اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کدام یک بهتر است؟ nod32 یا avira (لطفا نظر بدین)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کدام یک بهتر است؟ nod32 یا avira (لطفا نظر بدین)

سلام

من تقریبا 3 سال بود که از nod32 استفاده می کردم و همیشه هم به دانلودهاش دقت می کردم که همیشه به روزترین دیتا بیس رو داشته باشم ولی متاسفانه دو روز قبل یه کرم تو سیستم من افتاد که در عین ناباوری دیم که nod هیچ عکس العملی نشون نداد !!!!!!

طریقه انتشار این ویروس که اسمش wmpx هستش خیلی بی رحمانه هستش :cry2:
    ایمیلی از طرف دوستم دریافت کردم که یه فایل پیوستی داشت منم خب گفتم دوستمه دیگه دانلود کردم و بازش کردم و یهو سیستم ریست شد وقتی هم که بالا اومد به شدت سنگین کار می کرد گذاشتم رو اسکن اونم چند بار ولی nod عین خیالشم نبود .

بعدش متوجه شدم که اینم ویروس نامرد داره به دوستان من که باشون چت کرده بودم خود به خود پیغام با فایل پیوستی آلوده میفرسته !!!!!!
    بیچاره ها، آلوده شده بودن !
    خلاصه رفتم کسپر اسکای رو نصب کردم باور کنید هنوز پدیتش ماله 6 ماه قبل بود به محض نصب فعالیت این کرم رو تشخیص داد و از من درخواست کرد که بزارم بروز بشه منم این کار کردم و بعد انداختمش به جون هاردم
    تقریبا 2000 تا از این کرم + 300 تا هم تروجان پیدا کرده بود .

یا این توضیحات اگه مایل هستشن که توضیحات تکمیلی رو درباره nod32 بدم، اعلام کنید تا براتون بگم .

موفق باشید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط PGT
      سلام

من تقریبا 3 سال بود که از nod32 استفاده می کردم و همیشه هم به دانلودهاش دقت می کردم که همیشه به روزترین دیتا بیس رو داشته باشم ولی متاسفانه دو روز قبل یه کرم تو سیستم من افتاد که در عین ناباوری دیم که nod هیچ عکس العملی نشون نداد !!!!!!

طریقه انتشار این ویروس که اسمش wmpx هستش خیلی بی رحمانه هستش :cry2:
      ایمیلی از طرف دوستم دریافت کردم که یه فایل پیوستی داشت منم خب گفتم دوستمه دیگه دانلود کردم و بازش کردم و یهو سیستم ریست شد وقتی هم که بالا اومد به شدت سنگین کار می کرد گذاشتم رو اسکن اونم چند بار ولی nod عین خیالشم نبود .

بعدش متوجه شدم که اینم ویروس نامرد داره به دوستان من که باشون چت کرده بودم خود به خود پیغام با فایل پیوستی آلوده میفرسته !!!!!!
      بیچاره ها، آلوده شده بودن !
      خلاصه رفتم کسپر اسکای رو نصب کردم باور کنید هنوز پدیتش ماله 6 ماه قبل بود به محض نصب فعالیت این کرم رو تشخیص داد و از من درخواست کرد که بزارم بروز بشه منم این کار کردم و بعد انداختمش به جون هاردم
      تقریبا 2000 تا از این کرم + 300 تا هم تروجان پیدا کرده بود .

یا این توضیحات اگه مایل هستشن که توضیحات تکمیلی رو درباره nod32 بدم، اعلام کنید تا براتون بگم .

موفق باشید

من هم دیروز متوجه چنین کرمی شدم
      K:\ArMan.exe - probably a variant of Win32/Genetik trojan - cleaned by deleting - quarantined
      وقتی داشتم با دوستم چت می کردم ...................

نود حذف می کنه ولی خودش بدون سکن هرگز............... :eek:

اگه می شه درباره ی نود توضیحات تکمیلی و بالا بردن امنیت و............ را بگین :rolleyes:

یادش بخیر یه وقتایی هر روز میومدم اینجا !

دیدگاه

من برای کار تعمیرات موبایل دنبال یه آنتی ویروس خوب بودم که به نرم افزارای تعمیراتیم گیر نده، اوایل مککافی نصب کرده بودم. خوب بود اما به یه دلایلی دیگه ازش بدم اومد. و بعدش avira رو نصب کردم.
        در یک نظر سنجی برای کار تعمیرات موبایل، توی یک سایت ایرانی، nod و توی یک سایت خارجی، کسپراسکای رتبه آورده بودن.
        گذشته از همه اینا:
        یه بار در حال نصب مککافی بودم، همزمان با نصب هر پوشه ای رو که باز میکردم و داخل پوشه فایلهای سورس و کرک بود، یه دفعه پاک میشد!!!! منم از اون موقع از مککافی بدم اومد.!!
        avira به نظر من خیلی عالی بود اما برای کار من بدرد نمیخورد چون به همه نرم افزارهای تعمیراتیم گیر میده. (مخصوصا source file هام)
        کسپراسکای تا نصب شد پاکش کردم چون هم سرعت سیستم رو میگرفت هم خیلی گیر میداد.
        nod که نصب شد همش به فایلهای سیستمی گیر میداد. انا فقط برای اولین بار گیر میداد و بعد از رد شدن پیغام، دیگه گیر نمیداد. سرعت سیستم رو نمیاره پایین...هر روز تقریبا سه بار پدیت میشه... میتونی در تنظیماتش یک پوشه یا یک درایور رو از اسکن خارج کنی.(و این برای من خیلی خوب بود چون همه ی source file هایی که داشتم رو از اسکن معاف میکردم)

خلاصه داستان......nod32
        چقدر این ندیدن ها و نشنیدن ها مردم را خوشبخت کرده (دکتر علی شریعتی)

دیدگاه

ظ¾ط§ط³ط® : ع©ط¯ط§ظ… ظ¦ع© ط¨ظ‡طھط± ط§ط³طھط¾ nod32 ظ¦ط§ avira (ظ„ط·ظپط§ ظ†ط¸ط± ط¨ط¯ظ¦ظ&dagger

ظ…ظ† ظ‡ظ… ط§ط² ط²ظ…ط§ظ†ظ¦ ع©ظ‡ ط¨ط§ ظ†ظˆط¯ 2.7 ط¢ط´ظ†ط§ ط´ط¯ظ… (طھظ‚ط±ظ¦ط¨ط§ 5ط³ط§ظ„ ظ¾ظ¦ط&acute ط§ط³طھظپط§ط¯ظ‡ ع©ط±ط¯ظ… طھط§ ظ‡ظ…ظ¦ظ† ط§ظ…ط³ط§ظ„ ع©ظ‡ ط®ظˆط¯ظ… ط±ط§ ط±ط§ط¶ظ¦ ع©ط±ط¯ظ… ESET Smart security 4 ط±ط§ ظ†طµط¨ ع©ط±ط¯ظ… ع†ظˆظ† ظ‡ظ… firewall ظˆ anti-spam ظˆ Anti-Virus ظˆ Anti-spyware ظ‡ط³طھ ظˆ طھط§ط­ط§ظ„ط§ ظ‡ظ… ط¨ط±ط§ظ… ظ…ط´ع©ظ„ظ¦ ظ¾ظ¦ط´ ظ†ظ¦ظˆظ…ط¯ظ‡ ظ…ظ† ظ‡ظ… ظ‡ط±ط±ظˆط² ظ…ظ¦ ع¯ط°ط§ط±ظ… ط®ظˆط¯ط´ ط±ظˆ ط¢ظ¾ط¯ظ¦طھ ع©ظ†ظ‡ .
          ط´ظ…ط§ ط­طھظ…ط§ ظˆظ¦ط±ظˆط³ظ¦ ط±ظˆ ع©ظ‡ طھظˆظ¦ ظ¦ع© ظ¾ظˆط´ظ‡ ظ¦ع© ظ¾ظˆط´ظ‡ ط¨ط§ ظ‡ظ…ط§ظ† ظ†ط§ظ… ظˆظ„ظ¦ ط¨ط§ ظپط±ظ…طھ exe ظ…ظ¦ ط³ط§ط²ط¯ ط±ط§ ظ…ظ¦ ط´ظ†ط§ط³ظ¦ط¯ ط¯ظ¦ع¯ظ‡ ظˆظ„ظ¦ ظ†ظ…ظ¦ ط¯ظˆظ†ظ… ع†ط±ط§ ظ†ظˆط¯ ط¨ط§ ط§ظ¦ظ†ع©ظ‡ ط§ظˆظ† ط±ظˆ ط´ظ†ط§ط®طھ ظ¾ط§ع©ط´ ظ†ع©ط±ط¯ !!!!!!!!!!!!
          ط®ظˆط¨ظ¦ط´ ط¯ط± ط§ظ¦ظ† ظ‡ط³طھ ع©ظ‡ ط§ط¬ط§ط²ظ‡ ط§ط¬ط±ط§ ط±ط§ ط¨ظ‡ ط§ظ¦ظ† ظ‚ط¨ظ¦ظ„ ظپط§ظ¦ظ„ ظ‡ط§ ظ†ظ…ظ¦ ط¯ظ‡ ظˆ ظ…ظ† ط®ظˆط¯ظ… ط¯ط³طھظ¦ ط¢ظ†ظ‡ط§ ط±ط§ ظ¾ط§ع© ع©ط±ط¯ظ…
          ط§ظ¦ظ† ط¬ط§ ظ‡ظ… ط¯ط± ظˆطµظپ ظ†ظˆط¯ ظ¦ظ‡ ع†ظ¦ط² ظ‡ط§ظ¦ظ¦ ع¯ظپطھظ‡:
          http://porkchopreviews.com/2009/09/1...rity-4-review/

a

دیدگاه

NOD32 یه زمانی خیلی خوب بود ، ولی حدود 1.5 سال میشه که دیگه فقط نگرفتن حافظه و سرعت CPU را از حفظ کرده و قدرت شناسائی ویروسهای جدید را دیگه نداره ( با وجود تمام تنظیمات هیورستیک و ماکزیمم پروتکشن )
            من که با ویروسها کنار اومدم خودم هنوز نود نصب دارم (سرعت را با هیچی عوض نمیکنم) ولی برای کاربرانی که امنیت سیستمهاشون براشون مهمه از AVIRA یا AVAST یا KASPER استفاده کنند به نظر من مطمئن تره.
            NOD32 دیگه قابل اعتماد نیست.
            آن دم که مرا می زده بر خاک سپارید زیر کفنم خمره ای از باده گذارید
            تا در سفر دوزخ از این باده بنوشم
            آنلحظه که با دوزخیان کنم ملاقات یک خمره شراب ارغوان برم به سوغات
            هرقدر که در خاک ننوشیدم از این باده صافی ، بنشینم و با دوزخیان کنم تلافی

دیدگاه

من هم جزو اون دسته آدمهاییم که از سرعت نمی گذرم. تازه، ویروسایی که طرف سیستم من میاد همش از ویروسای تابلوه که نود راحت پیداشون می کنه :rolleyes:
              دانش فنی تا به عمل تبدیل نشده، ذره ای ارزش نداره. اما بعضی وقت ها باید از دانش برای باز کردن مرزهای جدیدی در علم استفاده کرد، نه اینکه اونها رو صرفاً فقط به عمل تبدیل کرد.

دیدگاه

من هر دو آنتی ویروس اویرا و نود 32 رو استفاده کردم، به جرات می تونم بگم اویرا خیلی سرتر از نود هست، در مورد کند کردن سیستم هیچ نگرانی نداشته باشید، اویرا به هیچ عنوان سرعت رو پایین نمیاره، سیستم خودم قدیمی هست با این حال سالهاست که از اویرا استفاده میکنم، فقط به پچ، کیجن و کرک ها گیر میده که اونهم مساله مهمی نیست و میتونید موقتا آنتی ویروس رو غیر فعال کنید، پدیتش هم خیلی آسون هست، کلا آنتی ویروس کارآمد و بی دردسری هست، پیشنها میکنم حتما استفاده کنید، من لینک دانلود و بهترین روش پدیتش رو براتون میگم تا دوستانی که مایل هستن استفاده کنن:
                لینک دانلود از خود سایت اویرا (نسخه Free):
                http://www.avira.com/en/downloads

برای پدیتش هم لازم نیست سایتهای مختلف رو بالا و پایین کنید، مستقیم به سایت خود اویرا برید و بسته های پدیت آفلاین یا در اصطلاح VDF ها رو دانلود کنید و مستفیم پدیت کنید، این هم لینک دانلود و راهنمای پدیت:

راهنمای پدیت:
                http://www.avira.com/documents/tools/pdf/en/Avira_Fusebundle_Generator_HowTo_EN.pdf

لینک دانلود موتور دانلودگر پدیت ها:
                http://www.avira.com/en/download/product/avira-fusebundle-generator

دیدگاه

دانلود آفلاین سخته.بعد یه مدت حوصله آدم سر میره از این کار.
                  من تعریف avira رو زیاد شنیدم.یه سری نصب کردم ولی به خاطر پدیتاش مجبور شدم به نود برگردم. الان نود تو روز n بار پدیت میشه.
                  [img width=477 height=100]http://www.eca.ir/pic/upload/agazade.png[/img]

دیدگاه

با سلام،

من اولش از Node32 استفاده میکردم، علیرغم پدیتش، یه دفعه دیدم که کامپیوترم پر از ویروسه، پس رفتم سر وقت Kasper که خیلی خوب بود، ولی فعال کردنش واقعا گرفتاری داشت و همونطور که دوستان اشاره کردند، سرعت رو هم خیلی کند میکرد، بعدش رفتم سراغ Avira نسخه مجانی، واقعا خوب و راضی کننده بود ولی برای حفاظت های شبکه ای و اینترنت، باید حتما نسخه اصلی رو میخریدم که در نمایشگاه الکامپ، با آنتی ویروس VBA32 آشنا شدم :nerd: و چند وقتی هست که ازش استفاده میکنم، سرعت رو کند نمیکنه و پدیت هاش هم خیلی خوب و به روز و کم حجمه، البته باید خریدش و مجانی نیست، البته هزینه اشتراکش معقوله، نسخه مجانیش یک یا دو ماه بیشتر کار نمیکنه، اشتراک هاش از یکساله هست تا چهارساله و نکته مثبتش اینه که نماینده انحصاری واقعی در ایران داره و مهندساشون واقعا پاسخگو هستند و جالبه که بدونید اون ویروس معروف استاکس نت رو هم برای اولین بار در جهان، اینا شناسایی کردند! و از همه اینا گذشته، علیرغم توانایی هاشون، نمیدونم چرا اینا برای خودشون تبلیغ نمیکنند، کاربرای معمولی تقریبا اینها رو نمیشناسند! مشتریاشون بیشتر ادارات و سازمانها هستند!

در کل، من که خیلی ازشون راضیم، خدا ازشون راضی باشه :mrgreen: اینم سایت VBA32 ، یه سری بهش بزنید، ضرری نداره....

http://www.vba32-ir.com

پی نوشت : همین حالا به سایتشون یه سری زدم، هدیه نوروزی هم داره، از این یکی بخر و دو تا ببر ها :biggrin:
                    مادامی که از شخصی یاد میشود، او و افکارش زنده اند ....

Sh_Nourbakhsh@Yahoo.com

http://s2.picofile.com/file/7170362468/_Wall_e_.jp

دیدگاه

با سلام؛
                      من از Eset Smart Security استفاده میکنم که هم آنتی ویروسه ، هم آنتی اسپایواره ، هم آنتی اسپمه و هم یک فایروال شخصیه. رو سرعت سیستم تأثیری نداره ، اکثر ویروسهارو هم میشناسه و clean میکنه ، وقتی هم یه ویروسی رو نمیتونه clean کنه یه پنجره میاد که دو تا گزینه no action و delete داره و شما میتونی از اونا استفاده کنی. بعضیارو هم قرنطینه میکنه و بدون هیچ مشکلی میتونی با اون فایل کار کنی. نرم افزارشم رایگانه ولی عمر یوزرنیم و پسورداش بسیار کوتاهه جدیداً هم شرکت eset متوجه رایگان بودن شده و اگر یوزرنیم پسورد رایگان میخای باید هر دفعه برای پدیت ، یوزرنیم پسورد جدید بگیری. البته مثلاً سایت iransetup.ir یه سری یوزرنیم پسوردای مدت دار میفروشه که قیمتشم مناسبه. یکی از ضعفای این آنتی ویروس هم ضعف در تشخیص تروجانها هست. ولی به صورت کلی آنتی ویروس خوبیه. امیدوارم این اطلاعات بدردتون بخوره.

دیدگاه

به نظر من آویرا از نود32بهتره .چون قدرت اسکن بهتری نسبت به نود داره وپدیت کمتری نسبت به نود داره

دیدگاه

به نام یزدان دادار

درود
                          خوبید ؟

اگر سیستمتون جون آنتی ویروس mcaffe رو به نظرم اونو نصب کنید ! لامصب برای من که هیچی مثل این نیست !

avast جدید رو دانلود کردم آخه خیلی ازش تعریف می کنند ! هنوز تست نکردم !

راستی این دو تا رو ولش هیچ کدوم شید آنتی ویروس وطنی خودمون نمیشه !

موفق باشید
                          میشه به جای امضا انگشت بزنم ؟؟؟

دیدگاه

سلام من تقریبا بیشتر این انتی ویروس ها را نصب کردم و تست گرفتم نسخه های 2012 آن ها را مشکل Nod اینه که قبل از اینکه سیستمت ویروسی بشه باید نصب باشه ، اگه ویروسی باشه بعدش بخواهی نصب کنی فایده ای نداره در ضمن سیستم امنیتش تعریف نداره
                            به نظر من kasperو Norton از همه بهتر هستند (با norton خیلی حال کردم) من دوتا ویندوز دارم روی یکیش norton و روی دیگری که بیشتر هم باهاش کار می کنم kasper هستش و با اپدیت و فعال سازیش هم مشکل ندارم در ضمن سرعت سیستم هم پایین نمیاره ، من که اصلا تفاوتی حس نمی کنم با بود نبودش(فکر نکنید سیستم فضایی دارم ها :biggrin
                            خب یک عکس هم می گذارم از مقایسه بین انتی ویروس ها که در سایتiransetup هستش
                            معجزه این است که هرچه داشته هایت را بیشتر با دیگران سهیم شوی،داراتر می شوی (لئونارد نیموی)
                            اگر مغزانسان،چنان ساده می بود که ما از آن سر در می آوردیم،هنوز چنان احمق بودیم که هیچ از آن سر در نمی آوردیم!
                            آموزش Modelsim

دیدگاه

Nod یا همون ESET واقعاً آنتی ویروس ضعیفی هست ولی چون حجم فایلهای پدیتش خیلی کمه و نسبتاً آنتی ویروس سبکی هست برای سیستم های قدیمی و دایال پی ها ایده آله.
                              چند تا از دوستام Avira داشتن راضی بودن.
                              من خودم Kaspersky دارم دقیقاً برخلاف ESET هست یعنی حجم پدیت خیلی بالایی داره و نسبتاً هم سنگینه ولی سرعت اسکنش خوبه و متأسفانه کرک درست حسابی هم نداره. از نظر شناسایی ویروس هم فکر می کنم اولین یا دومین آنتی ویروس (بعد از BitDefender) باشه. Kaspersky آنتی ویروس حرفه ای هاست (یکی از نشونه هاش همین که من ازش استفاده می کنم :biggrin: )
                              Norton و McAfee: قدیما یادمه فقط همین دو تا بودن ولی بعد از آمدن امثال Kaspersky و ESET فراموش شدن ولی دوباره جدیداً بهتر شدن. در ضمن فکر می کنم AVG و McAfee ایران رو تحریم کرده باشن و بدون چیز پی ان نمیشه پدیت کرد.
                              حتماً شنیدین که هر چقدر پول بدین آش می خورین برید ببینید قیمت این آنتی ویروس ها چقدره متوجه میشید که چقدر برای هر کدوم زحمت کشیدن. گرون ترینش کاسپره و ارزون ترینش AVG نسخه رایگان).
                              لطفاً برای انجام پروژه های دانشجویی پیام خصوصی نفرستید.
                              لطفاً سوالاتی که در انجمن قابل طرح شدن هستند پیام خصوصی نکنید.
                              با تمام وجود گناه کردیم اما نه نعمتش را از ما گرفت نه گناهان ما را فاش کرد اطاعتش کنیم چه می کند؟"دکتر شریعتی"
                              اگر جایی که ایستاده اید را نمی پسندید، عوضش کنید شما درخت نیستید!! "پاسکال"
                              یا به اندازه ی آرزوهایت تلاش کن یا به اندازه تلاشت آرزو کن. "شکسپیر"

دیدگاه

نامردا شید و مکافی رو تست نکردن !
                                میشه به جای امضا انگشت بزنم ؟؟؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X