اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سیستم من دفه اول بالا نمیاد باید یه بار خاموش و روشن کنم چراااا؟؟؟؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

سیستم من دفه اول بالا نمیاد باید یه بار خاموش و روشن کنم چراااا؟؟؟؟

کسی میدونه یا تجربه کرده

یادش بخیر یه وقتایی هر روز میومدم اینجا !

پاسخ : سیستم من دفه اول بالا نمیاد باید یه بار خاموش و روشن کنم چراااا؟؟؟؟

دوست عزیز
    باطری بایوس را در بیار و یکبار بایوس را ریست کن.تنظیمات اولیه را لود کن.
    هر گاه خداوند تو را به لبه پرتگاه هدایت کرد به خدا اطمینان کن،یا تو را از پشت خواهد گرفت یا به تو پرواز کردن خواهد آموخت.

دیدگاه

میشه بیشتر توضیح بدین
      من تا به حال باتری بایوس را در نیاوردم و تنظیمات اولیه بایوس را بلد نیستم اگه میشه یه کم بیشتر توضیح بدین

(مشکلش از کجاست چرا این جوری می کنه)
      :angry: :cry2:

دیدگاه

دوست عزیز
        اولکابل برق کیس را قطع کن و بعد یک باطری ساعت روی مادر بورد هست در بیار و دکمه پاور چند دفعه بزن یا از طریق جامپر مخصوص بایوس را clear کن.میتونی به دفترچه مادر بورد مراجعه کنی.
        بعد باتری جا بزن و کامپیوتر روشن کن وارد setup بایوس شو گزینه save برو یک قسمنی به نام load defult bios setup داره بزن و تغییرات را saveکن.راستی مدل مادر بورد چی هست؟؟
        هر گاه خداوند تو را به لبه پرتگاه هدایت کرد به خدا اطمینان کن،یا تو را از پشت خواهد گرفت یا به تو پرواز کردن خواهد آموخت.

دیدگاه

باتری را درآوردم سیستم را روشن کردم دیدم هیچی تغییر نکرده رفتم قسمتsetup و گزینه های زیر را زدم:
          1-load fail-safe defaults
          این را زدم yes را هم زدم. :NO:
          2-load optimized defaults
          yes
          save
          yes
          ولی بدتر هم شد سیستم بالا نیومد در قسمت start normal هنگ کرد مجبور شدم ویندوز بزنم :-t

هنگام نصب کارت گرافیک هم صفحه مانیتور سیاه شد مجبور شدم رستارت کنم

الان دیگه صدای کامپیوتر هم قطع شده یعنی در قسمت device manager هر چه scan می کنم ولی کارت صوت را نمیاره :cry2:

الان چیکار کنم دوباره باتری را در بیارم :angry:

دیدگاه

مادر برد matrix
            رم:512MB DDR2
            کارت گرافیک:UNBOARD
            سی پی یو:2.41GHZ INTEL CELERON

دیدگاه

من تا حالا به این مشکل بر نخوردم oo:
              میشه بیشتر توضیح بدین ؟
              مثلا بعد از انجام چه کاری سیستمتون اینجوری شد ؟
              نرم افزار نصب کردی یا نه همینطوری اینجوری شد ؟
              و اطلاعات دیگه ای که بتونه کمک بکنه تا من بفهمم چه جوری مشکل پیش اومده .
              **همیشه به این فکر کن که خداوند با توست**

دیدگاه

من هم یه همچین مشکلی رو دارم البته مادر برد من یه خورده قدیمیه و جدیدا بهش هارد ساتا زدم از اون موقع این مشکل شروع شد گاهی هارد ساتا رو نمیشناسه امروز باتری رو در میارم سیستم رو clear cmos می کنم ببینم چی میشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حســـــــین اقـبـالـی
                  من تا حالا به این مشکل بر نخوردم oo:
                  میشه بیشتر توضیح بدین ؟
                  مثلا بعد از انجام چه کاری سیستمتون اینجوری شد ؟
                  نرم افزار نصب کردی یا نه همینطوری اینجوری شد ؟
                  و اطلاعات دیگه ای که بتونه کمک بکنه تا من بفهمم چه جوری مشکل پیش اومده .
                  این کار یه بار قبلا هم واسم اتفاق افتاده بود ولی خود به خود حل شد................
                  دقیق نمیدونم کی اینجوری شده ولی فکر کنم سیستمم ویروسی شده بود ویروس کشی کردمو........
                  این سیاه شدن صفحه چیه

مشکل اصلی کارت صوته صبح سالم بود ولی حالا کارت صوت هم نمیاد

نوشته اصلی توسط mohsen++
                  من هم یه همچین مشکلی رو دارم البته مادر برد من یه خورده قدیمیه و جدیدا بهش هارد ساتا زدم از اون موقع این مشکل شروع شد گاهی هارد ساتا رو نمیشناسه امروز باتری رو در میارم سیستم رو clear cmos می کنم ببینم چی میشه
                  مادر برد منم قدیمی 1383 هاردشو 9ماه پیش عوض کردم ساتا شده

دیدگاه

منم یه PC داشتم سوم راهنمایی که بودم خریدم (الان سال 3سوم دانشگاهم)

بنده خدا روزهای آخر دیگه هیچی رو نمیشناخت(یک سالی هست که روشنش نکردم) ، فکر کنم آلزایمر (درست نوشتم؟) گرفت بود

دیدگاه

راستش من نمیدونم دلیل این مشکلا چیه !!!!!! oo: :eek:
                      **همیشه به این فکر کن که خداوند با توست**

دیدگاه

ظ¾ط§ط³ط® : ط³غ¼ط³طھظ… ظ…ظ† ط¯ظپظ‡ ط§ظˆظ„ ط¨ط§ظ„ط§ ظ†ظ…غ¼ط§ط¯ ط¨ط§غ¼ط¯ غ¼ظ‡ ط¨ط§ط± ط®ط§ظ…ظˆط´ ظˆ ط±ظ

Alan ba gushi hastam farda shab miam alan case boog mizane

دیدگاه

دوست عزیز
                          من بهت پیشنهاد می کنم که باطری را عوض کنی.
                          تا ببینیم درست میشه یا نه؟؟

دیدگاه

احتمال اینکه مادربردت عمرش را کرده باشه زیاده ( یه نگاه بکن ببین خازنی روی مادربرد باد نکرده احیانا ؟

دقیقا بالا نمیاد یعنی چطوری میشه ؟ کجا وایمیسه ؟ با موبایل یه عکس بگیر مرحله به مرحله
                            آن دم که مرا می زده بر خاک سپارید زیر کفنم خمره ای از باده گذارید
                            تا در سفر دوزخ از این باده بنوشم
                            آنلحظه که با دوزخیان کنم ملاقات یک خمره شراب ارغوان برم به سوغات
                            هرقدر که در خاک ننوشیدم از این باده صافی ، بنشینم و با دوزخیان کنم تلافی

دیدگاه

سلام

نمیدونم از من چرا دعوت کردید توی این تاپیک صحبت کنم ولی :mrgreen:

سلام ... حال شما خوبه؟ من و گاو مشت حسن هم خوبن ... حنا دیروز یه تخم گذاشت و کلی داد و بیداد کرد...

من یه زمانی یه کامپیوتر داشتم مال زمان هیتلر خدا بیامرز بود ( هایل هیتلر )

این کامپیوتر هر روز داشت یه قطعه جدید بهش اضافه میشد و هیچ توجهی به این نداشتیم که پاور میکشه یا نه؟

بعد یه مدت ... حرکات عحیب و غریب از موس دیده میشد و خیلی زود کیبورد هر 10 تا کلید یه دو نه میگرفت ... کلا قاطی پاتی کرده بود

خدا پدر مادر این شرکت گرین و صاحباشو بیامرزه و نگه داره ... هر جا هستن سالم باشن

این لینک رو دادن:

http://www.green-case.com/products/power/powercalculator.html

گفتن مصرف کل سیستم رو دربیارید با توان پاور مقایسه کنید

البته توی همین سایت بگردید برنامه برای موبایل هم داره که حساب میکنه ... فقط همه قطعات رو بهش بدید و اگه مدل شما رو نداشت یه مدل نزدیک بهش انتخاب کنید ... مثلا اگه vga 8400 geforce نداشت براید 8600 رو انتخاب کنید

بعد مثلا میگه سیستم شما 340 وات توان مصرف میکنه ... اگه توان پاور شما مثلا 300 وات باشه احتمالا داره بلایی سر سیستم شما میاره

ممکنه خیلی ها بگن که نه بابا من پاور مثلا 500 دارم ولی نرم افزار میگه 600 وات و همه چیز عادیه

ولی یه مثلا دیگه میزنم و دوبار جواب میدم:

بعد اون سیستم بدون توجه به این تجربه تلخ که باعث شد یه موس و یه کیبورد و یه سی دی رام عوض کنیم دو باره رفتیم یه هیولا با خریدیم با این مشخصات:

cpu core2quad 9300 + 4GB DDR3 ram + 2 * dvdrom + 500GB HDD + geforce 8400 VGA

و کلی خرت و پرت دیگه و من هم از مادربورد داشتم تغذیه usb رو واسه کارام استفاده میکردم...

از اولش که سیستم جمع شد LAN رو با هر بار از برق کشیدن نمیشناخت ... به هیچ وجه من الوجوه ... حتی توی device manager هم مثل شما که کارت صدا رو نمیبینه اصلا LAN دیده نمیشد... یه مدت shut down نمیشد و مثل کیسهای AT باید با دکمه پاور خاموش میکردیم :eek:

یه مدت بعد که خدا رو شکر وقتی به usb دستگاهی وصل میکردم ... error تحت داس از این صفحه آبی ها میداد ... این یکی دیگه خیلی شاهکار بود

یا یکی از دوستان صحبت کردم گفت مال من اینطوری بود پاور عوض کردم ... خوب شد

با سایت بالا توان مصرفی سیستم 420 وات بود ولی پاور 380 بود ...

یه مدت کوتاهی یه پاور 530 غرض کردم و دیدم مثل اینکه این مدت اوضاع کاملا عادیه...

آخرش چون داشتم این سیستم رو پگرید میکردم و پاور بیشتری نیاز بود مجبور شدم برم یه پاور 880 وات گرین به قیمت 140 تومان بخرم :cry2:
                              بیچاره شدم اینقدر پول دادم بابت پاور ... پول یه cpu دو هسته core i3 یا core i5 بود

ولی...

جواب اینجاست که اگه واقعا پاور شما بازی در بیاره و شروع کنه به ولتاژ پائینتر دادن ... که توی این مورد مال من این موضوع مشهود نبود و با ولتمتر همه چی عادی بود ... اگه پاور شروع کنه به رایپل دادن بیش از حد ... اولا پرفرمنس کل سیستم بخصوص cpu و ram و هارد میاد پایین ... دوما کم کم دونه دونه قطعاتت میترکن

این تجربه من بود ... برای من یه سیستم 1.5 میلیونی با 140 تومان پاور زنده شد

شاید از پاورت نباشه ... شاید اصلا از پاورت بوده ولی الان سیستم آسیب دیده ... شاید یه قطعه ای مخصوص سیستمهای 64 بیتی روی اونه (که بعید میدونم با مشخصاتی که دادی) که با سیستم عامل 32 بیتی سازگار نیست

شاید اصلا توان پاور کافیه ولی عمر پاورت تموم شده ولی داره بازی در میاره

خوب اینا رو چک کن ...

ایناهاش لینک دانلود نرم افزار محاسبه:
                              http://www.green-case.com/greencal/index.html

الان سیستم من رو میزنه 650 وات نیاز داره

به وبلاگم سر بزنید

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X