اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مراقب باشید بابیلون(Babylon) جاسوس است

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مراقب باشید بابیلون(Babylon) جاسوس است

نوشته اصلی توسط آریانژاد
    سلام
    راستش منم قبل از این، یه چیزایی شنیده بودم (و نه یکبار)، از اون جایی که از یه دیکشنری خوب نمیشد گذشت ، از این هم که ظاهراً نمیشد استفاده کرد، دنبال یه چیز دیگه شبیهش گشتمو یه دیکشنری دیگه به اسم Lingoes پیدا کردم.
    چند وقته دارم ازش استفاده میکنم، بد نیست اگه جاسوس یه جا دیگه از آب درنیاد!!
    گفتم که شاید شما هم بخواهید ازش استفاده کنید، اگه خواستید یه لینک هم واسه دانلودش میذارم
    این دیکشنری شما قابلیت شناسایی و ترجمه افعال صرف شده رو هم داره؟
    منظورم تو زبان انگلیسی نیست( چوت اصلا افعال صرف نمیآ‌شن)
    زبانآ‌هایی مثل فارسی،فرانسوی، ایتالیایی،روسی،اسپانیایی و ...

دیدگاه

من نمیخوام حرف خورمو اثبات کنم ولی شما انگاری خیلی به طرفداری از اسرائیل علاقه داری.
      بعدشم این توجیه هایی که شما میکنی خیلی علمیه !! :eek:
      گفت که دیوانه نهی لایق این خانه نهی

دیدگاه

شما چطور نتیجه گرفتی که به اسرائیل علاقه دارم؟ لابد خودمم هم اسرائیلی هستم و نمیآ‌دونستم!( دمت گرم مارو از گمراهی درآوردی!) برادر من آخه گودرز چه ربطی داره به شقایق؟(سانسور شده!)
        اگه حرف های من غیر منطقیه، ثابت کن.
        اگه نمیآ‌دونی، بدون که این ماجرا از یه سایت شروع شد.این مطلبو گذاشت.بعد اون هم همه از روش کپی کردن و معروف شد.
        با دیدن اسم اسرائیل یهو روحیه دشمن ستیزی همه بیدار شد.هیچ کس هم نپرسید آخه چرا اسرائیل باید به صورت کور جاسوسی کنه.
        چه بدی داره که اسرائیل نرم افزار تولید کنه؟ چرا بده که یه سرور توی خاک اسرائیل باشه؟
        همین چیز ها رو میگید که همیشه ایران و ایرانی ها رو مسخره میآ‌کنن

جدای از این بحث ها ،شما رو پیشنهاد آخر من فکر کن.حتی میآ‌تونی با یه متخصص در رمینهآ‌ی هک و امنیت هم مشورت کنی.
        به نظرم راه حل خوبیه و اکثر فایروال ها هم قابلیت نشون دادن میزان اطلاعات دریافتی و ارسال شده رو دارن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حمیدرضا رضائی
          این دیکشنری شما قابلیت شناسایی و ترجمه افعال صرف شده رو هم داره؟
          منظورم تو زبان انگلیسی نیست( چوت اصلا افعال صرف نمیآ‌شن)
          زبانآ‌هایی مثل فارسی،فرانسوی، ایتالیایی،روسی،اسپانیایی و ...
          سلام
          در این که babylon دیکشنری خوبیه که شکی نیست، اما نه به هر قیمتی که دیگه، این دیکشنری که من گفتم هم که قرار نیست دقیقاً مثل babylon باشه که، در هر صورت اطلاعاتی که من از سایتی که ازش نرم افزارو گرفتم ایناست:

قابلیت های دیکشنری Lingoes :
          • قابلیت خواندن و ترجمه نوشته از روی تصاویر
          • قابلیت ترجمه جمله
          • داشتن گلاساری های مختلف برای رشته های مهندسی
          • پشتیبانی کامل از زبان فارسی فارسی
          • داشتن تلفظ با صدای واقعی انسان
          • قابل اتصال به مترجم گوگل
          • دارا بودن حالت تشخیص کلمه
          • داشتن گلاساری هایی مثل ضرب المثل ها ، جمله سازی ، Oxford ، Longman و ...
          • کد باز و رایگان بودن
          • سبک بودن و داشتن سرعت بالا
          • ترجمه متون صفحات سایت ها

دیدگاه

دوستانی که دنبال جایگزینی برای بابیلون می گردن این مطلب رو حتمن بخونن

نرمآ‌افزار GoldenDict یک دیکشنری متن باز(OpenSourse) میآ‌باشد که میآ‌توان آن را یک جایگزین مطمئن و نسبتاکامل برای بابیلون دانست. این برنامه تمامی دیکشنریآ‌های برنامهآ‌ی بابیلون (فرمت .BGL) را بهآ‌طور کامل پشتیبانی میآ‌کند.
            همچنین این نرمآ‌افزار از فرمتآ‌های دیکشنریآ‌های زیر نیز پشتیبانی میآ‌کند:
            StarDict .ifo/.dict./.idx/.syn dictionaries
            Dictd .index/.dict(.dz) dictionary files
            ABBYY Lingvo .dsl/ .lsa/.dat audio archives

امکانات این نرمآ‌افزار:
            - پشتیبانی کامل از انواع فرمتآ‌های دیکشنریآ‌های مشهور مانند بابیلون (به همراه تصاویر و منابع کامل)
            - پشتیبانی از انواع منابع ترجمهآ‌ی آنلاین مانند Wikipedia، Wiktionary و...
            - امکان اتصال به سایتآ‌های دلخواه ترجمهآ‌ی آنلاین
            - قابلیت ترجمه به صورت popup (با کلیک بر روی لغت مورد نظر، ترجمهآ‌ی آن نمایش داده میآ‌شود؛ مانند بابیلون)
            - بهرهآ‌گیری فناوری OCR برای ترجمهآ‌ی کلمات از تصاویر، صفحات وب و...
            - قابلیت ترجمهآ‌ی صوتی لغات
            - امکان Tab-Browsing برای استفادهآ‌ی بهینه در یک پنجره
            - سازگاری کامل با تمامی نسخهآ‌های ویندوز و لینوکس
            و...

سافت گذر

http://goldendict.org/download.php

دیدگاه

دوستانی که با زبان هایی مثل فرانسوی و ایتالیایی و ... سر و کار داشتن، میآ‌دونن که یکی از مهمترین مزیتآ‌های بابیلون اینه که میآ‌تونه صرف افعال رو تشخیص بده یه مثال میآ‌زنم:
              تو زبان ایتالیایی مصدر "Avere" به معنی داشتن(Have در انگلیسی) که از نوع بی قاعده هست ،در زمان حال به این صورت صرف میشه:
              دارم Ho
              داری Hai
              دارد Ha
              داریم Abbiamo
              دارید Avete
              دارند Hanno

و همین طور مصدر "pagare" به معنی پرداختن(pay در انگلیسی) که از نوع با قاعده هست:
              pago
              paghi
              paga
              paghiamo
              pagate
              pagano

البته همهآ‌ی اینا مربوط به زمان حال بود.اکثر اینآ‌ها در زمان های دیگه صرف های متفاوتی دارن(مثل زبان فارسی ولی یه کم پیچیده تر)
              جالب اینه که توی بابیلون اگه یکی از صرف ها مثلا pagate رو وارد کنید، مصدرشو که pagare هست تشخیص میده و معنی میآ‌کنه (توی نرم افزار های دیگه ندیدم) و حتی بعضی وقت ها اطلاعات دستوری خوبی در اختیار کاربر میآ‌ذاره.
              اگه دوستان عزیز نرم افزاری که این قابلیت رو داشته باشه میآ‌شناسن و معرفی کنن، من ممنونشون میآ‌شم.

دیدگاه

با اینکه بحث قدیمیه و یه زمانی یه پولوفوسولی که کفش کرده بابیلون جاسوسه چون پکت سند میکنه ( هنوز فرق ارسال و چک کردن پدیت آنلاین با جاسوسی را نمیدونن ) و اینا......

جانشینی شایسته برای بابیلون
                http://www.lingoes.net/index.html

اطلاعات بیشتر
                http://shabgard.org/forums/showthread.php?t=18855
                آن دم که مرا می زده بر خاک سپارید زیر کفنم خمره ای از باده گذارید
                تا در سفر دوزخ از این باده بنوشم
                آنلحظه که با دوزخیان کنم ملاقات یک خمره شراب ارغوان برم به سوغات
                هرقدر که در خاک ننوشیدم از این باده صافی ، بنشینم و با دوزخیان کنم تلافی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط r.babazadeh
                  من با فایروال مک آفی تریس کردم بعد چندتا آی پی تونلینگ به شهر مورد نظر رسید
                  تریس یعنی چه؟؟؟
                  میشه یه کم توضیح بدین oo:
                  یادش بخیر یه وقتایی هر روز میومدم اینجا !

دیدگاه

نوشته اصلی توسط milad_arm
                    تریس یعنی چه؟؟؟
                    میشه یه کم توضیح بدین oo:
                    مبادلات اطلاعات به صورت یه سری بسته انجام میآ‌گیره. این بسته ممکنه که از روترآ‌ها و مسیرهای مختلفی عبور کنن با اینکه مقصد یکیه(همون سرور اصلی)
                    شما با Trace کردن ، میآ‌تونید بفمید که بسته ها از چه روترهایی عبور کردن و در نهایت به کجا رسیدن.(در واقع ردیابی میآ‌کنید)

نوشته اصلی توسط عادل جون
                    دوستانی که دنبال جایگزینی برای بابیلون می گردن این مطلب رو حتمن بخونن
                    http://goldendict.org/download.php
                    عادل جان ممنون از برنامه ای که معرفی کردی
                    متاسفانه نتونستم فایل های بابیلون رو باهاش باز کنم. البته پسوند فایلآ‌ها bcd بود.

نوشته اصلی توسط J0KER
                    با اینکه بحث قدیمیه و یه زمانی یه پولوفوسولی که کفش کرده بابیلون جاسوسه چون پکت سند میکنه ( هنوز فرق ارسال و چک کردن پدیت آنلاین با جاسوسی را نمیدونن ) و اینا......

اطلاعات بیشتر
                    جوکر جان حرف دلمو زدی.ماشالله این قدر هم به خودشون اطمینان دارن که مارو به طرفداری از اسرائیل متهم میآ‌کنن.
                    این برنامه ای که گفتی اون قابلیت تشخیص صرف فعل هارو داره؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط J0KER

اطلاعات بیشتر
                      اینو دانلود کردم و رفتم تو سایتش ولی فقط یه دیکشنری فارسی داشت.
                      انگلیسی به فارسی hFarsi - Advanced Version
                      واسه زبان های دیگه به فارسی چیزی نداره یا این که من خوب نگشتم؟

دیدگاه

مقایسه بابیلون و لینگوس

الان لینگوس رو تست کردم.
                        قابلیت تشخیص صرف افعال رو داشت.
                        همچنین یه دیکشنری ایتالیایی به انگلیسی رو هم نصب کردم.جالبه که تعداد مدخل های این دیکشنری در لینگوس70814 و در بابیلون 74054 تا هستش
                        یعنی تقریبا باهم برابرند.
                        قابلیت تلفظ شون هم فکر نمیآ‌کنم فرقی داشته باشه.
                        نکتهآ‌ی قوت بابیلون در تعداد وتنوع دیکشنری ها و زبان هایی هست که ساپورت میآ‌کنه
                        دیکشنری های فارسی لینگوس رو میآ‌تونید تو لینک زیر پیدا کنید:
                        http://www.lingoes.net/en/dictionary/dict_cata.php?cata=1.fa&lang=&order=0

دیدگاه

سلام
                          لینک یه سری فایل های مورد نیاز و پر استفاده برای Lingoes رو گذاشتم اینجا، امیدوارم به کارتون بیاد:

http://www.kajdom.net/software/dicti...tion-Tool.html

دیدگاه

از کجا می دانید Lingoes مطمین است؟ open source که نیست!

در ضمن با GoldenDict دیکشنری بابیلون استفاده می کنند ایا دیکشنری بابیلون محتوی نرم افزارهای جاسوسی نیست؟ ایا فرمت فایل دیکشنری بابیلون باز و مشخص است؟ ایا فایل دیکشنری از لحاظ بد افزار چک شده؟

دیدگاه

شماها اصلا میآ‌دونید بانک اطلاعاتی چیه؟
                              یا اینکه تا به حال یه دیکشنری واسه بابیلون ساختید؟
                              اصلا شما چه قدر در زمینهآ‌ی امنیت اطلاعات و مهارت دارید؟
                              شما خودت اوپن سورسی؟ از کجا معلوم که از اسرائیل پول نمیآ‌گیری که مارو منحرف کنی؟
                              البته منظورم آقای زالزلک نبود. زالزالک جان قصد بی ادبی نداشتم. جملهآ‌ی آخر هم مزاح بود! :mrgreen:
                              میشه یکی بگه که چه جور میشه فهمید که بابیلون به یه سرور اسرائیلی وصل میشه؟
                              والا ما هرچی تست کردیم چیزی ندیدیم.کل اطلاعات ارسالی به 4 کیلو بایت هم نمیآ‌رسید.

دیدگاه

دوستان عزیز یه تاپیک جدید ایجاد کردم و میآ‌خوام بابیلون رو دقیق بررسی کنم
                                http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=47297.0

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X