با این نشونی هایی که شما دارید میدید بدون شک سیستمتون ویروس داره!
ویندوزتون رو عوض کنید و بدون اینکهه داخل درایوی برید یک آنتی ویروس قوی مثل kaspersky2010 نصب و کنید و کل سیستمتون رو اسکن کنید.
موفق باشید
سلام, ببینین خود پیغام داره راهنمایی تون میکنه.. به control panel برین وسپس folder option رو بازکنید در تب => tasks =<general و brows folder باید گزینه اول انتخاب شده باشه و در تب دوم هم گزینه restore default رو بزنید تا همه چی به حالت معمول و عادی تبدیل بشه... بعد ببینین مشکلتون حل میشه /
اگه حل نشد یه کار دیگه هم میتونین کنین اونم استفاده از system restore هست. ولی امیدوام اینجوری حل شه. یه احتمال دیگه هم هست که اونم وجود ویروس هست که مانع باز شدن درایوهاتون میشه اما چون درایو ویندوزتون باز میشه یه خرده احتمال رو کم میکنه..در این صورت نود32 رو نصب کنید و بدون اینکه درایوهاتون رو باز کنید اسکن کنید سیستمتون رو .
(از آقای سید مهدی هم ممنونم kaspersky2010 هم خوبه)
موفق باشید
من تازه ویندوز 2 روز عوض کردم از همون اول اینجوری بود قبلش چند ماهی ویستا رو سیستمم نصب بود که هیچ اشکالی نداشت و چون بعضی نرم افزارها رو ویستا نصب نمی شد مجبور شدم XP نصب کنم
راجع به آنتی ویروس تا موقعی که ویستا بود AVG نصب بود رو سیستمم اما حالا NOD نصب کردم و پدیتش کردم
فکر نکنم سیستمم ویروسی باشه
هرکه خود را یک بار با اشکهایش شستشو دهد تا زنده است پاک و مقدس میماند
دیدگاه