اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راهنمایی در خرید لپ تاپ

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : راهنمایی در خرید لپ تاپ

نوشته اصلی توسط امیر حسنی کاخکی
    آقا منم توش خیلی موندم لطفا راهنمایی کنید
    یه لپ تا تا قیمت 1.5 میخوام فقط خواهشا سونی نباشه زیاد دل خوشی ازش ندارم
    خودم سه مدل رو دیدم میخوام بدونم نظزتون چیه
    IBM Lenovo Y560 ,59041568
    ASUS - N61Jq
    ASUS - N82Jq
    پیشاپیش ممنون
    باید ببینید چه امکاناتی میخواید. حتما i7 باشه یا نه. اندازه اش چقدر باشه. مثلا اسوس 14 اینچ زیاد نداره تا اونجا که من میدونم. وزن براتون مهم هست یا نه. اول یه سری پارامترها رو برا خودتون مشخص کنید. اونایی که مهم هستند و حتمی. بقیه پارامترها هر چی بود مهم نیست. بعد لیست لپتاپ ها رو از برندهای مختلف دربیارید.
    لنوو و اسوس برندهای خوبی هستند. مخصوصا اسوس. کمی هم گرونتر هستش. با گارانتی بگیرید. گارانتی خوب و رسمی ای هم دارند جفتشون. اونم دو سال. گارانتی سازگار. اسوس رو دو سال گارانتی کرده. به سایتش سر بزنید.
    http://www.sazgar.com/fa/product/notebook/list.aspx?vendor=asus&p_group=notebook
    لیست لنوو و ایسر هم داره.
    تو ایران برندهای دیگه ای هم هستند مثل MSI و دل و HP و ... ولی خب من نظرم بیشتر رو اسوس و لنوو هستش. رسمی تر هستند تو ایران. مخصوصا اسوس و ایسر. اچ پی که خیلی گرونه. ساپورت درست حسابی هم نداره.
    ضمنا فرق اصلی همه لپتاپ ها با لپتاپ های سونی تو ال سی دی شون هستش که برای سونی یه Level از بقیه بالاتره. اونم جایی خودشون رو نشون میده که شما میخوای با دوستات بشینید دست جمعی فیلم ببینید. مسائلی مثل زاویه دید و این جور مسائل. همین.
    لنوو هم لپتاپ های خوبی داره. انصافا طراحی قشنگ سبک باریک و در کل خوبی داره. مخصوصا تو 13.3 اینچی هاش و 14 اینچی.
    ضمنا گارانتی های الماس و ویستا هم خوبن. اونا هم ببین.
    اینم بگم که اسوس سری N از سری لپتاپ های مولتی مدیای اسوس هستند که امکانات مولتی مدیا دارند و خشگلتر هم هستند ولی خب گرونتر و سنگینتر هم هستند. (کمی)
    دیگه خود دانید.
    موفق باشید

دیدگاه

من بیشتر این پست رو برای تشکر از آقای کسپر زدم !
      شما تقریبا کامل راهنمایی کردین
      خیلی ممنونم
      فقط در مورد امکانات برای من مهمترین چیزها اینهاست
      رم 4 و با لاتر DDR3-1333
      CPU I7 و اگه نشد حداقل I5
      لپ تاپ رو برای بازی نمیخوام ولی شاید یکی دو بار شیطونه من رو گول زد!بنابراین گرافیک خیلی اهمیت نداره ولی اگه شد 1 گیگ
      هارد هم ترجیحا 500 و یا بالاتر
      مانیتور LED HD اندازه هم مهم نیست
      وزن کاملا بی اهمیت
      خروجی HD حتما داشته باشه
      USB هم هرچه بیشتر بهتر
      باطری هم زیاد مهم نیست
      بقیش هرچی بود مهم نیست :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:(دیگه چی موند؟!!!)
      بازهم تاکید میکنم سونی نمیخوام
      حالا اگه مدل خواصی رو میشناسید ممنون میشم راهنمایی کنید
      فکر کنید برای خودتون میخوایین بخرین !
      پروردگارا: به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است حسرت نخورم، و مردنی عطا کن که بر بیهودگیش سوگوار نباشم. بگذار تا آن را خود انتخاب کنم، اما آنچنان که تو دوست میداری

دیدگاه

من سهم خودم خیلی فکر کردم اون موقع که میخواستم بخرم !! دیگه حوصله ندارم جایی کسی فکر کنم. ولی خب توضیح کامل میدم.

"CPU I7 و اگه نشد حداقل I5"
        اگه نشد نداره که. میخوای در حد i7 خرج کنی و پولش هم داری i7 بگیر دیگه.
        من چون از همون اول میخواستم i5 بگیرم اصلا واسه i7 سرچ نکردم و در مورد قیمتهاش و ... اطلاعاتی ندارم. ولی خب مسلما گرونتر هستش. حداقل 200 میره رو قیمت لپتاپ نسبت به i5
        تعداد مدلها برای i7 خیلی کمتر از تعداد مدلها برای i5 هستش. اینطوری انتخاب راحتتر میشه. فقط میمونه انتخاب برند و پاره ای مسائل دیگه که تو پست قبلی در مورد برند گفتم.
        الان عمده لپتاپ ها حداقل 500 گیگ HDD رو دارند بویژه اونایی که 15.6 اینچی هستند و مخصوصا اونایی که i7 هستند و قابلیت های مولتی مدیا دارند. همین اسوس سری N هاردش 640 هستش.
        و بازم الان همه لپتاپ ها LED HD هستند. 95 درصدشون حداقل اینطورین. ولی دقت کن HD هستند نه Full HD
        خب در مورد وزن هم اگه مشکل نداری و اندازه مانیتور هم مهم نیست بهتره که 15.6 بگیری
        آخه میدونی که هر چی سایز مانیتور کمتر بشه قیمتش خیلی گرونتر میشه نسبت به سایز بزرگتر. دیگه بستگی به خودت داره.
        بازم رم اونایی که i5 و بالاتر هستند همه حداقل 4 گیگ هستند و مطمئنا DDR3
        ولی یه چیزی رو بدون که i5 ها رمشون 1066 هستش و هیچ i5 نیست که رمش 1333 باشه. و اینکه بیشتر جاها مثل همین سایت سازگار و خیلی سایت های مشابه دیگه برای i5 ها زده 1333 همش شر و ور هستش. این اشتباهی بود که من کردم. گفتم شما هم بدونی
        ولی i7 ها 1333 هستند. (همه رو مطمئن نیستم)
        اگه میخوای i5 بگیری اینکه 1066 هستش زیاد مهم نیست. فقط دقت کن i5 ش از سری 520M باشه که تا 2.9 بوست داره. i5 520 M
        اگه منظورتون از خروجی HD همون HDMI هستش که خب بله همه لپتاپ ها دارند مخصوصا 800 تومن به بالایی ها حتما دارند.
        واسه USB هم عمدتا 15.6 ها حداقل 3 تا رو دارند که کافیه. (دقت کن کمتر از 3 تا نداشته باشه که دردسر هستش)
        و اما مبحث گرافیک. ببین توی i5 ها همشون یه گرافیک اینتل پیشفرض روشون داره. خب ؟
        فقط مقدار حافظه اش فرق میکنه که اونم اگه کم باشه از رم میگیره. ولی در مورد قدرت هیچ فرقی با هم نمیکنن چون اصلا قدرتی ندارند !
        اصلا نمیشه باهاشون بازی های روز رو اجرا کرد. حتی بازیهای دیروز رو !!
        و چیزی که باید بدونی اینه که گرافیک رو به مقدار RAM ش نمیسنجند پسر خوب. نمیدونم چرا همه این اشتباه رو میکنند.
        موضوع قدرت GPU هستش. واسه i5 ها که گفتم. بعضی ها گرافیک دوم دارند که یا Geforce هستش یا ATI
        که اونام کلی مدل و زیرشاخه دارند.
        ولی تا اونجایی که یادمه بیشتر i7 ها یه گرافیک مشتی دیگه به جز گرافیک خود اینتل رو دارند. (همون گرافیک دوم)
        در مورد قابلیت های گرافیک اطلاعی ندارم چون اصلا اهل بازی نیستم. ولی خب گفتم اگه میخوای بازی بکنی (حالا چه یه بار چه 4 بار) باید حتما گرافیک داشته باشه. که اونم طبیعتا هر چی گرافیک ضعیفتر بگیری باز هم میتونی بازی کنی ولی با فریم ریت پایین. من میگم اگه گرافیک میخوای ببین یه GT325 ای حداقل (تو برند nVidia) و یا HD5470 ای (واسه ATI هستش) داشته باشه.

در مورد مدل هم گفتم واسه i7 نسرچیدم تابحال. شما بسرچ چند تا مدل پیدا کن بزار اینجا با لینک تا دوستان بررسی کنن(با همون مشخصاتی که میخوای یعنی محدود کن انتخاب ها رو . تعداد زیادی نزاری)
        سایت گارانتی های معروف رو بگرد. من اسم میبرم. (واسه بابام نیستن ها. فقط میدونم اینا معروفترن) :
        سازگار ارقام - الماس - ویستا - امرتات - زیگورات - رایان بدر - دل ایران و .... سایت دیجی کالا هم ببین بدک نیست.
        در مورد برند به نظر من (تاکید میکنم به نظر من) سونی و MSI و اپل و سوزوکی و سامسونگ و ال جی و و بدتر از همه HP رو بیخیال شو. تو این برندها بگرد بیشتر : اسوس - لنوو - دل - ایسر - توشیبا - فوجیتسو (کمی با اولویت گفتم. کمی ها)

باز میگم من چون i5 میخواستم و خیلی مدل تو این رنج وجود داره کمی طول کشید و خلاصه کلی اذیت شدم. پس اومدم انتخابم رو محدود کردم رو برند. یعنی واسم برند مهم بود بیشتر و امکانات و گارانتی.(کمی هم قیمت !!)
        حالا شما بیشتر بسرچ. اینترنت رو ول کن برو بازار بگرد. پاساژ ایران - رضا - پارسیان (هر سه نرسیده به میدون ولیعصر)
        یه مدل دل هم که قبلا میشناختم چند روز پیش دیدم کمی باهاش کار کردم بدک نبود. Vostro 1558 که i7 هستش. موضوع اینه که بتونی جنس خوب و مهمتر اینکه با گارانتی خوب رو پیدا کنی. آخه دل خیلی خر تو خر هستش تو ایران. (مثلا ریفر شده نباشه و این چیزا)
        اینم بدون همه ساخت چین هستند. همه برندها !!
        گول ژاپن و آلمان و آمریکا (!!!) بودن چیزی رو نخوری.
        خلاصه : وقتی که امکانات مهمی که میخوای رو دیدی رو لپتاپ و بعدش از برند و گارانتی که مطمئن شدی دست دست نکن بخر بره.
        خب دیگه خیلی خسته شدم. امیدوارم خیلی از مسائل و سوالات برات روشن شده باشه.
        اینا تجربیات من بود که حاصل کلی تحقیق و اینور اونور رفتن و تو پاچم رفتن (!) و ... بود. بیشتر سعی کردم تجربیات بازاری رو بگم با تلفیقی از موضوعات فنی لپتاپ. البته تا دو ماه پیش خودم هیچی حالیم نبود.
        موفق باشید.

دیدگاه

جناب کسپر برای اینکه از هر پست فقط یک بار میشه تشکر کرد من از تمام پستهای شما در این تاپیک تشکر کردم تا شاید جبران زحماتتون باشه! <>
          با توضیحاتی شما فرمودید یکی از همون ایسوس های که خودم معرفی کردم میخرم :-?
          TANX
          پروردگارا: به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است حسرت نخورم، و مردنی عطا کن که بر بیهودگیش سوگوار نباشم. بگذار تا آن را خود انتخاب کنم، اما آنچنان که تو دوست میداری

دیدگاه

خواهش می کنم. لطف دارید. راضی به زحمت نبودیم !
            مبارک باشه . انشاالله هر چی میخرید براتون خوب کار کنه.

دیدگاه

سلام
              CORE IX در حقیقت تعداد هسته را مشخص می کنه مثلا CORE I5 پنج تا هسته مستقل داره .توی پنجره تاسک منیجر ویندوز در قسمت پرفورمانس، این مساله کاملا مشخصه.
              پس بسیار گردن کلفت تر از هسته دوال و کور تو دو هست.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X