سلام من یه سوال خیلی مهم دارم که برام مهمه اسپم ها ایمیلهایی بی نام و نشان هستن که توسط افراد یا سایت ها به دلایلی از جمله بکار بردن آدرس ایمیل در سایتهای مختلف برای افراد فرستاده میشه .. اما سوال من که مهمه و باعث تعجب شده آیا اسپم هایی که برای آدرس ایمیلی فرستاده میشه بدون باز شدن ... امکان اینکه شما در جی.میل در لیست دوستاتون یه پیامی مثل سلام رو در کنار اسم خودتون تایپ کنید تا تموم لیست دوستاتون در جی. میل وقتی شما آنلاین هستید اون رو ببینن آیا فرستندگان اسپم ها هم میتونن اون پیام شما رو ببینن ؟ منظورم اینکه من یه مورد جالب دیدم انم اینکه هر اسپم که وارد میل باکس میشه یه موضوع داره مثلا : اسپمی با این نام میاد Will you attend us? و شما در قسمت لیست دوستاتون در جی.میل همون جایی که نام آیدی خودتون هست میدونین که یه بخش هست که میتونین خودتون رو به دوستاتون ( اعضای لیست دوستاتون در جی . میل) با او ن پیام نشون بدین .البته اینم میدونین که فقط کسایی این پیام شما رو در لبست دوستاتون در جی.میل مبینن که Invite شده باشن ... و شما مینویسین : I have n't attend ?really?! what should i do in the past?and now what should i do? plz explain؟و چند دقیقه بعد یه اسپم دیگه میاد با این نام : Want to meet you . حالا به نظر شما این چیه ؟ من فکر میکنم این کار یکی از اعضا ست که پیامارو مبینه همون لحظه هم اسپم میفرسته ... درسته ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خیلی خیلی این مسئله مهمه نظرتون چیه لطفا سریع بگید .... یه چیز جالب این اسپم ها از این سایت فرستاده میشه که صاحب آدرس ایمیل در کل زندگیش به این سایت نرفته ... ساعت ارسال ایمیلها هم با احتساب تفاوت ساعت ، تایم ایران هست اینم سایت http://smartpharmsgreat.com/ واقعا دهها هزار علامت سوال رو سرم سبز شده ... منم کار شما رو میکردم نخونده پاک میکردم اما ... چندین بار با احتساب اون نام یا تیتر ایمیل جوابی رو نوشتم در همون جایی که بالا توضیح دادم ... و همون لحظه اسپم بعدی اومد که جواب نوشته من بود ... میخوام بدونم ؟؟؟آیا فرستندگان اسپم ها هم میتونن اون پیام شما رو ببینن ؟ یا نه فقط لیست دوستان در جی میل ... ؟ مهمه چون از وقتی شروع شد که ... اینجاش دیگه یه جورایی شخصیه ... امکان داره ؟؟؟!؟ حدسم درسته .........من فکر میکنم این کار یکی از اعضا ست که پیامارو مبینه همون لحظه هم اسپم میفرسته ... درسته ؟؟؟؟؟؟؟؟؟یه نکته جالب دیگه هیچ کدوم از این اسپم ها متن نداره فقط بعضیاش نوشته این ایمیل به لیست خبرنامه اضافه شده ... فقط عنوان اون اسپم جالب توجه ... نکته جالب دیگه اینه که اگه صاحب ایمیل آنلاین نشه و پیامی ننویسه این اسپم میاد ... Why were you offline? .... علامت تعجبا بی دلیل نیست دوست عزیز و نمونه های مشابه دیگه ... اسپمی دیدین بگه بیا به مکالمه ادامه بدیم ... وقتی در بخش پیامی که در لیست اعضای دعوت شده به جی میل مینویسی خودت رو معرفی کن و حالا اسپم رو با یه اسم مستعار میفرسته و میخواد که به مکالمه ادامه بدی ... عین روح میمونه از این روزا دیوونه میشم من با این اسپم ها ... جدی به نظر شما جریان چیه من آنتی ویروس نود 32 پدیت دارم بهمراه فایروال زون آلارم ... تا حالا از اینترنت ویروسی یا اسپم یا هر چیز مخربی وارد سیستمم نشده به جز یه بار فلش از طریق سیستم های توپ دانشگاه وگرنه تا حالا کسی نتونسته به سیستمم نفوذ کنه ... از طرفی هیچ تغییری در سیستمم وجود نداره ... اما این اسپم ها از 3 یا 4 جون منو دیوونه کرد اوایل همه رو پاک میکردم حتی عنوانشون رو هم نخوندم اما بعد که متنی رو در جواب یه اسپم نوشتم اونم چون عنوان اسپم نظرم رو جلب کرد ... و ... باقی ماجرا در بالای صفحه هست از تعجب دهها هزار علامت سوال روی سرم سبز شد ... آخه مگه میشه من اصلا تا حالا یه همچین چیزی نه شنیدم نه دیدم ... کار یه خودیه .. نظرتون چیه؟ من غیر از این موردی به نظرم نمیرسه ؟ لطفا کمک کنید از این ابهام بیام بیرون ...
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
سوال عجیب و غریب در مورد spam و gmail ؟
Collapse
X
دیدگاه