اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سرعت اینترنت بیشتر و امنیت بالاتر با افزونه Adblock Plus

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

وقتی در اینترنت وب گردی می کنید، به سایت های مختلفی سر می‬ زنید. معمولاً به هر سایتی هم که مراجعه میآ‌کنید تعداد زیادی تبلیغ وجود دارد که مجبورید آنآ‌ها را ببینید. اما آیا راهی وجود دارد که از شر تبلیغات داخل وب سایتآ‌ها خلاص شویم؟

ابتدا باید در مورد این موضوع فکر کنیم که چرا نمیآ‌خواهیم تبلیغات سایتآ‌ها را ببینیم؟ یک دلیل مهم بهآ‌خصوص با این سرعت کم اینترنت در ایران، بالا بردن سرعت باز شدن صفحات و صرفه جویی در مصرف پهنای باند است. قسمت مهمی از حجم صفحهآ‌ای که باز میآ‌کنید را تبلیغات درون آن تشکیل داده اند. حالا اگر راهی پیدا کنید تا جلوی لود شدن آنآ‌ها را بگیرید سرعت باز شدن این صفحات بهتر خواهد شد.

دلیل دیگر شاید این باشد که برخی تبلیغات سایتآ‌های ناشناس به سایتآ‌های کلاهبرداری و کدهای مخرب منتهی می شوند. اگر جلوی لود شدن این تبلیغات را بگیرید به بالا بردن امنیت خودتان هم کمک کرده اید. و آخرین دلیل شاید این باشد که از دیدن تبلیغات مزاحم در بعضی سایتآ‌ها که خودشان را با انبوهی از بنرها خفه کردهآ‌اند خسته شدهآ‌اید و دوست دارید اصل مطلب را ببینید.

اما راه حل چیست؟
    پاسخ بسیار ساده است. اگر کاربر مرورگر فایرفاکس هستید، با نصب یک افزونه فوق العاده به نام Adblock Plus میآ‌توانید از دست بیشتر تبلیغات اینترنتی خلاص شوید. کافی است به صفحه نصب این افزونه بروید و با یک کلیک آن را نصب کنید و یک بار مرورگر را ری استارت کنید.

بعد از آن هیچ کار اضافهآ‌ای نباید انجام بدهید. خود این افزونه به صورت هوشمند تبلیغات درون سایتآ‌ها را شناسایی میآ‌کند و جلوی بارگزاری آنآ‌ها را می گیرد. شما در عمل نیاز به انجام هیچ کاری ندارید. علامت این افزونه هم در بالای مرورگر شما ظاهر می شود.

وقتی روی حالت قرمز رنگ قرار گرفته است یعنی جلوی لود شدن تبلیغات سایت را گرفته است. اگر میخواهید به سایتی اجازه دهید که تبلیغاتش را لود کند کافی است وقتی که به آن سایت سر میزنید. روی علامت این افزونه کلیک کنید و اجازه فعال شدن تبلیغات در آن سایت را بدهید. در این حالت رنگ آیکون افزونه برای این سایت به حالت سبز در می آید.

اگر کاربر مرورگر کروم هستید، باید بدانید که خوشبختانه این افزونه برای این مرورگر هم وجود دارد و میآ‌توانید آن را روی کروم هم نصب کنید و از وب بدون تبلیغ لذت ببرید.

یک سوال اخلاقی آیا در همه جا باید تبلیغات را غیر فعال کرد؟
    احتمالاً میآ‌دانید که تنها منبع درآمد بسیاری از سایتآ‌ها همین تبلیغات است. در عمل با نصب این افزونه شما مانع کسب درآمد آنآ‌ها می شوید. از طرف دیگر هدف از نصب این افزونه این است که هنگام سر زدن به سایتآ‌های ناشناس و عبوری امنیت بیشتری داشته باشید. در این مورد بحثآ‌های موافق و مخالف مختلفی وجود دارد و شاید بهتر باشد که تصمیم نهایی را خود شما بگیرید. اما خیلیآ‌ها توصیه میآ‌کنند که این افزونه را برای سایتآ‌هایی که به آنآ‌ها علاقه و اعتماد دارید، غیر فعال کنید تا به درآمد زایی آنآ‌ها ضربه نزده باشید.

ممکن است با خود بگویید که من روی تبلیغات آنآ‌ها کلیک نمی کنم. پس چرا افزونه را برای این سایتآ‌ها غیر فعال کنم؟ پاسخ در اینجا است که بسیاری از این سایتآ‌ها بر اساس تعداد نمایش یک تبلیغ پول دریافت می کنند و نه تعداد کلیک ها. بنابراین برای کمک کردن به سایتآ‌های محبوب تان کافی است که به تبلیغ آنآ‌ها اجازه لود شدن بدهید. تا آنآ‌ها امکان کار کردن و حیات داشته باشند.

دانلود افزونه Adblock Plus برای فایرفاکس:

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/1865
    دانلود افزونه Adblock Plus برای کروم:

https://chrome.google.com/extensions/detail/gighmmpiobklfepjocnamgkkbiglidom

پاسخ : سرعت اینترنت بیشتر و امنیت بالاتر با افزونه Adblock Plus

من مدت زیادی هست که از این افزونه استفاده میآ‌کنم ، بسیار جالب و کاربردی است.
    در سیستم من فایلهای فلش در بعضی صفحات وب ، CPUی زیادی مصرف میآ‌کنن که به راحتی با این افزونه اونهارو بلوک میآ‌کنم و مشکلی ندارم

چگونه هوشمندانه بپرسیم

دیدگاه

لیست سایت های تبلیغاتی ایرانی:
      http://malavanfc.persiangig.com/Eca/...block-list.zip
      با اضافه کردن این فایل به AdBlock میآ‌تونید حتی تبلیغات Blogfa رو هم فیلتر کنید.

دیدگاه

آقاحمید عجب حرفی زدی! )

منم خیلی وقته که از ادبلاک استفاده میکنم، ولی یه عیبی که قبلا داشت(نمیدونم الان هم داره یا نه) این بود که عکسهای بلاک شده رو دانلودمیکرد ولی نشون نمیداد یعنی پهنای باند رو حروم میکرد
        ولی اپرا اصلا دانلود نمیکنه
        الان وضعش چطوره؟ دانلودمیکنه و نشون نمیده یا اینکه اصلا دانلود نمیکنه

چندتا افزونه مرتبط با ادبلاک پلاس:
        AdChange: تبلیغات رو با عکس دلخاهتون جابجاکنید D:
        Element Hiding Helper: برای ازبین بردن تبلیغات متنی
        ParentalControl: برای فیلتر کردن مطالب پ.رن.گرافی

برای امنیت و سرعت بیشتر Cookie Monster و NoScript فراموش نشه
        {خلاف قوانین - امضا ویرایش شد}

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X