اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راهنمایی برای خرید گوشی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

راهنمایی برای خرید گوشی

سلام
    دوستان نزدیک 1 ماهی هست بین دو گوشی samsung note4 و LG G4 گیر کردم... :angry:
    خیلی ها میگن G4 خیلی زود شارژ تموم میکنه و در کار های سبک به مرور زمان بیخودی داغ میکنه... در دوربینش شکی نیست اصلا... ولی از نظر سخت افزاری میگن که مشکل داره... همه دوستام و خانواده NOTE 4 رو پیشنهاد میکنن...
    کسی هست ال جی داشته باشه؟ واقعا این مشکلات رو داره؟

پاسخ : راهنمایی برای خرید گوشی

با عرض سلام وخسته نباشید خدمت شما دوست عزیز :bye
    شما هیچ وقت سامسونگ رو با لا جی مقایسه نکن...بله ال جی اون مشکلات رو داره...سامسونگ نوت فور عالیه....جواب خودشو پس داده.من پیشنهاد می کنم سامسونگ رو انتخاب کنی ..موفق باشی
    Proudly @real_ahmadi
    #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

منم که میگم نه این نه اون. فقط سونی.
      بین این دو ال جی نمایشگر بهتری داره (ips) ولی شارژ نگهداشتنش افتضاحه. البته من این شارژ بد رو توی g2 , g3 دیدم. g4 رو اصلا از نزدیک ندیدم. رابط کاربری سامسونگ کلا خیلی بی سر و ته و شلوغ پلوغه. سادگی که باید یه وسیله دم دستی داشته باشه رو نداره. رابط کاربری ال جی به شدت بی چیز و بی قیافه و بچگانه طراحی شده. همچنین ال جی دوام لازم رو نداره. ال جی از کوالکام استفاده میکنه که به دلیل استفاده از gpu ادرنو از جی پی یو های مالی که سامسونگ تو اگزینوس استفاده میکنه قدرت کمتری داره. تو موبایل خریدن سعی کن به بنچمارک خیلی اویزون نشی تو قدرت پردازش. موبایل محاسبات مهندسی و یاضی انجام نمیده که محاسبات تاثیر بذارو تو لگ زدن رابط کاربری. اونی که مهمه جی پی یو. ال جی با اینکه رزولیشن نمایشگرش از سامسونگه بیشتره (پردازش گرافیک بیشتر) باز هم لگ کمتری داره نسبت به سامسونگ. و در نهایت کیفیت ساخت... اصلا با هم قابل مقایسه نیستن. قطعا نوت بهتره تو کیفیت ساخت.

من خودم همونطور که میدونی سونی دارم و اگه بخوام باز هم خرید بکنم باز هم سونی میخرم. وضعیت باطریش از تمام گوشیهای تو بازار سر تره تا حالا نشده باطری خالی بشه و لنگ بمونم با اینکه خیلی پر استفاده هستم. رابط کاربری نه شلوغه که بی سر و ته بشه و نه بی چیز و خلوته. اپدیت خیلی خوب میده (به زد که گوشی سه سال پیشش بود اندروید 5 رو داد) . به هر حال دو صد تعریف هم بکنیم از این و اون در نهایت به نظرم برو طهران یه روز تو فروشگاها بچرخ و با هر دو کار کن. من خودم تو همین کار کردنا نظرم برگشت سمت سونی و از سامسونگ و اچ تی سی که به قصد خریدشون رفته بودم زده شدم.
      حیف از من خسته- حیف از همین چن خط
      به اصل و به ذات و- به باعثت لعنت

K.Show

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mahdi_Vaziri
        منم که میگم نه این نه اون. فقط سونی.
        بین این دو ال جی نمایشگر بهتری داره (ips) ولی شارژ نگهداشتنش افتضاحه. البته من این شارژ بد رو توی g2 , g3 دیدم. g4 رو اصلا از نزدیک ندیدم. رابط کاربری سامسونگ کلا خیلی بی سر و ته و شلوغ پلوغه. سادگی که باید یه وسیله دم دستی داشته باشه رو نداره. رابط کاربری ال جی به شدت بی چیز و بی قیافه و بچگانه طراحی شده. همچنین ال جی دوام لازم رو نداره. ال جی از کوالکام استفاده میکنه که به دلیل استفاده از gpu ادرنو از جی پی یو های مالی که سامسونگ تو اگزینوس استفاده میکنه قدرت کمتری داره. تو موبایل خریدن سعی کن به بنچمارک خیلی اویزون نشی تو قدرت پردازش. موبایل محاسبات مهندسی و یاضی انجام نمیده که محاسبات تاثیر بذارو تو لگ زدن رابط کاربری. اونی که مهمه جی پی یو. ال جی با اینکه رزولیشن نمایشگرش از سامسونگه بیشتره (پردازش گرافیک بیشتر) باز هم لگ کمتری داره نسبت به سامسونگ. و در نهایت کیفیت ساخت... اصلا با هم قابل مقایسه نیستن. قطعا نوت بهتره تو کیفیت ساخت.

من خودم همونطور که میدونی سونی دارم و اگه بخوام باز هم خرید بکنم باز هم سونی میخرم. وضعیت باطریش از تمام گوشیهای تو بازار سر تره تا حالا نشده باطری خالی بشه و لنگ بمونم با اینکه خیلی پر استفاده هستم. رابط کاربری نه شلوغه که بی سر و ته بشه و نه بی چیز و خلوته. اپدیت خیلی خوب میده (به زد که گوشی سه سال پیشش بود اندروید 5 رو داد) . به هر حال دو صد تعریف هم بکنیم از این و اون در نهایت به نظرم برو طهران یه روز تو فروشگاها بچرخ و با هر دو کار کن. من خودم تو همین کار کردنا نظرم برگشت سمت سونی و از سامسونگ و اچ تی سی که به قصد خریدشون رفته بودم زده شدم.
        سلام
        خودمم سونی دارم... حقیقتا اصلا از رابطه کاربریش خوشم نمیاد.... کلا احساس میکنم قابلیت و پردازشش به مرور زمان کم میشه... در کل خوبه...
        رفیقم Z2 داره خدایی خوبه... یکی هم Z3 اونم عالیه.... ولی کلا از رابط کاربری سونی دیگه زده شدم... با همشون کار کردم نوت4 هم سرعتش هم صفحه نمایشش عالیه...
        دوستم میگه s6 بگیر... ولی یه چیزیه که دست همه میبنی... منم یه گوشی تغریبا خاص میخواستم... چون نوت رو دست هرکسی نمیبینم...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط پویا نجارزاده
          سلام
          خودمم سونی دارم... حقیقتا اصلا از رابطه کاربریش خوشم نمیاد.... کلا احساس میکنم قابلیت و پردازشش به مرور زمان کم میشه... در کل خوبه...
          رفیقم Z2 داره خدایی خوبه... یکی هم Z3 اونم عالیه.... ولی کلا از رابط کاربری سونی دیگه زده شدم... با همشون کار کردم نوت4 هم سرعتش هم صفحه نمایشش عالیه...
          دوستم میگه s6 بگیر... ولی یه چیزیه که دست همه میبنی... مثم یه گوشی تغریبا خاص میخواستم... چون نوت رو دست هرکسی نمیبینم...
          وای اگر گوشی های سونی زمین بخوره تیکه تیکه میشه چون 2 طرف شیشس ولی گوشی خوبیه من ندیدم تاحالا هنگ کنه خودم z2 دارم..... دوست عزیز شک نکن برو not 4 بخر ولی نوع edge رو نگیر کار باهاش سخته به درد نمیخوره ولی.not4 معمولی خیلی عالیه دست کسی هم نیست گوشی خاصیه فقط مشکل بزرگیشه قلمش حرف نداره شما قلم g4 رو دیدی خیلی داغونه عین آنتن های لاندا چهارم میمونه به درد نمیخوره ای کاش من این اشتباه بزرگ را نمی کردم و از همان اول not 4 میگفتم
          همچون دیود ی ام که با ورق معکوس روزگار شکسته شده ام

دیدگاه

گوشی های سونی تاچ حساسی دارن....ضربه بخورن مشکل دار میشن...
            Proudly @real_ahmadi
            #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

با سلام
              دوست عزیز g2 شارژ بد نگه میداره؟؟؟؟؟؟!!!!!!! oo: oo:
              ارسال شده از lg g2-D802
              The healthy human mind doesn't wake up in the morning thinking this is his last day on earth.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hessam2013
                با سلام
                دوست عزیز g2 شارژ بد نگه میداره؟؟؟؟؟؟!!!!!!! oo: oo:
                ارسال شده از lg g2-D802
                G4 خیلی بد نگه میداره و داغ میشه...
                اگه نوت 4 رو در حالت ذخیره باتری و نو صفحه رو کم کنیم تا 2 روز خیلی راحت نگه میداره... خوبیش اینه که باتری قابل تعویض هست
                ال جی جی4 رو به خاطر این که قابلیت ناک کود داره و دوربین خفن داره خوشم اومده بود ولی به داغ کردن و زود تموم شدن باتریش نمیصرفه...

دیدگاه

با g3 و g4 کار ندارم، اما دیگه g2 رو با باتریش نمیشه شوخی کرد
                  The healthy human mind doesn't wake up in the morning thinking this is his last day on earth.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X