اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک در موردrecovery فایل ها

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کمک در موردrecovery فایل ها

سلام
    اشتباها usere خودمو حذف کردم بعدش متوجه شدم که تمام فایلهای توی my documentam هم پاک شدن :angry:
    بوسیله برنامه file rescue pro ریکاوری کردم اما ظاهرا فایده ای نداره هر چیزی بدست اومد بجز اون هایی که میخواستم ضمنا هیچ فایل جدیدی هم توی درایو c نریختم
    به نظر میاد این برنامه فقط فایل هایی که توی recycle bin رفته رو میاره ولی همونطور که گفتم من user رو حذف کردم ( از طریقcontrol panel \ user accuonte )
    آیا برنامه ای وجود داره یا راهی هست که بشه چند تا عکس رو برگردوند ؟
    واقعا back up گرفتن خیلی خوبه!! :cry:

پاسخ : کمک در موردrecovery فایل ها

بدترین کار ، نگه داشتن اطلاعات ضروری در درایوی هست که ویندوز نصبه ( معمولا C )

به هر حال ، تا وقتی چیزی روسی اون درایو رایت نکردی یه امیدی هست .

بهترین برنامه ای که دیدم GETDATABACK است .

دیدگاه

سعی کنید با ویندوز روی هارد بالا نیایید چون معمولا روی درایو c فایل حافظه مجازی می سازد که احتمال اینکه روی فایل های پاک شده شما بشیند زیاد است
      بهترین راه این است که به کمک سی دی ویندوز هایی که به کمک cd یا dvd و بدون نیاز به هارد سیستم را بوت می کنند وارد محیط ویندوز live بشوید و برنامه های ریکاوری را اجرا کنید
      البته اگر این سی دی را ندارید با همان ویندوز روی هارد بوت کنید و برنامه های زیادی باز نکنید تا حجم فایل مجازی زیاد نشود و البته دقت کنید که برنامه های ریکاوری را هم روی درایود c نصب نکنید
      برنامه get data back برنامه خوبی است ولی شما برنامه r studi و undelet را هم تست کنید برنامه r studio بسیار خوب در این زمینه جواب میدهد
      البته شما باید مجمو عه ای از برنامه ها را تست کنید چون گاهی یکی خوب عمل میکند گاهی دیگری

دیدگاه

Just Get Data Back for NTFS 3.5

دیدگاه

recover my files 6
          هم سریع و هم قوی! :eek:
          زندگی یعنی لذت یاد گرفتن و یاد دادن

دیدگاه

از همه دوستان که کمک کردن ممنون فایل ها همه برگشتن ! :nice: :nice: :nice:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X