اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

استفاده از دو ویندوز در یک سیستم linux &xp

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

استفاده از دو ویندوز در یک سیستم linux &xp

سلام دوستان

آیا می شه هم ویندوز xp وهم لینوکس را در یک سیستم نصب کرد

آخه من بدون xp نمی تونم و.......

میگن لینوکس درایو ها را فرمت می کنه fdisk می کنه
    کسی این کار را تجربه کرده؟

واسه اینترنت لینوکس خوبه؟

اگه می شه بگین

مشخصات سیستم من:
    ram :512 mb
    cpu:2.4ghz
    hard:500gb

یادش بخیر یه وقتایی هر روز میومدم اینجا !

پاسخ : استفاده از دو ویندوز در یک سیستم linux &xp

:applause: :applause: :applause:

دیدگاه

سلام
      دست رو دلم گذاشتی. چند وقت پیش لینوکس رو نصب کردم (تحت xp) فرمت تمام درایوهام عوض شد و همه ی فایل ها (حدود 95 گیگ اطلاعات با ارزش) پرید هرچند حدود 90% رو برگردوندم ولی شوک بدی بود.
      نهایتا" با کسی مشورت کردم گفت قلق خاصی داره .باید درایو آخر رو خالی بزاری و .... از این حرفا که چون سریع گفت متوجه نشدم.
      ولی اینترنتشو تست کردم خوب بود فارسی رو هم ساپورت می کرد و من چون ADSL دارم سرعتم خوب بود دیگه dialup رو نمی دونم.
      خلاصه اینکه سخت مواظب اطلاعاتت باش.
      مولای من
      نخواهمت که بگریی ولی به گریه دعا کن که وقت رفتن ایام انتظار بیاید

یا رب الحسین بحق الحسین اشف صدر الحسین بظهورالحجه

دیدگاه

پس درسته که همه درایو ها رو فرمت می کنه
        اگه راه حلی هست بگین تا ما هم استفاده کنیم

رحمت به xp
        ویروس که اثر نمی کنه؟

دیدگاه

من که راهش رو نمی دونم هنوز ولی از دوستان لطف کنید اطلاعات بدید.
          البته اینکه می گین رحمت به xp ، وقتی کار با لینوکس رو تجربه کنید حرفتون عوض میشه. خیلی سیستم عامل خوب و با حالیه.
          مولای من

دیدگاه

از چیز های خوبش بگو؟/؟///؟
            از چیز های بدش بگو؟؟؟

دیدگاه

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=25424.0
              و
              http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=15908.0
              مولای من

دیدگاه

سلام دوستان

اگه می شه بگین

مشخصات سیستم من:

دیدگاه

بعله راهی هست
                  شما از نرم افزاری مثل VMWare یا Virtual Box میتونید برای داشتن یک سیستم عامل مجازی استفاده کنید
                  بدون اینکه بلائی سر سیستم عامل اصلیتون بیاد ، حتی میتونید هارد این سیستم عامل مجازی را fdisk کنید ، تنظیمات bios اون را عوض کنید و هر سیستم عامل که دلتون خواست همزمان با سیستم عامل xp داشته باشید و حتی ارتباط شبکه ای بینشون داشته باشید و الی آخر......
                  http://www.vmware.com

دانلود نسخه ای هم که بکار شما بیاد اینجا هست :
                  http://kamyabonline.com/modules.php?name=News&file=article&sid=247 4
                  رویای چند ویندوز در یک رایانه با VMware Workstation به راحتی تحقق می یابد. شاید شما فکرکنید که به راحتی می توان دو یا چند ویندوز را در یک رایانه نصب کرد! اما مقصود این است که یک ویندوز نصب شده و چند ویندوز به صورت مجازی در همان ویندوز بارگذاری شوند. البته تنها ویندوز نیست که توسط این نرم افزار پشتیبانی می شود بلکه لینوکس و NetWare نیز در این نرم افزار تعریف شده است. حتما پیش آمده که می خواهید بدانید آیا فلان نرم افزار در ویندوز ویستا هم سازگاری دارد یا نه؟ و از طرف دیگر هم به هر دلیلی نمی توانید این سیستم عامل را بر روی رایانه خود نصب کنید. بهترین راه حل همین مورد است که از این نرم افزار استفاده نمائید.
                  VMware Workstation قدرتمند ترین و معروف ترین ابزار موجود در این زمینه به شمار می رود. کاربران به راحتی می توانند بدون این که کوچکترین صدمه ای به سیستم عامل خود وارد نمایند حجیم ترین ابزار ها را برروی یک سیستم مجازی نصب نمایند و به راحتی استفاده کنند.شاید سیستم شما بر پایه CPU های کمپانی Intel باشد که معمولا به صورت 32 بیت هستند و شما هم بخواهید نرم افزار و یا حتی سیستم عاملی را که بر پایه 64 بیت است تست نمائید. در این مورد هم راه چاره VMware Workstation است.
                  اما خصوصیات این نرم افزار بسیار زیاد است:
                  VMware Workstation قادر است تا فرمت نرم افزارهای مشابه خود نظیر virtual PC را هم بازخوانی نماید. سرعت در اجرای سیستم عامل ها و سادگی کار با ابزار و همیچنین سوئیچ کردن دسکتاپ ها تنها با کشیدن و رها کردن ساده از مهم ترین خصوصیات این نرم افزار به شمار می رود.
                  یک مورد که اهمیت بسیاری نیز دارد این است که کاربران تنها با یک رایانه و این نرم افزار قادر خواهند بود تا شبکه ای را هم برای اهدف مختلف نظیر آموزش یا حتی اجرای پیچیده ترین نرم افزار ها تحت هر سیستم عاملی راه اندازی کنند.
                  نکته ی آخر درباره موفقیت نرم افزار باید ذکر نمود که این نرم افزار 5 سال است که جایزه بهترین ابزار مدیریتی و شبکه ای را از آن خود کرده است . پس این همه خصوصیت و موفقیت تصادفی نمی تواند باشد.

قابلیت های کلیدی نرم افزار VMware Workstation 6.5.0 Build 118166 :
                  - اجرای چندین سیستم عامل تنها در یک رایانه Desktop
                  - پشتیبانی از سیستم عامل های معروفی نظیر Windows و Linux
                  - سوئیچ کردن میان دسکتاپ مجازی تنها با یک حرکت ماوس
                  - سرعت نسبتا بالا در انجام کارها
                  - پشتیبانی از سیستم عامل های 32 بیت و 64 بیت
                  - پشتیبانی کامل از PXE
                  - به اشتراک گذاری اطلاعات میان سیستم عامل های مجازی
                  - سازگاری و ساخت شبکه های مجازی
                  - اجرای سیستم عامل ها و نمایش تصاویر آن ها به صورت کاملا زنده
                  - سیستم نمایش Multi Monitoring
                  - صرفه جویی بسیار بالا در زمان و هزینه ها
                  - محیط کاربری جدید تر نسبت به نسخه های قبلی
                  - سازگاری کامل با نسخه های مختلف ویندوز از جمله ویندوز ویستا
                  - و ...
                  http://kamyabonline.com/modules.php?name=News&file=article&sid=375 3

چندی پیش در یکی از پست هایمان نرم افزاری را معرفی کردیم که به کاربر اجازه نصب و راه اندازی چند سیستم عامل را می داد. البته نه به این صورت که چند سیستم عامل به صورت مجزا نصب شود، بلکه چند سیستم عامل در یک ویندوز بارگذاری شود و دقیقا به صورت مجازی! نرم افزاری که قبلا معرفی کردیم بسیار معروف بوده و البته هنوز هم بهترین به شمار می رود. آدرس مطلب این نرم افزار برروی نام این نرم افزار VMware Workstation v6.5.0 یعنی کلیک نمائید. این بار قصد داریم ابزاری مشابه با VMware Workstation را معرفی کنیم. این نرم افزار محصول شرکت Sun می باشد. VirtualBox نام نرم افزاری است که به کاربران اجازه استفاده از چندین سیستم عامل را به صورت مجازی به کاربر می دهد. این نرم افزار از بسیاری جهات از VMware Workstation بهتر عمل می کند. برای مثال حجم VMware Workstation حدودا 550 مگابایت حجم دارد و به طبع هنگام نصب هم فضای نسبتا زیادی را نیاز دارد. بالعکس VirtualBox شرکت Sun تنها حدود 35 مگابایت حجم دارد و اصلا قابل مقایسه با حجم VMware Workstation نیست. سرعت بارگذاری برنامه و سیستم عامل های مجازی فوق العاده بالا بوده و تقریبا کاربر اصلا حس نخواهد کرد که ویندوز و یا سیستم عاملش مجازی است. یکی از مهم ترین نکته هایی که در مورد این نرم افزار حتما باید ذکر شود پشتیبانی از ویندوز 7 (Seven ) است. آخرین نسخه از VMware Workstation تا ویندوز ویستا و ویندوز سرور 2008 را پشتیبانی می کرد اما در VirtualBox ویندوز هفت هم به طور کامل پشتیبانی خواهد شد. پس مژده ای به آن ها که قصد تماشای هنر مایکروسافت را ارائه ویندوز 7 را دارند. با این نرم افزار همه سیستم عامل ها در دستان کاربر خواهد بود. محیط کاربریش بسیار ساده است و همین عامل هم بسیار کمک می کند تا کاربران بیشتری به صوی این نرم افزار جذب شوند. بدون هیچ گونه دردسری نرم افزار نصب شده و انواع سیستم عامل ها نظیر لینوکس ، ویندوز و ... را به صورت کامل پشتیبانی می کند. کافی است فضایی از هارد را به این نرم افزار اختصاص داده تا سیستم عاملی مجازی شروع به نصب شدن شود. این محصول همانطور که گفته شد کاری از شرکت Sun است. مدتی است که این کمپانی کشور ایران را از لیست کشورهای پشتیبانی خود حذف نموده و در کلامی واضح تر ایران عزیز را تحریم نموده است.

قابلیت های کلیدی نرم افزار Virtual Box v3.0.0:
                  - حجم پائین تر نسبت به نرم افزار های مشابه
                  - پشتیبانی کامل از تمامی نسخه های ویندوز و از جمله ویندوز آینده یعنی ویندوز 7
                  - پشتیبانی از انواع سیستم عامل ها
                  - سرعت مناسب در بارگذاری سیستم عامل ها
                  - قابلیت برقرار شبکه در میان سیستم عامل اصلی و مجازی
                  - استفاده از تمامی منابع سخت افزار نظیر درایو های نوری ، فلاپی درایو و ...
                  - قابلیت اتصال به اینترنت
                  - قابلیت نصب سیستم عامل از روی ایمیج
                  - قابلیت تنظیم فضای اشغالی از هارد، رم، گرافیک و ...
                  - قابلیت عکس گرفتن از سیستم عامل مجازی
                  - استفاده بسیار آسان از نرم افزار
                  - رایگان بودن نرم افزار
                  - سازگاری با انواع سیستم عامل ها و خصوصا نسخه های ویندوز از جمله ویندوز ویستا
                  - و ...
                  آن دم که مرا می زده بر خاک سپارید زیر کفنم خمره ای از باده گذارید
                  تا در سفر دوزخ از این باده بنوشم
                  آنلحظه که با دوزخیان کنم ملاقات یک خمره شراب ارغوان برم به سوغات
                  هرقدر که در خاک ننوشیدم از این باده صافی ، بنشینم و با دوزخیان کنم تلافی

دیدگاه

این مقدار رم برای Vmware کمه و باعث میشه سرعت کار خیلی پایین بیاد.اما اگه فقط برای تست میخواید شاید بشه .
                    [img width=477 height=100]http://www.eca.ir/pic/upload/agazade.png[/img]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط milad_arm
                      سلام دوستان

اگه می شه بگین

مشخصات سیستم من:

لطفا دست نگه دارید، اینگونه ادامه دادن بحث درست نیست .. صورت مسئله را پاک نکنید
                      سوال شما در ابتدا این بود که میآ‌توان لینوکس را در کنار ویندوز نصب کرد یا خیر ؟
                      جواب : بله!
                      اتفاقا در سالهای اخیر نصابآ‌هایی که در توزیعهای لینوکس استفاده میآ‌شود خیلی خوب سیستمآ‌عاملهای دیگر نصب شده بر روی پارتیشنهای دیگر را شناسایی میآ‌کند.
                      در مقابل نصاب ویندوز چنین کاری را انجام نمیآ‌دهد و هنگام نصب ویندوز بر روی سیستم، بوت سکتور بدون توجه دوبارهآ‌نویسی میآ‌شود. (البته ورژنهای مختلف ویندوز را فقط شناسایی میآ‌کند!)
                      به همین دلیل است که اگر شما از قبل لینوکس بر روی سیستم نصب داشته باشید، بعد از نصب ویندوز فقط قادر خواهید بود ویندوز بوت کنید و عملا قادر به بوت لینوکس نصب شده بر روی سیستم نیستید. (که در اینور موارد بوتآ‌سکتور باید با بوتآ‌لودر مناسب دیگری دوبارهآ‌نویسی شود)
                      در صورتیکه اگر ویندوز بر روی سیستم نصب باشد، بعد از نصب لینوکس و در هنگام بوت کامپیوتر، منویی برای انتخاب سیستمآ‌عامل در صفحه ظاهر میآ‌شود که شما میآ‌توانید انتخاب کنید چه سیستمآ‌عاملی لود شود. (البته شکل و ظاهر و تنظیمات خاص آن بستگی به نوع بوت لودر دارد..)

در مورد پاک شدن کل هارددیسک در هنگام نصب لینوکس هم که برای بعضی از دوستان اتفاق می افتد و خود بنده هم در این چند سال کم ندیدم، دلیل مشخص وجود دارد!
                      بیآ‌توجهی و گاهی کم خود کاربر !
                      به فرض مثال در هنگام نصب توزیع اوبونتو، یکی از مراحل پارتیشن بندی هارددیسک است.
                      در این مرحله سوالی از کاربر پرسیده میآ‌شود که در تصویر زیر مشخص است :

خب خیلی واضخ است! اگر شخصی گزینهٔ use entire disk را انتخاب کند کل فضای هارد دیسک آن پاک خواهد شد (به انتخاب خودش!)
                      البته قبول دارم که توسعهآ‌دهندگان نباید این گزینه را بعنوان پیشآ‌فرض قرار میآ‌دادند، چون معمولا کاربران ویندوز به Next..Next زدن بدون توجه عادت کردهآ‌اند (تاکید میآ‌کنم بعضی از کاربران نه همه)

معمولا در این مرحله پارتیشنآ‌بندی Manual توصیه میآ‌شود که راه و روش آن در مستندات تهیه شده به وفور و با شرح و توصیف کامل یافت میآ‌شود.

سوال شما در مورد اینترنت را هم دقیقا متوجه نشدم، بیشتر توضیح دهید تا بتوان بهتر راهنمایی کرد.
                      چگونه هوشمندانه بپرسیم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط shahinbahari
                        این مقدار رم برای Vmware کمه و باعث میشه سرعت کار خیلی پایین بیاد.اما اگه فقط برای تست میخواید شاید بشه .
                        برای من که مشکل زیادی نداره من همینقدر رم دارم و نصفش را میزارم برای vm ( سیستم مجازی ویندوز 2000 نصب دارم )
                        بعضی وقتها اگه بدونم نیاز به رم بیشتری توی سیستم مجازی دارم این عدد توی تنظیماتش قابل تغییره و میشه مقدار بیشتری از نصف را به سیستم عامل مجازی تخصیص داد
                        آن دم که مرا می زده بر خاک سپارید زیر کفنم خمره ای از باده گذارید
                        تا در سفر دوزخ از این باده بنوشم
                        آنلحظه که با دوزخیان کنم ملاقات یک خمره شراب ارغوان برم به سوغات
                        هرقدر که در خاک ننوشیدم از این باده صافی ، بنشینم و با دوزخیان کنم تلافی

دیدگاه

سلام ممنون که راهنمایی کردین
                          نوشته اصلی توسط shahinbahari
                          اگه خطا نده مشکلی نداره

آقای حمید رستمی شما این کار را تجربه کردین
                          یعنی من می تونم بدون اینکه یه نرم افزار بزنم روی xp لینوکس را نصب کنم بدون اینکه یه مشکلی ایجاد کنه دو ویندوز در یک سیستم

من xp و 7 را با هم زدم xpو xp را هم زدم و......

در مورد اینترنت هم :

من با ایرانسل میام می خوام بدونم pc studioنصب می شه samsung

دیدگاه

من قبلا ( سال ها پیش!) لینوکس رو رو سیستمم نصب کردم . البته ویندوز NT و XP اول نصب کرده بودم بعد لینوکس رو . اون زمان هیچ مشکلی نداشت . اگر جایی از کار خودتون اشتباه چیزی رو تایید نکنید لینوکس به چیزی دست نمیزنه . (برعکس ویندوز که وقتی می خواد نصب شه کله سیستم رو هرجور دلش بخواد تغییر میده--> پس بعد لینوکس دیگه ویندوز نصب نکن!) فقط این موضوع هم روشنه که باید یه پارتیشن در اختیار لینوکس قرار بدید که فایل سیستم اون پارتیشن رو تغییر میده چون روی فایل سیستم های fat32 و ntfs ویندوز که نمیتونه کار کنه .
                            تو این حالت وقتی کامپیوتر بوت میشه دو تا گزینه میاد که میکروسافت ویندوزه و لینوکس ... . بعد اگر ماکروسافت رو بزنید لیست ویندوزا میاد . البته ورژن ردهت بود ! اونم سال ها پیش این کارو میشد کرد !حالا ه حتما میشه
                            Gracias A La Vida
                            [glow=red,2,300]ساخت فرز CNC[/glow]
                            http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=56308.0
                            http://up9.iranblog.com/images/4xd21f8vemt8g46011fx.jpg
                            زمین سفت است و آب شلست و هوا نرم است و همه چیز عالیست در این حوالی...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط milad_arm
                              سلام ممنون که راهنمایی کردیناگه خطا نده مشکلی نداره

آقای حمید رستمی شما این کار را تجربه کردین
                              یعنی من می تونم بدون اینکه یه نرم افزار بزنم روی xp لینوکس را نصب کنم بدون اینکه یه مشکلی ایجاد کنه دو ویندوز در یک سیستم

من xp و 7 را با هم زدم xpو xp را هم زدم و......

در مورد اینترنت هم :

من با ایرانسل میام می خوام بدونم pc studioنصب می شه samsung
                              بله، من در ابتدا ویندوز و لینوکس را در کنار هم نصب داشتم.
                              برای اتصال گوشی موبایل به کامپیوتر هم بنده خودم تست نکردم، ولی دیدم که دوستان براحتی اینکار را انجام میآ‌دهند. البته باید به مدل گوشی توجه داشت.
                              در همین مورد :
                              http://mymind.ir/wp/?p=81

در مورد نصب برنامه در لینوکس هم باید عرض کنم اینجا داستان کمی فرق میآ‌کند.
                              روشهای متفاوتی برای نصب برنامهآ‌ها در لینوکس وجود دارد. مانند استفاده از مدیربستهٔ توزیع و یا نصب از روی سورسآ‌کد برنامه که هرکدام مزایا و ویژگیهای خود را دارند.
                              نرمآ‌افزارهایی هم که برای ویندوز ساخته شدهآ‌اند در لینوکس قابل اجرا نیستند که البته برای حل این مسئله راهآ‌حلهایی مانند نرمآ‌افزار Wine وجود دارد. که برنامهآ‌های تحت ویندوز را برای اجرا در سیستمآ‌های لینوکسی آماده میآ‌کند. (که شخصا زیاد با اینکار موافق نیستم)
                              http://www.winehq.org
                              چگونه هوشمندانه بپرسیم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...