اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکلات موبایلاتونو اینجا مطرح کنین

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مشکلات موبایلاتونو اینجا مطرح کنین

نوشته اصلی توسط rozeh نمایش پست ها
    من به نظرم در حال حاضر هیچ جا هیچ مارکی از لحاظ هنگ و هالت(Halt) مثل آی-فن(اپل) و لومیا(ماکروسافت) نمیشه. من خودم یه سامسونگ دوال(دو سیم کارته) مینی S4 دارم. گوشی های خوبین ولی از دوربینش متنفرم همچنین هنگ و هالت هم که خوراکشه. بدی گوشی های سیستم عامل آندروید علاوه بر هنگ ها، مدیریت حافظه بدی دارند. واقعا از این لحاظ خیلی بد هستن. اگه بخاطر سیستم عامل آندروید نبود نمیگرفتمش. با وجود اینکه سیستم عامل خوبی نیست بخاطر پشتیبانیش و برنامه های جانبی متنوعش خریدمش. البته قبل از خرید از همه این مسائل خبر داشتم(می دونم بیشتر این گند کاری ها مال خود سیستم عاملش هستش). ولی چیکار کنم. واسه ما ایرانی ها هیچی مثل آندروید نمیشه. تاحالا گوشیم رو روت نکردم حتی؛ فقط یه بار سیستم عاملش رو با رام اصلی شرکت آپدیت کردم. اگه امریکا بودم و از لحاظ مالی مشکلی نداشتم آی-فن میگرفتم. من تعریف لومیا رو هم خیلی شنفتم. لاقل هنگ نکردنش خیلی عالی بود. فقط از سیستم عاملش ترس دارم. می ترسم هر برنامه ای که لازم دارم رو نتونم گیر بیارم براش.
    اشتباه نشه دوست من شما موضوعات رو اینجوری قاطی نکنین!

1. مشکلات هنگ و لگ در سامسونگ بخاطر رابط اختصاصی این شرکت یعنی touchwiz هست گرچه فروردین ماه اعلام کرده بود رابط جدید Good Lock رو جایگزین خواهد کرد و در گلکسی نوت ۷ هم که بزودی عرضه میشه ادعا کرده شده Grace UX جایگزین شده و مشکلات تاچویز رفع شده

2.بطور کلی apple os , osx حساب متفاوتی از سایر سیستم عاملها داره چون سخت افزار اختصاصی برای سیستم عامل طراحی میکنه نه اینکه مثل بقیه، سیستم عامل رو برای سخت افزار طراحی کنه! لذا با یک پردازنده ی دو هسته ای روی گوشیهاش هم میتونه کارایی فوق العاده ای داشته باشه که در ویندوز و اندروید با 4 و 8 هسته هم نمیتونن داشته باشن
    مضافا اجرای مستقل برنامه ها از سیستم عامل یک بحث دیگه در این سیستم عامله که باعث روان بودنش شده
    اما خیلی کاربرهای حرفه ای که دو سه میلیون برای گوشی/تبلت اندروییدی میدن لابد دلایلی دارن که سراغ محصولات اپل با همون قیمت نمیرن! پس قیمت محصولاتش دلیل این نیست که خیلیها سراغش نمیرن
    ویندوز فون هم که اصلا ماجرای متفاوتیه و شاید خیلیها اصلا توی PC دل خوشی از این سیستم عامل ندارن که حالا بخوان روی گوشی هم باهاش سر و کله بزنن
    بهر صورت مقایسه اینها با هم اصلا موضوعیت نداره

3. در LG پیشنهادی بنده به ایشون چون از رابط کاربری سبکی استفاده شده باوجودیکه یک هفته برنامه های سنگین برای مالکش نصب کردم کار گوشی به چشمم فوق العاده روان و عالی آمد. پس گناه لگ و هنگ سامسونگ رو بجاییکه گردن اصل اندروید بندازیم باید گردن رابط کاربریش بندازیم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Haswell نمایش پست ها
      اشتباه نشه دوست من شما موضوعات رو اینجوری قاطی نکنین!

1. مشکلات هنگ و لگ در سامسونگ بخاطر رابط اختصاصی این شرکت یعنی touchwiz هست گرچه فروردین ماه اعلام کرده بود رابط جدید Good Lock رو جایگزین خواهد کرد و در گلکسی نوت ۷ هم که بزودی عرضه میشه ادعا کرده شده Grace UX جایگزین شده و مشکلات تاچویز رفع شده
      حالا سامسونگ مشکلش اینه، بر فرض قبول. HTC و هواوی یا دیگر موارد چرا اینجوری میشه؟ البته اینو بگم که از گوشیم راضی هستم. چون نیاز هامو برطرف میکنه. اهل بازی کردن هم باهاش نیستم.
      2.بطور کلی apple os , osx حساب متفاوتی از سایر سیستم عاملها داره چون سخت افزار اختصاصی برای سیستم عامل طراحی میکنه نه اینکه مثل بقیه، سیستم عامل رو برای سخت افزار طراحی کنه! لذا با یک پردازنده ی دو هسته ای روی گوشیهاش هم میتونه کارایی فوق العاده ای داشته باشه که در ویندوز و اندروید با 4 و 8 هسته هم نمیتونن داشته باشن
      مضافا اجرای مستقل برنامه ها از سیستم عامل یک بحث دیگه در این سیستم عامله که باعث روان بودنش شده
      اما خیلی کاربرهای حرفه ای که دو سه میلیون برای گوشی/تبلت اندروییدی میدن لابد دلایلی دارن که سراغ محصولات اپل با همون قیمت نمیرن! پس قیمت محصولاتش دلیل این نیست که خیلیها سراغش نمیرن
      ویندوز فون هم که اصلا ماجرای متفاوتیه و شاید خیلیها اصلا توی PC دل خوشی از این سیستم عامل ندارن که حالا بخوان روی گوشی هم باهاش سر و کله بزنن
      بهر صورت مقایسه اینها با هم اصلا موضوعیت نداره

کاملا موافقم! البته من خودم فکر میکنم چون هم سخت افزار و هم نرم افزار رو خودشون طراحی میکنن، بخاطر همین با همکاری راحت مشکلات رو برطرف میکنن.
      در مورد ویندوز فن هم باید بگم که یکی از دوستان یه لومیا خریده بود و به ما دادش و گفت اگه می تونید کاری کنید که هنگ کنه. واقعا عالی بود. قیمتش هم مناسب بود.

3. در LG پیشنهادی بنده به ایشون چون از رابط کاربری سبکی استفاده شده باوجودیکه یک هفته برنامه های سنگین برای مالکش نصب کردم کار گوشی به چشمم فوق العاده روان و عالی آمد. پس گناه لگ و هنگ سامسونگ رو بجاییکه گردن اصل اندروید بندازیم باید گردن رابط کاربریش بندازیم
      من با پیشنهاد شما مشکلی ندارم. اتفاقا به نظرم پیشنهاد بدی نبود.

دیدگاه

سلام بر دوستان متخصص موبایلی
        یه تبلت لنوو مدل یوگا2 830 خریدم .اندرویدش را از 4.4 به 5 ارتقا دادم .حالا اولا از محیطش خوشم نیومده یعنی کاربریش سخت تر شده .ثانیا وایفایش روشن نمیشه(یجا خوندم چون گوگل ایران را تحریم کرده نمیگذاره وایفای کار کنه) یعنی روشن میشه ولی چیزی پیدا نمیکنه و علامتش هم نمیاد.چیکارش کنم؟خودم میتونم برگردونمش؟
        فکتوری ریست هم کردم فایده نداشت.
        جدیدترین ویرایش توسط shahpoori; ۲۱:۴۱ ۱۳۹۵/۰۸/۱۶.
        الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط shahpoori نمایش پست ها
          سلام بر دوستان متخصص موبایلی
          یه تبلت لنوو مدل یوگا2 830 خریدم .اندرویدش را از 4.4 به 5 ارتقا دادم .حالا اولا از محیطش خوشم نیومده یعنی کاربریش سخت تر شده .ثانیا وایفایش روشن نمیشه(یجا خوندم چون گوگل ایران را تحریم کرده نمیگذاره وایفای کار کنه) یعنی روشن میشه ولی چیزی پیدا نمیکنه و علامتش هم نمیاد.چیکارش کنم؟خودم میتونم برگردونمش؟
          فکتوری ریست هم کردم فایده نداشت.
          سلام
          باید دانگرید کنی...سرچ کن توی نت اموزشش هست
          سرچ کن (اموزش دانگرید تبلت مدلش رو هم بنویس)
          موفق باشی
          Proudly @real_ahmadi
          #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

بله ولی فایل رام میخواد که نتونستم پیدا کنم.فلش کردن چیز خاصی میخاد؟

دیدگاه

بله ولی فایل رام میخواد که نتونستم پیدا کنم.فلش کردن چیز خاصی میخاد؟
              من تاحالا دانگرید نکردم ولی رام اصلی رو میخواد
              همیشه وقتی اپ می کنید گوشی یا....همیشه رام خاور میانه بریزید
              موفق باشید
              Proudly @real_ahmadi
              #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

تو سایت لنوو واسه مدل تبلتم فایل اندروید 4.4 اپن سورس پیدا کردم.بدرد نمیخوره؟چیه؟چیزی به عنوان منطقه مثلا خاور میانه نداشت

دیدگاه

تو سایت لنوو واسه مدل تبلتم فایل اندروید 4.4 اپن سورس پیدا کردم.بدرد نمیخوره؟چیه؟چیزی به عنوان منطقه مثلا خاور میانه نداشت
                  اگه رام اصلیه دانلودش کنید...کلا واسه اپدیت ها گفتم رام خاور میانه بگیرید
                  شما ببین اگه رام اصلیه بگیرش وطبق اموزش ها درستش کن
                  موفق باشی در پناه حق
                  Proudly @real_ahmadi
                  #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

پاسخ : استفاده از سرویس اینترنت کامپیوتر در موبایل های سیمبین دار و جاوا با GNUB

سلام به دوستان

بعد از اتصال موبایل گالکسی a7 به کامپیوتر توسط کابل usb جهت نصب یک نرم افزار
                    و خروج و قطع کابل usb از آن موقع به بعد فایل های داخل گالری پاک شدند و فایل های دانلود ی در گالری سیو نمیشود در ضمن فایل ها فقط از گالری پاک شدند و در فایل های شخصی موجود است
                    لطفا راهنمایی بفرمائید
                    با تشکر
                    آرزوی سرافرازی برای ایران عزیز . . .

دیدگاه

سلام یک موبایل هوواوی دارم مدل 610g و وقتی روشن میکنم ارم شرکت هواووی رو روشن میده و همین طور میمونه هارد ریست رو کردم و wipe factory رو زدم ولی درس نشد چه کار کنم ؟!
                      اول توکل
                      دوم پشتکار
                      سوم مشورت
                      چهارم عمل
                      -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
                      نرم افزار برای دانلود نامحدود از rapideshare: http://k12student.persiangig.com/other ------- تشکر یادتون نره. موفق باشید.

دیدگاه

سلام دوستان عزیز .. من یه گوشی هوآوی مدل y520 دارم که وقتی گوشی رو روشن میکنم بلافاصله می نویسه پردازش متوقف شده است و خلاصه همه چیز متوفق میشه و نه هیچی ازش پاک میشه و نه چیزی روش نصب میشه .. ریست هم زدم ولی وقتی که روشن شد دیدم هیچ تغییری ایجاد نشده و هیچ چیزی پاک نشده انگار که ریست نزدم ..بنظرتون مشکل از چی هست ..؟!!

دیدگاه

سلام
                          گوشی هوآوی NOVA 2 PLUS دارم که 3 ماهه گرفتمش
                          1_از همون اول که فابریک بود بعضی وقتا وقتی حالت پروازش رو روشن خاموش میکردم خود به خود بلوتوث روشن میشد !!
                          2_وقتی رو 3G هست اکثر وقتا نه میشه پیام بفرستی نه بگیری نه میشه زنگ بزنی نه بهت زنگ بزنن !!
                          3_یکم سرعت سنسور انگشتش کند شده !!

ولی دیگه مشکلی نداره

کسی از دوستان میتونه راهنمایی کنه ؟؟؟
                          آرزوی سرافرازی برای ایران عزیز . . .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi8 نمایش پست ها
                            سلام دوستان عزیز .. من یه گوشی هوآوی مدل y520 دارم که وقتی گوشی رو روشن میکنم بلافاصله می نویسه پردازش متوقف شده است و خلاصه همه چیز متوفق میشه و نه هیچی ازش پاک میشه و نه چیزی روش نصب میشه .. ریست هم زدم ولی وقتی که روشن شد دیدم هیچ تغییری ایجاد نشده و هیچ چیزی پاک نشده انگار که ریست نزدم ..بنظرتون مشکل از چی هست ..؟!!
                            سلام دوست عزیز
                            مشکل گوشی شما 100 درصد از هاردشه و ارزش تعمیر کردنشو نداره
                            چون 30 درصد احتمال داره جواب بده و هزینش 100 الی 150 تومنه
                            با همین پول میشه یه برد بدون تعمیری خرید و استفاده کرد.
                            موفق باشید

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

نوشته اصلی توسط hd_uni_pro نمایش پست ها
                            سلام یک موبایل هوواوی دارم مدل 610g و وقتی روشن میکنم ارم شرکت هواووی رو روشن میده و همین طور میمونه هارد ریست رو کردم و wipe factory رو زدم ولی درس نشد چه کار کنم ؟!
                            سلام اکثر جی 610 ها مشکل هارد دارن (مثل بقیه ی هواوی ها )
                            شما دو تا راه دارید
                            یکیش این که گوشی رو ببرید پیش یه نرم افزار کار ماهر تا براتون با نرم افزار را بندازه (احتمال جواب دهی 20 درصد )
                            اگر نشد باید هارد عوض کنید که برای جی 610 صد الی صدوپنجاه تومان هست
                            به نظر من به جای تعویض هارد یه برد بدون تعمیری تهیه کنید چون هاردی که تعویض شده یه مدت بعد باز خراب میشه
                            موفق باشید .

دیدگاه

خیلی خیلی ممنونم از پاسخ تون .. یه سوال دیگه داشتم کیفیت این گوشی های هیوندا چطورن ..؟!!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi8 نمایش پست ها
                                خیلی خیلی ممنونم از پاسخ تون .. یه سوال دیگه داشتم کیفیت این گوشی های هیوندا چطورن ..؟!!
                                اگر به دنبال خرید گوشی جدید هستید اگه مایل باشید هزینه ای که میخاید در نظر دارید پرداخت کنید رو بگید تا موبایل های بهتری رو جهت خرید بهتون پشنهاد بدم .

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X