده بود از لحاظ سرعت حافظه داخلی و روانی اجرای بازی های سنگین در همه شرایط راضی بودم و تنها مشکلی که برایش پیش آمد تنها یک بار پس از شارژ 100 درصد روشن نمیشد که پس از مراجعه به فروم های فارسی با کلید های ترکیبی ولوم بالا و پاور بعد از ده مرتبه ویبره که به آن هارد ریست میگویند گوشی روشن شد. هم اکنون گوشی متعلق به پدرم است

اما و اما تا اینکه دوماه پیش گوشی سونی مدل Z3 به قیمت 900 هزار تومن خریدم. هر سه این گوشی ها از یک فروشگاه و نمایندگی سونی خریداری شد. هر سه گوشی ها بدون گارانتی بوده اند. اما گوشی اخیر بعد از دو روز از تاریخ خرید اندروید شش رسمی توسط خود سونی ارائه شد و با حجم یک گیگ آپدیت گردید. عملکرد گوشی در مدت دوماه بسیار راضی کننده بود تا اینکه در یک هفته اخیر اختلالی در داده های تلفن همراه به چشم میخورد طوری که در پشت درب پارکینگ وارد اینترنت نمیشد ولی درون کوچه اینترنت داشت
          اما مشکل اصلی قطع ناگهانی وای فای گوشی دو روز پیش بود. در حال کار با وای فای بودم. به مدت نیم ساعت برای انجام کاری وای فای کوشی رو قطع کردم و بعد از مراجعه مجدد وای فای دیگر روشن نشد. بعد از کلنجار زیاد و روشن کردن همزمان بلوتوث و وای فای حال وای فای قادر به ارتباط با مودم نبود و مرتب ارتباط قطع و وصل میشد. مودم رو مجددا کانفیگ کردم مشکل حل نشد. گوشی را از طریق خودش ریست فاکتوری کردم تغییری مشاهده نشد. لذا به نمایندگی مراجعه کردم. با اطمینان خاصی گفت به دلیل آپدیت نسخه اندروید این مشکل پیش آمده و برای فلش گوشی و تغییر سیستم اندروید مبلغی حدود 25 الی 40 هزارتومن برآورد هزینه کردن. بعد از مراجعه جهت تحویل گرفتن گوشی عنوان شد مشکل سخت افزاری است. برای تغییر آی سی وای فای و بلوتوث مبلغی حدود 120 هزار تومن پیش بینی کردن. در مورد پیش نیامدن مجدد این مشکل که سوال کردم گفتن ما سه ما بیشتر ضمانت نمی کنیم. خب فابریک شرکت دوماه کار کرد و تعمیر توسط نمایندگی هم سه ماه با این وجود این احتمال وجود دارد هر سه ماه یکبار باید حدود 100 هزار تومن هزینه کنیم برای گوشی. به همین دلیل از تعمیر آن صرف نظر کردم

نمایندگی سونی در شهر یزد از این مشکل بسیار تعجب کرده بود و عنوان کرد در طی این چندسال اولین بار است میبیند گوشی با این مشکل روبرو شده است آن هم بعد از دوماه از تاریخ خرید آن هم نه یک گوشی پایین رده یا میان رده بلکه یک پرچم دار سونی. هرچند دو گوشی قبلی پایین رده و میان رده که بنده خریده ام تا به امروز بدون خطا در حال کار هستند.

لذا بنده هم اکنون از تعمیر منصرف شده ام یک سوال داشتم آیا قطعه سخت افزاری خارجی وجود دارد که با کابل یو اس بی به گوشی متصل شود و بتواند امواج وای فای رو دریافت کنه؟؟ فک کنم هزینه اش خیلی کمتر از 120 هزارتومن باشه و بیشتر از سه ماه هم کار کنه.

لطفا نظرات و پیشنهادات خود رو برای من ارسال کنید.
          بسیار متشکرم
          آنچه که باعث موفقیت انسان ها می شود سخت کوشی است و نه نخبه بودن! Porsche 911 Turbo S 181.000 $ USD
          جناب سعدی فرموده بودند: "بر احوال ان مرد باید گریست _ که دخلش بود نوزده، خرجش بیست!"
          که اگه الان بود باید میگفت: "بود حال و احوال آن مرد زار _ که دخلش ریال است ، خرجش دلار :|"
          http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=80472.msg489565#msg489565
          http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=82242.msg501926#msg501926

دیدگاه

گوشیت خراب نشده.چون آپ گرید کردی و ایران تحریمه این مشکل واسش پیش اومده.سر منم همین بلا اومده.دوروزه یه تبلت لنوو خریدم اندرویدشو آپدیت کردم واسه منم وایفای فقط دفعه اول که اومدبالا کار کرد و بعدش دیگه هیچی پیدا نمیکنه.
            اگه به اندروید ورژن فابریکش دان گرید کنی باید درست بشه.باید فلش کنی.
            الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

دیدگاه

متاسفانه 99 درصد تعمیر کارها اصلا چیزی بلد نیستن
              یکی از اقوام نزدیک بنده در این زمینه خیلی حرفه ای هست.....طوریکه من اصلا مطلب فارسی در مورد کارهای او ندیده ام!
              خلاصه خیییییلی خفنه و سطحش خیلی بالاست!
              همین بنده خدا جلوی چشم خودم گوشی بریک شده رو تعمیر کرد!
              میگه 90 درصد گوشی هاییکه بریک شدن در اصل سالم هستن اما تعمیرکارها بلد نیستن تعمیرشون کنن
              گوشی شما هم به احتمال زیاد همینطور شده باشه
              من خودم گوشی قبلیم با ریختن یک کاستوم رام اینطور شد
              گشتم و کاستوم رام بهتر پیدا کردم مشکلش حل شد
              البته اینم بگم که الان دوسال و خرده ایه زدوان دارم و حدود یک سال و نیمه که وایفای و بلوتوثش بالکل تعطیله!!!
              دست اون بنده خدا هم دادم هرکار کرد نتونست درستش کنه چون مشکل سخت افراری پیدا کرده.....چند بار ضربه ناجور خورده آخه
              برهر صورت شما هم احتمال داره گوشیتون درست شه
              اما باید آدمشو پیدا کنین
              ................Fx7SAM................

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohsen.s.h نمایش پست ها
                گوشی xperia L دارم که گارانتیش تموم شده و سونی گفته اندروید جدید براش نمیاد. این گوشی باگ های زیادی داره و من میخوام اندرویدش رو با رام های غیر رسمی اپدیت کنم. خودم می تونم این کار رو کنم یا نه؟بیرون هزینش چه قدر می شه؟
                شما میتونین از رام های غیر رسمی استفاده کنین ولی مطمن باشید گوشی ایراداش زیاد میشه و شاید اصلا هارد بریک شد چون سونی ال خیلی قدیمیه توان پردازش اندرویید های بالا مث لالی پاپ(ورژن 5 یا لول 21 و 22 ) رو نداره ولی چون گوشیت پردازندش اسنپ دراگون هست شاید بتونه رام هارو اجرا کنه
                پیشنهاد میدم به سایت xda سر بزنید

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

نوشته اصلی توسط افتخارالکترونیک نمایش پست ها
                با سلام
                ضمن تشکر از سایت خوب ای سی ای
                این مطلب رو فقط جهت اطلاع کاربران از سرگذشت من بابت علاقه و خرید گوشی های سونی برای علاقمندان قرار میدهم
                سال 92 یک عدد گوشی سونی مدل M به قیمت 700 هزار تومان خریدم. تا به امروز بدون خطا کار میکند بسیار راضی بودم و تنها عیب آزاردهنده حافظه ی داخلی بسیار پایین آن بود که در نصب تعداد نرم افزار و بازی دردسر ساز بود. این گوشی در حال حاضر در اختیار یکی از اعضای خانواده است

سپس سال 94 یک عدد گوشی سونی مدل M4 به قیمت 700 هزار تومن خریدم. در طی یک سال بسیار راضی کننده بود از لحاظ سرعت حافظه داخلی و روانی اجرای بازی های سنگین در همه شرایط راضی بودم و تنها مشکلی که برایش پیش آمد تنها یک بار پس از شارژ 100 درصد روشن نمیشد که پس از مراجعه به فروم های فارسی با کلید های ترکیبی ولوم بالا و پاور بعد از ده مرتبه ویبره که به آن هارد ریست میگویند گوشی روشن شد. هم اکنون گوشی متعلق به پدرم است

اما و اما تا اینکه دوماه پیش گوشی سونی مدل Z3 به قیمت 900 هزار تومن خریدم. هر سه این گوشی ها از یک فروشگاه و نمایندگی سونی خریداری شد. هر سه گوشی ها بدون گارانتی بوده اند. اما گوشی اخیر بعد از دو روز از تاریخ خرید اندروید شش رسمی توسط خود سونی ارائه شد و با حجم یک گیگ آپدیت گردید. عملکرد گوشی در مدت دوماه بسیار راضی کننده بود تا اینکه در یک هفته اخیر اختلالی در داده های تلفن همراه به چشم میخورد طوری که در پشت درب پارکینگ وارد اینترنت نمیشد ولی درون کوچه اینترنت داشت
                اما مشکل اصلی قطع ناگهانی وای فای گوشی دو روز پیش بود. در حال کار با وای فای بودم. به مدت نیم ساعت برای انجام کاری وای فای کوشی رو قطع کردم و بعد از مراجعه مجدد وای فای دیگر روشن نشد. بعد از کلنجار زیاد و روشن کردن همزمان بلوتوث و وای فای حال وای فای قادر به ارتباط با مودم نبود و مرتب ارتباط قطع و وصل میشد. مودم رو مجددا کانفیگ کردم مشکل حل نشد. گوشی را از طریق خودش ریست فاکتوری کردم تغییری مشاهده نشد. لذا به نمایندگی مراجعه کردم. با اطمینان خاصی گفت به دلیل آپدیت نسخه اندروید این مشکل پیش آمده و برای فلش گوشی و تغییر سیستم اندروید مبلغی حدود 25 الی 40 هزارتومن برآورد هزینه کردن. بعد از مراجعه جهت تحویل گرفتن گوشی عنوان شد مشکل سخت افزاری است. برای تغییر آی سی وای فای و بلوتوث مبلغی حدود 120 هزار تومن پیش بینی کردن. در مورد پیش نیامدن مجدد این مشکل که سوال کردم گفتن ما سه ما بیشتر ضمانت نمی کنیم. خب فابریک شرکت دوماه کار کرد و تعمیر توسط نمایندگی هم سه ماه با این وجود این احتمال وجود دارد هر سه ماه یکبار باید حدود 100 هزار تومن هزینه کنیم برای گوشی. به همین دلیل از تعمیر آن صرف نظر کردم

نمایندگی سونی در شهر یزد از این مشکل بسیار تعجب کرده بود و عنوان کرد در طی این چندسال اولین بار است میبیند گوشی با این مشکل روبرو شده است آن هم بعد از دوماه از تاریخ خرید آن هم نه یک گوشی پایین رده یا میان رده بلکه یک پرچم دار سونی. هرچند دو گوشی قبلی پایین رده و میان رده که بنده خریده ام تا به امروز بدون خطا در حال کار هستند.

لذا بنده هم اکنون از تعمیر منصرف شده ام یک سوال داشتم آیا قطعه سخت افزاری خارجی وجود دارد که با کابل یو اس بی به گوشی متصل شود و بتواند امواج وای فای رو دریافت کنه؟؟ فک کنم هزینه اش خیلی کمتر از 120 هزارتومن باشه و بیشتر از سه ماه هم کار کنه.

لطفا نظرات و پیشنهادات خود رو برای من ارسال کنید.
                بسیار متشکرم
                سلام
                پیشنهاد من اینه که از نمایندگی برد زد سه رو بگیری و بندازی رو گوشی
                اینطوری درس میشه
                ثیمتشم بستگی داره چقد بهت بدن
                من اینجا 70 تا 150 دیدم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X