اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بررسی نرم افزار بابیلون از نظر امنیت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : بررسی نرم افزار بابیلون از نظر امنیت

نوشته اصلی توسط Adel JoOoN
    خداییش نمی دونستم :-)) یک نکته جالب از شما یاد گرفتم :nerd:

بله ، ولی این ویروس کارش رو تقریبا کامل انجام داده بود و به اهدافش رسیده بود تا وقتی که شناسایی شد
    چی بگم به خدا
    ولی من هنوزم رو نظرم قبلیم هستم
    خوب چی میگی ؟ به نظرت ساخت اسرائیل هست یا نه ؟ میشه یه تحقیق در موردش بکنی و نتایجش رو اینجا بزاری لطفا :-?
    ولا ما هرچی سرچ زدیم(با انگلیسی دست و پا شکسته مون) به نتیجهآ‌ای نرسیدیم

بهترین برنامه های انتی ویروس ضد هک ضد جاسوسی و حتی برنامه های هک و جاسوسی تو اسراعیل نوشته میشه چون مخ دنیای کامپیوتر تو اونجاست همین انتی ویروس کاسپر اسکای خودمون ساخت اونجاست
    حامد جون فکر نمیآ‌کنی کاسپرسکی درسته نه کاسپر اسکای؟
    در ضمن کاسپرسکی روسی میآ‌باشد!! (یا یه کشوری تو همون حوالی)
    مجید جان اسرائیل درسته نه اسراعیل!!

دیدگاه

نیدونم من هیچی نیدونم من نه عاشق اسراعیلم نه عاشق این طرف حالم از هر دو به هم میخوره هم اسراعیل هم این طرف
      [move][img width=133 height=100]http://bargiri.persiangig.com/aks/0.306310001356499787_taknaz_ir.gif[/img][/move]

دیدگاه

اگه زیاد نارا حت هستی اقا عادل شما پاکش کن اقا حمید با دلیل و منطق گفته شما هم اگه دلیل داری بزار وسط
        بدون دلیل چیزی نگو من هم کشتم دنبال شرکت کاسپر اسکای چیزی پیدا نکردم
        :bye
        [move][img width=133 height=100]http://bargiri.persiangig.com/aks/0.306310001356499787_taknaz_ir.gif[/img][/move]

دیدگاه

اقایون پیاده شید با هم بریم! اونایی که باید بدونن بابیلون جاسوسه یا نه می دونن! شما دیگه چرا کاسه داغتر از اش می شید. شما ها که هکر نیستید ، پس در زمینه ای که تخصص ندارید بی خودی اظهار فضل نکنید!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سید حسین حجازی
            قرار بود اینجا از لحاظ علمی بابیلون بررسی بشه ولی در برخی جاها دوباره 30 یا 30 شد

میخواستم ببینم کسی از دوستان میتونه گروه امنیت آشیانه را هم وارد بحثمون کنه ، تا نظر اونها را هم در این باره بدونیم
            اگر خود آقای رضایی بتونن اونها را هم بیارن تو بحث که خیلی خوبه

یک پیشنهاد دیگر هم دارم :
            به نظرم بهتره که بحث را کلی کنیم تا تنها درباره بابیلون صحبت نشه و موضوع ایران و اسراییل پیش نیاد !
            مثال :
            خود من هم یک زمانی از یک فیل تر شکن استفاده میکردم که میگفتند ساخت داخل هست و برای گیر انداختن بعضی ها !
            نمونه آمریکاییش هم که گوگل و فیس بوک که اطلاعاتی را که شما پاک کنید ، آنها پاک نمی کنند !
            این موضوع جاسوسی برای همه نرم افزار ها و سایتها میتونه مطرح باشه ، اسراییلی - آمریکایی یا ایرانی بودن نرم افزار یا سایت هم فرقی نداره
            بهتره ما هم کلی این موضوع را بررسی کنیم
            در مورد پیشنهاد اولتون باید بگم که عالیه ولی من کسی رو نمیآ‌شناسم.
            تو فروم آشیانه گشتم ولی چیزی پیدا نکردم جز این:
            http://www.ashiyane.org/forums/showthread.php?t=26674&highlight=%D8%A8%D8%A7% D8%A8%DB%8C%D9%84%D9%88%D9%86
            که بازم یکی اومده یه چیزی گفته و رفته.
            در عوض مثل اینکه بابیلون اون جا خیلی طرفدار داره و حتی میآ‌خوان رو لینوکس اجراش کنن!

تنها تستی که مونده تا انجام بدیم،تست Sniffing هست.

در مورد فیلتر شکن و VPN باید بگم که حرفتون کاملا صحیحه .در واقع با این کار اطلاعات از یه مسیر و کانال دیگه عبور میآ‌کنه.و ادمینش میآ‌تونه نظارت کامل روی اطلاعات داشته باشه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X