اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

نصب ویندوز مینی لپتاپ.فوری فوتی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

نصب ویندوز مینی لپتاپ.فوری فوتی

یه مینی 1012 دل دارم که ویندوزش سون استارتر اورجینال بوده و مرحوم شده و همون جور که همه می دونن داریو نداره..می خوام بدونم چه روش هایی هست که بشه ویندوز روی یه مینی نصب کرد.هارد اکسترنال و فلش رو امتحان کردم و از هر روشی که مخم می رسید بهره گرفتم،اما فقط ضایع شدم.البته باید بگم که ویندوزش اورجینال روی خودش نصب بود و کدش هنوز پشت لپ تاپ هست.خیلی دلم می خواد که یه سون اصل دوباره داشته باشم.می خواستم ببینم چه جوری میشه با کمک کد ویندوز که پشت لپ تاپ من هست دوباره این کار رو کرد.
    پس دوتا سئوال دارم.یکی اینکه چه جور نصب کنم(بجز درایو اکسترنال)،دوم چه راهی هست که ویندوزش رو دوباره اصل کنم
    شکر که این سرا را دست بشر نداد
    ورنه بجز خرابی دست بشر ندارد

شکر که دست من را،دست قلم زدن نسیت
    ورنه بجز تباهی دست ترم ندارد

پاسخ : نصب ویندوز مینی لپتاپ.فوری فوتی

اگه درایو اکسترنال (DVD ROM خارجی) رو امتحان کرده اید و جواب نداده فکر کنم تنها راه شبکه کردن مینی لپتاپتون با کامپیوترتون هستش که البته تجربه ای ندارم فقط دیدم که اینکار رو انجام دادن
    دوستان دیگه کمک کنند

دیدگاه

یه راه دیگه هم هست
      اینکه یه ویندوز پورتابل بگیرید
      حالا چرا درایو اکسترنال جواب نداده؟

دیدگاه

سلام
        من با کمک بچه های سایت از طریق فلش دیسک نصب کردم

دیدگاه

شبکه کردن
          هرچی دنبال این راه بودم به جایی نرسیدم.اول اینکه چه جوری یه کامپیوتر که ویندوز نداره رو با یه کامپیوتر دیگه شبکه کرد و دوم اینکه چه جور تو شبکه ویندوز نصب کرد.اگه می شد از فلش یا هار اکسترنال استفاده کرد خیلی عالی میشد.مشکل اینه که اگه ویندوز رو توی اونا بریزیم پوشه پوشه ای می شه و نمی شه به عنوان یه درایو اتوران روش حساب کرد.مخم داره گیرینپاژ میکنه.راستی واسه اینکه ویندوزش سون استارتر بشه و اورجینال باید چه کنم.هر چی تو سایت خود مایکروسافت سعی کردم به جایی نرسید دانلودم.خیلی از دوستان ممنونم
          ویندوز پرتابل
          می شه یه کم بیشتر در مورد نصب ویندوز پرتابل رو مینی واسم بگید

داریو اکسترنالم خفن مشکل داره

دیدگاه

fazel459
            علیک عزیز.اگه بیشتر بگید ممنون میشم

دیدگاه

هرچی میشه بگید

داره مخم قاط پات می زنه.جون شما دوستان هرچی به مختون می رسه بگید.زورم میاد این آخر برجی واسه یه درایو دی وی دی رام پیاده شم.آخه تو قزوین و کلاس دارم و نمی تونم برم جایی و به آدم جنس میندازن دولاپهنا

دیدگاه

من قبلا برای دانلود آفیس به سایت مایکروسافت رفته بودم یه قسمتی بود میشد کد محصولتون رو بدید و dvd بکاپ بگیرید یا دانلود کنید
                فکر کنم واسه ویندوز هم باشه شما یه جستوجویی توی سایت های فروشش بزن

دیدگاه

سلام
                  مرحله اول اینه که فلش دیسک رو بوتیبل کنید
                  مرحله دوم تبدیل فلش بوتیبل به بوت ویندوز
                  مرحله سوم کپی کردن فایل های ویندوز در فلش دیسک
                  مرحله اخر استفاده کردن از فلش

دیدگاه

میشه بیشتر توضیح بدید
                    واسه بوتیبل کردن فلش دیسک بهتره از چه برنامه ای استفاده کنم و چه مراحلی رو برم
                    مراحل کار رو اگه فلش وار بگید ممنون میشم
                    تبدیل به بوت ویندوز چه جوری
                    با چه برنامه ای فایل ویندوز رو کپی کنم

در ضمن چون لپ تاپ من مینی هست و ویندوزش اورجینال بوده یه درایو تو لپ تاپم هست که ویندوزش اونجا هست و اگه بتونم به اون دسترسی داشته باشم خیلی توپه.اون درایو رو در حالت عادی نمی شه دید یا استفاده کرد.اگه در مورد این هم بگید خیلی خیلی ممنون میشم

دیدگاه

اول برو تو بایوس لبتاب و اولویت بوت رو روی فلش دیسک قرار بده
                      دوما من دقیق منظورتو نگرفتم از مرحوم شدن ویندوز
                      ایا فایل بوت خراب شده و ویندوز بوت نمیشه یا کلا ویندوز خراب شده
                      اگه اولیه که کافیه با برنامه هایی مثل ویستا بوت پرو بیای یه بوت لودر بریزی تو فلش دیسک و ویندوزت رو بوت کنی
                      اگه دومیه که همون طور که گفتم باید یه ویندوز پورتابل حالا یا روی فلش یا روی سی دی و از طریق درایو اکسترنال به لب تاب وصل کنی
                      و از طریق اون بیای یه ایمج از یه ویندوز دیگه رو از طریق فلشی چیزی روی هارد لب تاب ریستور کنی و ....

دیدگاه

کارش رو تموم کردم.فهمیدم کجای کارم مشکل داشت.لپ تاب ها جدید دل ویندوز اکس پی نصب نمی کنن و باید درایو جدید می خریدم.یه درایو اکسترنال دی وی دی رم بوفالو به اضافه یه ویندوز سون اولتیمات همه چیزو حل کرد

دوستان حالا به یه کمک مهمتر نیاز دارم که اساسی تر از قبلی هست.می خوام ببینم اگه ویندوز من اورجینال بوده باشه و کد اکتیوش پشت لپ تاپم باشه،چه جوری می تونم با استفاده از اون کد یه همون ویندوز رو دوباره به دست بیارم؟

راهنمایی
                        همیشه خودتون و تاکید می کنم خودتون یه بک پ از ویندوزتون بگیرید اگه ویندوزتون اورجینال هس.اگه یه بار احتمال دادید کسی یا خودتون فایل های ویندوزتون رو دست کاری کرده حتما قبل از خاموش کردن یا ری استارت کردن یه باز گردانی انجام بدید.اگه سون هستید توی سرج دنبال سیستم ریستوزینگ بگردید و اجراش کنید.هیچ وقت به کسی از روی دک و پزش اعتماد نکنید،مخصوصا اگه قزوینی باشه

حالا به یه بد شانسی بد شانسی بد شانسی اساسی برخوردم.بچه ها هر که این پیام رو می بینه مثل من احمق نشه و لپ تاپش رو دست هر کسی نده،مخصوصا این خدماتی ها که ادعای علم و عمل می کنند.دلم می خواد دختر بودم و سیر اشک حسرت می ریختم :cry2:
                        بدبخت شدم رفت.ویندوز اورجینالم پرپر شده.من واسه استفاده از گارانتی لپ تاپم دست به چه حماقتی زدم
                        :cry2:
                        من وقتی لپ تاپ رو دستش دادم بهش تاکید کرده بودم که فقط یه ویندوز نصب کنه و کاری به هیچی و حتی درایو ها نداشته باشه.یادمه دی وی دی درایورها رو هم پیشش گذاشته بودم و دی وی دی ورک آفیس اورجینالم رو همراه لپ تاپ و عصر که رفتم پیشش دیدم احمق نشسته به دانلود داریورهای من.چه دک و پزی و برو بیایی داشتن،اما دریغ از یه جو فکر.موقع نصب فهمیدم که درایو ویندوزم مرحوم شده و آغا پارتیشن بندی کرده.

دیدگاه

خیلی ممنون از همکاریتون.دمتون گرم :eek:
                          آخه با مرام ها این رسم فاقته؟مگه همه نیومدن تو این سایت که به هرکه تونستن کمک کنن و کمکی خواستن بهشون کمک بشه.اون دریای علم بعضی دوستان اگه به کسی یاد داده نشه مثل شیرینی ای هست که یا فقط شکم پر میکنه یا کنج یخچال وای میسه تا بعد از مرگ بگنده
                          هنگام ریپیر وقتی ویندوز نصب ی کنم یه درایو پیدا می کنم که اسمش بوت هست و تمام فایل های یه دسک ویندوز توشه.همه فایل هاش رو نمیشه کپی کرد تو ی درایودیگه.از جای که خریدم لپ تاپ رو پرسیدم که سی دی بوت داره یا نه،میگه سر از این درایودر نمی یارن و می تونن با ریکاوری یه لپ تاپ دیگه با همین مدل راه اندازش کنن.عجیب ترش اینجاست که 25 هزار تومن میگه باید بدم.اما ریکاوری هر لپ تاپی رو می تونم با دادن فقط هزینه رایت خود دی وی دی هایی که ریکاوری توشه از بازار بگیرم.ای دیگه دولا پهنا حساب کردن نیست،حرف خرما خدا حساب کردن هس،بعش هم من می خوام از اون درایو استفاده کنم هر وقت که مشکلی داشتم و دیگه به خودم قول دادم که وسیله دست کسی دیگه ندم و خودم درست کنم و حساب گارانتی مارانتی رو نکنم.هرکه چیزی می دونه ممنون میشم چیزی بگه

دیدگاه

سلام
                            اینجا نحوه نصب رو کامل گفته

http://www.laptops-battery.co.uk/blog/asus-eee-pc-to-x/
                            تو بگو ای سنگ صبور تو صبوری یا دل من
                            تو بگو ای جام بلور تو شکستی یا دل من

دیدگاه

آدرسی که گذاشته اید خیلی عالیه.خیلی دنبال این موضوع تا حالا گشته ام و چیزی به این جمع و جوری و تمیزی ندیده ام در این باره.اگه بتونید در مورد مشکل نصب ویندوز ارجینام که توی درایوی که گفتم هست کمکم کنید بیشتر ممنون می شم،چون هرچی تو بازار به دنبال ریکاوری لپتاپ 1012 میگردم به در بسته می خورم و ریکاوری هر لپتاپی گیرم میاد بجز مال خودم.زورش اینجاست که با فقط دادن هزینه دو دی وی دی اونها رو گیر میارم ولی مال خودم رو فقط پیش همون شرکت گارانتی لپتاپم می تونم گیر بیارم و باید 25هزار تومان بدم.زور داره که واسه چندتا دی وی دی این کار رو انجام داد

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X