اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ارتباط بین آمپلی فایر با کامپیوتر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ارتباط بین آمپلی فایر با کامپیوتر

سلام خسته نباشید.
    دوستان یه مشکلی دارم ممنون میشم کمکم کنین.
    یه آمپلی فایر دارم ازین قدیمیا با دو باند که سیماش به صورت مثبت و منفیه.
    پشتش هم پورت in زیاد داره تو حالتای مختلف مثل کاست و سی دی و...
    حالا من اینو چطور میتونم به کامپیوتر وصلش کنم که از بانداش صدا داشته باشم؟
    اصلا بدون این امپ هم میشه از این باندهای قدیمی استفاده کرد پخش موزیک با کامپیوتر؟
    هرکاری کردم صدا در نیومد ازش
    کابل ها هم سالمه تست کردم.

نوشته اصلی توسط Amihoseiin نمایش پست ها
    سلام خسته نباشید.
    اصلا بدون این امپ هم میشه از این باندهای قدیمی استفاده کرد پخش موزیک با کامپیوتر؟
    سلام
    اگه aux داره ی کابل دوسر 3.5 بگیر وصل کن صدا میگیری ، بدون امپ نمیشه باند وصل کنی به کامپیوتر , لطفا ی عکس از امپ و کابلی که استفاده میکنید هم بزارید
    جدیدترین ویرایش توسط Celine; ۲۲:۰۲ ۱۴۰۳/۰۷/۱۵.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Celine نمایش پست ها

سلام
      اگه aux داره ی کابل دوسر 3.5 بگیر وصل کن صدا میگیری ، بدون امپ نمیشه باند وصل کنی به کامپیوتر , لطفا ی عکس از امپ و کابلی که استفاده میکنید هم بزارید
      اخه aux جدا نداره. اما قسمت ورودیه video1 پشت سرش با اسلش جدا کرده نوشته aux. یعنی زده video1/aux
      اما دوتا پورته سفید و قرمزه.
      با دو سر 3.5 هم تست کردم جواب نداد. با یه سر 3.5 و یه سر rca هم تست کردم بازم جواب نداد. چشم عکس میگیرم میزارم

دیدگاه

اخه aux جدا نداره. اما قسمت ورودیه video1 پشت سرش با اسلش جدا کرده نوشته aux. یعنی زده video1/aux
        اما دوتا پورته سفید و قرمزه.
        با دو سر 3.5 هم تست کردم جواب نداد. با یه سر 3.5 و یه سر rca هم تست کردم بازم جواب نداد. چشم عکس میگیرم میزارم
        باید کابل دوسر rca به 3.5 بگیری ، شبیه این

خرید کابل صدا جک 3.5 میلی متری به RCA اوریکو مدل AM-MRC1 نوع رابط دو RCA به جک 3.5 میلی متری طول کابل 1، 1.5، 2 متری روکش کابل TPE روکش کانکتور طلا با تحویل 3 تا 5 ساعته

دیدگاه

باسلام
          ضبط شما باید در قسمت منو، گزینه AUX داشته باشه وگرنه نمیتونید ازش استفاده کنید... معمولا ضبطها اکثرشون گزینه aux رو دارند.
          مدل ضبط رو دقیق ذکر کنید تا دوستان بهتر راهنمایی کنند.
          موفق باشید
          *** کمترین توقع از یک فرد تحصیل کرده، دانستن املاءِ صحیحِ کلمات است ***

دیدگاه

باید کابل دوسر rca به 3.5 بگیری ، شبیه این

https://hpkala.com/orico-am-mrc1-3-5...s-audio-cables
            اون کابل رو که دارم اما با اونم صدا ندارم. لینک عکس هارو میزارم نگاه کنید بگین چطور ازین صدا بگیرم مرسی. کابل هایی ک دارم شماره سه هستش

1- https://pasteboard.co/CCTU5AlY09CO.jpg
            2- https://pasteboard.co/6jv7dXgQJJSH.jpg
            3- https://pasteboard.co/LmmbvFdsNFum.jpg

دیدگاه

اون کابل رو که دارم اما با اونم صدا ندارم. لینک عکس هارو میزارم نگاه کنید بگین چطور ازین صدا بگیرم مرسی. کابل هایی ک دارم شماره سه هستش

1- https://pasteboard.co/CCTU5AlY09CO.jpg
              2- https://pasteboard.co/6jv7dXgQJJSH.jpg
              3- https://pasteboard.co/LmmbvFdsNFum.jpg
              سلام
              خب وقتی کابل وصل میکنی از حلو هم مد aux رو میزنی ؟ اگه اره که باید دنبال عیب سخت افزاری بگردی

دیدگاه

سلام
                خب وقتی کابل وصل میکنی از حلو هم مد aux رو میزنی ؟ اگه اره که باید دنبال عیب سخت افزاری بگردی
                اره اونم میزنم ولی بی فایدست. عیب سخت افزاری هم نداره آمپلی درسته. الان بفرمایید که با توجه به عکسایی ک فرستادم از دستگاه مدلش هم میبینی و خروجی ورودی هاش هم هست به نظرت باید چیکار کنم؟
                من میگم یه جایی رو دارم اشتباه میرم کابل ها باید چطور و ب کجا وصل شه دقیقا؟ شاید کابل اضافه ای میخواد که نمیتونه ارتباط بگیره...

دیدگاه

اره اونم میزنم ولی بی فایدست. عیب سخت افزاری هم نداره آمپلی درسته. الان بفرمایید که با توجه به عکسایی ک فرستادم از دستگاه مدلش هم میبینی و خروجی ورودی هاش هم هست به نظرت باید چیکار کنم؟
                  من میگم یه جایی رو دارم اشتباه میرم کابل ها باید چطور و ب کجا وصل شه دقیقا؟ شاید کابل اضافه ای میخواد که نمیتونه ارتباط بگیره...
                  سلام
                  نمیدونم ! شاید حالا اساتید میبینن راهنمایی می‌کنند

دیدگاه

سلام
                    شما از کجا میگید که دستگاه تون سالم هست؟ اون کابل سمت چپ که اصطلاحاً یک به دو میگن را وصل کن بجای یکی از طبقاتی که صداش از بلندگوها میاد.
                    البته با اجازه اساتید.

دیدگاه

سلام خسته نباشید.
                      با عرض،سلام ...
                      با توجه به عکس ارسالی در عکس اول ....
                      امپلیفایر ورودی دارد ..درقسمت سمت چپ عکس امپلیفایر. که شامل cd و تیونر .. و هدفون ..و .....
                      می باشد ..ابتدا فیش را داخل یکی از ورودی های امپلیفایر می کنید ..و سپس انگشت خود را سر فیش یا بدنه فیش،برنید ..
                      باید صدای نویز از بلند گو پخش شود ..صدای باند را بلند کنید ...وسپس برای ازمایش،فیش را داخل خروجی گوشی موبایل کنید ..ویک موزیک از موبایل پخش کنید ..صدای موزیک را باید بلند بشنوید....اگر صدا بلند نبود ..فیش را داخل یکی از این سه ورودی جابجا کنید و بزنید ..باید صدای موزیک را بلند بشنوید ...این از، ازمایش،امپلیفایر ....و ورودی ها ...
                      اگر همه چیز درست پیش،رفت....
                      فیش را،از،داخل موبایل در آورده و به خروجی صوتی ..یا خروجی هدفون یا یکی از خروجی ها کامپیوتر بزنید ...اگر صدای خروجی امپلیفایر ضعیف بود تطبیق امپدانس ندارد ..و باید از مبدل امپدانس استفاده کنید... که شامل یک مدار ترانزیستوری یا آی سی کوچک می‌شود..
                      موفق باشید .
                      جدیدترین ویرایش توسط حمید الکترونیک; ۱۱:۴۳ ۱۴۰۳/۰۷/۲۲.

دیدگاه

جناب دوست عزیز امیر حسین ...
                        هر کاری کردی .خبر بده ..ببینیم درست شد یا نه ...ممنون و متشکر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حمید الکترونیک نمایش پست ها

با عرض،سلام ...
                          با توجه به عکس ارسالی در عکس اول ....
                          امپلیفایر ورودی دارد ..درقسمت سمت چپ عکس امپلیفایر. که شامل cd و تیونر .. و هدفون ..و .....
                          می باشد ..ابتدا فیش را داخل یکی از ورودی های امپلیفایر می کنید ..و سپس انگشت خود را سر فیش یا بدنه فیش،برنید ..
                          باید صدای نویز از بلند گو پخش شود ..صدای باند را بلند کنید ...وسپس برای ازمایش،فیش را داخل خروجی گوشی موبایل کنید ..ویک موزیک از موبایل پخش کنید ..صدای موزیک را باید بلند بشنوید....اگر صدا بلند نبود ..فیش را داخل یکی از این سه ورودی جابجا کنید و بزنید ..باید صدای موزیک را بلند بشنوید ...این از، ازمایش،امپلیفایر ....و ورودی ها ...
                          اگر همه چیز درست پیش،رفت....
                          فیش را،از،داخل موبایل در آورده و به خروجی صوتی ..یا خروجی هدفون یا یکی از خروجی ها کامپیوتر بزنید ...اگر صدای خروجی امپلیفایر ضعیف بود تطبیق امپدانس ندارد ..و باید از مبدل امپدانس استفاده کنید... که شامل یک مدار ترانزیستوری یا آی سی کوچک می‌شود..
                          موفق باشید .
                          سلام و عرض ادب
                          خیلی ممنون بابت راهنمایی دقیق شما
                          این کاری که گفتین رو تست کردم اما متاسفانه حتی هیچ صدای نویزی از بلندگو هم پخش نمیشه. که بخوایم بریم سراغ مرحل که بعد...
                          به نظرتون مشکل از کجا باید باشه؟

دیدگاه

سلام و عرض ادب
                            خیلی ممنون بابت راهنمایی دقیق شما
                            این کاری که گفتین رو تست کردم اما متاسفانه حتی هیچ صدای نویزی از بلندگو هم پخش نمیشه. که بخوایم بریم سراغ مرحل که بعد...
                            به نظرتون مشکل از کجا باید باشه؟
                            با سلام به شما و عرض،تشکر ....
                            در ابتدا برای ازمایش،امپلیفایر. ....
                            آنرا روشن کرده و صدای آنرا روي درجه آخر
                            قرار دهید ....و سپس،با یک سیم با پیچ گوشتی کوچک که داخل ورودی رود ...
                            آن را داخل ورودی بزنید باید صدای،نویز از،بلند گو پخش شود .....
                            اگر ولوم دستگاه زیاد کرده‌اید و از امپلیفایر
                            صدای هوم نمی شنوید
                            ..امپلیفایر اشکال دارد ...در ابتدا باند.و بلندگوها را امتحان کنید اگر باندها جدا از دستگاه هستند ...با یک باتری قلمی باید خش،خش،از بلندگو بشنوید. ‌‌‌‌‌...
                            موفق،باشید

دیدگاه

سلام
                              شما گفتید امپ سالمه و هیچ مشکلی نداره، چطور تست کردید و صدا گرفتید ؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X