اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تبدیل شدن 8 مگ از حافظه به 8 گیگ!!!

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

تبدیل شدن 8 مگ از حافظه به 8 گیگ!!!

سلام
    رفقا امروز یه سوال پرسیدم و جوابی شنیدم که باعث انگشت به دهان ماندنم شده!!! :surprised: کمک کنید از تعجب بیرون بیام و در ضمن نظرتون رو در این مورد بیان کنید:
    حتما متوجه شده اید که موقع نصب ویندوز یه فضای چند مگابایتی به عنوان system reserved کنار گذاشته می شه، من امروز از یه نفر که در زمینه کامپیوتر دانش خوبی داره پرسیدم که این فضا چرا کنار گذاشته می شه و کارش چیه و چه موقع به کار می یاد و از این حرفها...
    پاسخ شنیدم: " این چیزی رو که می گم به صورت تجربی بعد از 8 سال کار در زمینه سخت افزار و نرم افزار کامپیوتر بدست آوردم، وقتی که درایوی که ویندوز روی اوون نصب شده پر می شه و این چند مگ که به طور مثال برای اکس پی 8 مگ است معادل 8 گیگ می شه... ..".
    :surprised: اینجا بود که من به شدت اظهار تعجب کردم! خوب اساتید این موضوع چقدر درسته؟ البته الان که خوب فکر می کنم چیزای دیگه ای هم گفته که من احتمالا به خاطر تعجب بسیار زیاد اون قسمت ها رو یادم نمی یاد و... مثلا فکر می کنم گفت که اگه یه کارایی رو رو ویندوز انجام ندی هیچ وقت این فضای چند مگی به دردت نمی خوره..
    خب حالا وقتشه شما بگید قضیه این چند مگ چیه؟
    همیشه بزرگوار تر از آن باشید که برنجید
    و نجیب تر از آن باشید که برنجانید!

پاسخ : تبدیل شدن 8 مگ از حافظه به 8 گیگ!!!

کاملا حرف اشتباهیه.
    اون 8 مگابایت برای ذخیره اطلاعات مربوط به هارد هست.فکر کنم چیزهایی از قبیل پارتیشن تیبل و...

دیدگاه

جل الخالق چه حرفا :eek: حافظه هارد یه چیز نرم افزاری نیست که یک دفه ای با یه دستور os سیستم شروع به رشد کنه oo: من نمی دونم اون 8 مگ برای چیه ولی اینو مطمئن هستم که 8مگ یه دفعه ای 8 گیگ نمیشه :agree: ولی شاید منظور اون دوستتون این باشه که تو اون فضا 8 مگ اطلاعاتی قرار می گیره که وقتی os سیستم فضا کم می آره بتونه از فضاهای خالی پارت های دیگه استفاده کنه. البته شاید :rolleyes:
      خداوند بی نهایت است اما به قدر نیاز تو فرود می آید ، به قدر آرزوی تو گسترده می شود و به قدر ایمان تو کارگشاست.
      [hr]

دیدگاه

سلام :nerd:
        منم با آقای رضایی موافقم . اون 8 مگ برای هارد رزرو شده است.
        :bye

دیدگاه

نوشته اصلی توسط جعفری
          سلام
          رفقا امروز یه سوال پرسیدم و جوابی شنیدم که باعث انگشت به دهان ماندنم شده!!! :surprised: کمک کنید از تعجب بیرون بیام و در ضمن نظرتون رو در این مورد بیان کنید:
          حتما متوجه شده اید که موقع نصب ویندوز یه فضای چند مگابایتی به عنوان system reserved کنار گذاشته می شه، من امروز از یه نفر که در زمینه کامپیوتر دانش خوبی داره پرسیدم که این فضا چرا کنار گذاشته می شه و کارش چیه و چه موقع به کار می یاد و از این حرفها...
          پاسخ شنیدم: " این چیزی رو که می گم به صورت تجربی بعد از 8 سال کار در زمینه سخت افزار و نرم افزار کامپیوتر بدست آوردم، وقتی که درایوی که ویندوز روی اوون نصب شده پر می شه و این چند مگ که به طور مثال برای اکس پی 8 مگ است معادل 8 گیگ می شه... ..".
          :surprised: اینجا بود که من به شدت اظهار تعجب کردم! خوب اساتید این موضوع چقدر درسته؟ البته الان که خوب فکر می کنم چیزای دیگه ای هم گفته که من احتمالا به خاطر تعجب بسیار زیاد اون قسمت ها رو یادم نمی یاد و... مثلا فکر می کنم گفت که اگه یه کارایی رو رو ویندوز انجام ندی هیچ وقت این فضای چند مگی به دردت نمی خوره..
          خب حالا وقتشه شما بگید قضیه این چند مگ چیه؟

شایدم او طرف دانشمند راست گفته منم الان شک کردم چرا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
          دقت کردین وقتی مثلا میرین یه هار د 300 گیگ میخرین ولی وقتی وصلش میکنین موقع پارتیشن بندی متوجه میشین که حجم هارد 290 گیگ (تقریبی گفتم) شده

شایدم من اشتباه میگم اصلا شاید اینی که من گفتم یه تلرانس 5 درصدی هاردهاست
          AV Maziton 100
          Render By Artlantis Studio
          [img width=346 height=100]http://maziyar123.persiangig.com/View.jpg[/img]

دیدگاه

ماجرای اون تفاوت حجم در اینه که سازنده ها هر کیلوبایت رو 1000 بایت در نظر میآ‌گیرن ولی سیستم عامل هر کیلو رو 1024 بایت!

دیدگاه

غیر از این مسئله 1000 و 1024 یک مسئله دیگه هم اینه که اغلب فضای فرمت نشده رو اعلام میکنن. در صورتی که شما با فضای فرمت شده کار دارین. ضمنا هر سیستم فایلی یک مقدار فضای رزرو داره که بکار نمیاد. ولی شما حسابش نمیکنی.

دیدگاه

سلام
                شما همیشه باید فضای مناسبی از درایوی را که ویندوز نصب کردی خالی بگذاری به این دلیل که ویندوز به عنوان یه حافظه مجازی از این فضا استفاده می کنه.اگه توجه کرده باشی موقعی که اون درایو پر می شه ویندوز هم کند می شه.
                البته شما می تونی این فضا را کم و زیاد کنی به هر حال هرچی انتخاب کردی از دسترس خارج می شه.

دیدگاه

با عرض پوزش جواب هیچ کدوم دوستان جور در نمیاد اما این شدنیه

در اینجا سیستم میاد یه فرمت منحصر به فرد میسازه , بزاریت تخصصیش کنم:
                  میدونیم توی یک بایت میشه 256 رو نوشت
                  حالا 3 بایت دوجور میتونه استفاده بشه: اول اینکه میشه 3 تا 256 رو ذخیره کرد که مجموعشون میشه 768 اما حالت دوم میتونه یک عدد توی 3 بایت بزاره که عدد خیلی بزرگ میشه : 16777215
                  نتیجه اینکه در حالت دوم عدد ذخیره شده 21845 برابر بزرگتر از حالت اول شده و این یعنی ذخیره اطلاعات بطور بسیار فشرده 21845= 16777215/768
                  که البته پردازشو سخت میکنه و سیستم باید رمز گشایی کنه
                  *یادگیری علم زمانی مشکل است که قبل از یادگیری آن را پیچیده تصور کنیم.
                  *چرا فکر میکنیم مباحث مهم و پیشرفته و سطح بالا باید پیچیده باشند.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط microjo

حالا 3 بایت دوجور میتونه استفاده بشه: اول اینکه میشه 3 تا 256 رو ذخیره کرد که مجموعشون میشه 768 اما حالت دوم میتونه یک عدد توی 3 بایت بزاره که عدد خیلی بزرگ میشه : 16777215
                    نتیجه اینکه در حالت دوم عدد ذخیره شده 21845 برابر بزرگتر از حالت اول شده و این یعنی ذخیره اطلاعات بطور بسیار فشرده 21845= 16777215/768
                    ممنون آقا، :mrgreen:
                    واقعا شدنیه!! چه جالب. چطور میشه تو این زمینه اطلاعات بیشتری کسب کرد.
                    ممنون از پاسختون.
                    همیشه بزرگوار تر از آن باشید که برنجید
                    و نجیب تر از آن باشید که برنجانید!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط جعفری
                      ممنون آقا، :mrgreen:
                      واقعا شدنیه!! چه جالب. چطور میشه تو این زمینه اطلاعات بیشتری کسب کرد.
                      ممنون از پاسختون.
                      گفتم که این راه حل ارتباط کاملا غیر مستقیم سیستم با هارد رو به همراه داره و وقت زیادی رو از پردازنده میگیره(واسه بازگشایی فایلا)
                      من اینو از یه صفحه خارجی فهمیدم اطلاعات بیشتری ندارم(با زبان اصلی همیشه مشکل داشتم )

دیدگاه

البته با این حساب شما میشه میزان بسیار بسیار بسیار ... زیادی از اطلاعات رو روی هارد جا داد. روی نویسندگان اسراییلی الگوریتم LZW رو بشدت کم کردین!! دمتون گرم!
                        :mrgreen:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط رضا آقازاده
                          البته با این حساب شما میشه میزان بسیار بسیار بسیار ... زیادی از اطلاعات رو روی هارد جا داد. روی نویسندگان اسراییلی الگوریتم LZW رو بشدت کم کردین!! دمتون گرم!
                          :mrgreen:
                          اینطوریا هم نیست خجالتمون ندید
                          راستی LZW دیگه چیه؟

دیدگاه

درود
                            تجربه ای که من در مورد این حافظه داشتم، ذخیره اطلاعات مربوط به بوت شدن بودش
                            چون یه بار ویندوز xp نصب کردم تا هارد رو پارتیشن بندی کنم بعدش که xp رو فرمت کردم و 7 نصب کردم موقع بوت شدن دو تا ویندوز نشون میداد در صورتیکه فقط ویندوز 7 نصب بود یه بار دیگه فرمت کردم و 7 رو نصب کردم مشکل حل نشد رفتم سراغ اون حافظه کوچک چند مگا بایتی اون رو فرمت کردم دوباره که 7 رو نصب کردم مشکل حل شده بود
                            در روزگاری که لبخند آدم ها بخاطر شکست توست برخیز تا بگریزند. کورش کبیر
                            شاد بودن، تنها انتقامی است که میتوان از زندگی گرفت. ارنستو چه گوارا

دیدگاه

نوشته اصلی توسط microjo

چه ربطی به این ماجرا داشت؟ :-/

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X