اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مراقب باشید بابیلون(Babylon) جاسوس است

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مراقب باشید بابیلون(Babylon) جاسوس است

یکی از روش های شستشوی مغزی(به صورت دسته جمعی مثل مردم یک کشور) بیگانه هراسی هست. کاری که هیتلر با مردش کرد.
    شما یه نگاه به سی سال گذشته بنداز ،بد مزه بودن غذای بچه همسایه هم به اسرائیل ربط داره.
    ما کی می خوایم آدم بشیم؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط zaalzaalak
      از کجا می دانید Lingoes مطمین است؟ open source که نیست!

در ضمن با GoldenDict دیکشنری بابیلون استفاده می کنند ایا دیکشنری بابیلون محتوی نرم افزارهای جاسوسی نیست؟ ایا فرمت فایل دیکشنری بابیلون باز و مشخص است؟ ایا فایل دیکشنری از لحاظ بد افزار چک شده؟
      آیا ویندوز مطمئن است ؟ آیا اپن سورس است ؟ خیر
      پس چطوری میفهمن یک نرم افزار جاسوسه ؟ به روش های مختلف :مثلا:
      با اسنیف کردن داده های ارسالی و خوندن محتوای پکت های ارسالی،
      مهندسی معکوس و خوندن الگوریتمهای داخلی برنامه ( روش معمول در کرک)

یک طرف میگن نیست ( نبودن نیازی به اثبات نداره )
      ولی خب یکطرف هم میگین این نرم افزار جاسوس هست ، به یکی از روشهای بالا که گفتم میتونید ثابت کنید که هست؟

پیوست:
      آمار و احتمال اما شاید و اگر در یک بحث علمی و عملی جائی نداره.
      آن دم که مرا می زده بر خاک سپارید زیر کفنم خمره ای از باده گذارید
      تا در سفر دوزخ از این باده بنوشم
      آنلحظه که با دوزخیان کنم ملاقات یک خمره شراب ارغوان برم به سوغات
      هرقدر که در خاک ننوشیدم از این باده صافی ، بنشینم و با دوزخیان کنم تلافی

دیدگاه

جوکر جان شما با Sniffing آشنایی داری؟
        من sniff کردم ولی نمیآ‌تونم اطلاعات به دست اومده رو بخونم

دیدگاه

با چه نرم افزاری کپچر میکنید؟

آن دم که مرا می زده بر خاک سپارید زیر کفنم خمره ای از باده گذارید
          تا در سفر دوزخ از این باده بنوشم
          آنلحظه که با دوزخیان کنم ملاقات یک خمره شراب ارغوان برم به سوغات
          هرقدر که در خاک ننوشیدم از این باده صافی ، بنشینم و با دوزخیان کنم تلافی

دیدگاه

NetworkActiv PIAFCTM

دیدگاه

به نظر من اساس کار بر ویندوز و API functions قرار داده نشود پس نرم افزار اسنیف که بر اساس API ویندوز نوشته شده است استفاده نشود و توسط یک اسنیفر سخت افزاری توسط برنامه یک میکرو کنترولر دریافت دیتا انجام گردد.

(من برنامه نویس PC نیستم و اطلاعات من در شبکه و برنامه نویسی PC سطحی است)

راستی کسی نگفت چگونه می شود به Lingoes اطمینان کرد؟ چرا سورس را نمی دهد؟ در حالی که در بالای سایتش ادعا هایی کرده است که نرم افزار lingoes مشکلی ندارد!!! چگونه این را اثبات میکند؟ شما ایمیل به نویسنده بزنید و سوال کنید چرا سورس را نمی دهد؟

دیدگاه

چرا باید به صورت سخت افزاری اسنیف کنیم؟ در حالی که تو ویندوز(یا لینوکس،کلا تحت سیستم عامل)میشه به تفکیک برنامه ها و جهت دادهآ‌ها . تعریف انواع فیلتر، این کارو انجام داد؟
                راستی کسی نگفت چگونه می شود به Lingoes اطمینان کرد؟ چرا سورس را نمی دهد؟ در حالی که در بالای سایتش ادعا هایی کرده است که نرم افزار lingoes مشکلی ندارد!!! چگونه این را اثبات میکند؟ شما ایمیل به نویسنده بزنید و سوال کنید چرا سورس را نمی دهد؟
                چون اوپن سورس نیست.دلیل نمیشه که هر کی هر برنامهآ‌ای نوشت سورسش رو هم بده بیرون.

در ضمن مگه ویندوز،فتوشاپ،اورکد،پروتئوس و حتی بعضی از برنامه های رایگانی که استفاده میآ‌کنید،اوپن سورس هستن؟

دیدگاه

حرف شما درسته . لزومی نداره که سورس را بدهند.

ولی در بالای سایتش ادعا کرده که نرم افزار لینگو دارای محتویات مشکوک نیست ولی کاربر از کجا میتونه بگه که ان برنامه نویس راست می گوید؟
                  در ضمن قرار دادن این عبارات در بالای سایت چه مفهومی دارد چرا گذاشته؟ یعنی بقیه دارند لینگو ندارد؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط zaalzaalak
                    حرف شما درسته . لزومی نداره که سورس را بدهند.

ولی در بالای سایتش ادعا کرده که نرم افزار لینگو دارای محتویات مشکوک نیست ولی کاربر از کجا میتونه بگه که ان برنامه نویس راست می گوید؟
                    در ضمن قرار دادن این عبارات در بالای سایت چه مفهومی دارد چرا گذاشته؟ یعنی بقیه دارند لینگو ندارد؟
                    این یک عبارت کلی برای نرم افزارهای رایگانه.(چون قدیما نرم افزارهای رایگان زیادی اومدن که یه کم خورده شیشه داشتن! وکسی به این نرم افزارها اطمینان نمیآ‌کرد)
                    منظورش اینه که این شرکت تضمین میآ‌کنه که نرم افزارش دارای اسپای ور و بدافزار نباشه.
                    به عبارت دیگه در صورتی که بتونید خلاف این رو صابت کنید،حق دارید به طور قانونی از شرکت شکایت کنید
                    برای اطلاعات بیشتر به EULA مراجعه کنید.

در ضمن برای تشخیص این مورد نیازی به سورس نیست.افراد خبره در این زمینه ها راه های زیادی برای تشخیص این جور چیزا دارن

دیدگاه

لطفا صبر کنید...