اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

نظر شما در باره روش های جدید اتصاال به اینترنت مثل وایمکس چیست ؟؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

نظر شما در باره روش های جدید اتصاال به اینترنت مثل وایمکس چیست ؟؟

با سلام امروز رفتم بازار توی مغا زه رفیقم بودم که زد به سرم و یه مودم وای مکس خریدم
    هدف من تبلیغ و چیز دیگه ای نیست
    توی ایران 2 شرکت ایرانسل و مبین نت خدمات وای مکس رو میدن
    من از مبین نت اینترنت گرفتم
    مودم که اراعه میشه 2 نوع هست
    داخل خانه خارج خانه
    IN DOOR
    OUT DOOR
    که به کلمه های مودم بیرونی
    و مودم درونی معروف هستند
    به گفته شرکت شبکه وای مکس قابلیت افزایش سرعت تا 70 مگا بیت در ثانیه رو دار :eek:
    یعنی چیزی در حدود 3 برابر حد اکثر سرعت ADSL
    سرعت ADSL حدودا برابربا 24 مگا بیت بر ثانیه هست در حالی که در ایران سرعت 2 مگا رو به کار بران عادی وا گذار نمی کنند :eek:
    ولی شرکت مبین نت ادعا کرده میتونه تا اخرین سرعت پشتیبانی وایمکس رو به کار بران بده
    قراره به زودی انتن های زیادی توی شهر های مختلف بزنند
    با این سرعت مافوق میشه به راحتی در یک اپار تمان با یک مودم اینترنت پر سرعتی داشت
    این در حالی هست که میشه تلوزیون رو هم با اینترنت نگاه کرد
    بازم مطلب زیاد دارم تو پست های بعدی مینویسم
    لطفا توی نظر سنجی شرکت کنید
    1,181
    WI MAX
    0%
    380
    dial up
    0%
    305
    ADSL
    0%
    164
    GPRS
    0%
    149
    از طریق ماه واره
    0%
    122
    شبکه محلی بیسیم WI-FI
    0%
    34
    روش های دیگر !!!؟
    0%
    27
    [move][img width=133 height=100]http://bargiri.persiangig.com/aks/0.306310001356499787_taknaz_ir.gif[/img][/move]

پاسخ : نظر شما در باره روش های جدید اتصاال به اینترنت مثل وایمکس چیست ؟؟

اگر اینترنت وایرلس و وایمکس فرق می کنه بهتره اونرو هم اضافه کنید چون تو خیلی از شهرها اینترنت وایرلس هم تو سطح شهر هست.البته بردش یه کم محدوده.
    به نظر من بهترین روش همین وایرلس هست چون در صورتیکه لپ تاپ داشته باشید تنها چیزی که لازم دارید پسورد ورود به شبکه هست.
    بهتره در مورد سرعت هم فکر نکنید! فرقی نمیکنه از چه پروتکلی استفاده کنید چون سرعت بیشتر از 1 مگا در اکثر مناطق غیر قابل دسترسه!
    It's nice to be important but it's important to be nice!

از اینکه نمی رسم جواب دوستان را بدم معذرت می خوام.

دیدگاه

سلام
      به جز GPRS و DIALUP و هرچی دیگه که تو این رنج سرعت دارن، مابقی خوبن(البته ADSL هم اگه از خود مخابرات باشه دست کمی از GPRS نداره).
      ;()((void (*)(void))0x0000))

دیدگاه

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
        حرف شما درست اقای شفقی ولی این وایر لسی که من دیدم
        بردش به زور 20 متره البته توی خونه
        3 طبقه ساختمونمونه توی طبقه 3 وم انتن ندارم :eek:
        [move][img width=133 height=100]http://bargiri.persiangig.com/aks/0.306310001356499787_taknaz_ir.gif[/img][/move]

دیدگاه

:eek:
          سرویس جدیدی که در حال احداث هست
          تلفن اینترنتی هست
          امتحان کردم کار میکنه یعنی این ورودی تلفن که روی مودم نصبه ورودی نیست در حقیقت خروجی هستش که به یک تلفن نصب میشه و می تونید از طریق وای مکس به همه جا زنگ بزنید
          تقریبا رایگان :eek:
          به عکس ها نگاه کنید oo:
          فایل های پیوست شده

دیدگاه

نوشته اصلی توسط SAJAD-G
            سلام
            به جز GPRS و DIALUP و هرچی دیگه که تو این رنج سرعت دارن، مابقی خوبن(البته ADSL هم اگه از خود مخابرات باشه دست کمی از GPRS نداره).
            :rolleyes:
            حرفتون برای من نا مفهوم بود ؟
            یعنی GPRS رنج سرعت نداره ؟؟

دیدگاه

http://wimax.irancell.ir/
              WI-MAX ایرانسل

http://www.mobinnet.ir/
              WI-MAX مبین نت

نظرتون راجع به WI-MAXعوض میکنه :rolleyes:

دیدگاه

پاسخ : نظر شما در باره روش های جدید اتصاال به &#157

دوستان کسی میتونه کامل در باره WI-MAX توضیح بده ؟؟
                چه طور میشه در یه رنج فرکانسی این سرعت بالا رو به دست اورد در حالی که ممکنه در یک منطقه بیش از چند صد نفر کار بر باشه و این در حالی هست که ادعای د ر این مبنا دارند که تعداد کار بران باعث ترا فیک فرکانسی و افت سرعت (البته نه در ایران ) نمیشه ؟؟
                و برای همه کار بران سرعت ماکسیموم یعنی چیزی در حدود 70 مگا بیت در ثانیه
                یعنی چیزی در حدود 8.5 مگا بایت در ثانیه
                یا دانلود یک اهنگ در نیم ثانیه
                یا دانلود یک فیلم با کیفیت FULL -HD و زمان 1 ساعت در 60 ثانیه !!!
                یا تماشای 60 کانال با بهترین کیفیت به صورت هم زمان در یک اپارتمان !!!!
                بردی در حدود 50 کیلومتر !!!
                عوارض فرکانسی این قدرت تشعشی اونم در محدوده ماکرو ویو یعنی چیزی در حدود 2.4 گیگا تا 3.5 گیگا هرتز به عهده کی هست >؟
                چه کسی پروانه بهره برداری به این شبکه ها میده ؟
                چرا همه این هارو شبکه واحدی نمیکنن ؟
                یه شبکه سراسری وای مکس
                که روی همین شبکه تلوزیون رادیو اینترنت تله تکس مبایل تلفن های خانگی
                سیستم های اطلاع رسانی
                و همه چی قرار داده بشه
                کی قراره یه راه ارتباطی بین المللی یونیور سال بیاد بازار ؟
                :cry:

دیدگاه

پاسخ : نظر شما در باره روش های جدید اتصاال به اینتر&

نوشته اصلی توسط حامد رحیمی
                  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
                  حرف شما درست اقای شفقی ولی این وایر لسی که من دیدم
                  بردش به زور 20 متره البته توی خونه
                  3 طبقه ساختمونمونه توی طبقه 3 وم انتن ندارم :eek:
                  منظور من اینترنتیه که از طریق شرکت ها واگذار میشه و آنتن هاشون در نقاط مختلف شهر نصب میشه. دلیل اینکه میگم خوبه اینه که نیاز به دستگاه جانبی ندارید و همچنین با مخابرات طرف نیستید هر دفعه هنگام ایجاد اشتراک نیاز به هزینه نصب ندارید .برای راه اندازی و نصب در صف قرار نمی گیرید. نیاز به خط تلفن ندارید. نیازی ندارید حتما مدت سرویس اولیه تون بیشتر از یک ماه باشهو اینها محدودیتهایی هستند که در سرویس های دیگه مشاهده میشن! ولی متاسفانه هنوز این اینترنت فراگیر نشده!
                  It's nice to be important but it's important to be nice!

از اینکه نمی رسم جواب دوستان را بدم معذرت می خوام.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حامد رحیمی
                    حرفتون برای من نا مفهوم بود ؟
                    یعنی GPRS رنج سرعت نداره ؟؟
                    GPRS دقیقا نمی دونم تا چه سرعتی میتونه سرویس بده، ولی این GPRS که من کار کردم و دیدم زیر 20 کیلوبایت سرعت داره که 3 یا 4 برابر دیال پ هست اونم در بهترین شرایط، پی زیاد دردی رو دوا نمی کنه.
                    برد وایرلس کاملا به مودمت ربط داره، من توی یه پروژه دقیقا از تمام مغازه های 7 تا پاساژ تهران یه سری سوال در مورد مودم ها باید میپرسیدم که پرسیدم نتیجش شد:
                    از لحاظ برد، کیفیت:
                    linksys یا Cisco اول هستند و قیمتشون از مابقی بیشتره.
                    Zyxel هم دوم و قیمتش نزدیک به قبلیه.
                    Asus سوم که از بالایی یه مقدار ارزونتره.
                    D-link قیمتش نزدیک 50 تومن میچرخه کیفیتش هم خوبه.
                    TP-link از همشون ارزونتره حدود 35 هزار تومن ولی خیلی کم از کیفیشت تعریف می کردن.
                    بعضی ها همیه مارک هایی می گفتن که فقط از دهن خودشون میشنیدیم مثل LEVEL1 که فقط یک جا گفتش کلی هم از همه چیش تعریف می کرد.
                    این مودم ها همشون ADSL+WIFI بودن.
                    حالا این شرکت ها اگه بخان میتونن پوشش دهی خودشونو با کیفیت خیلی عالی تر گسترش بدن، ولی از اونجایی که پای هزینه وسطه زیاد بهش فکر نمی کنن.
                    ;()((void (*)(void))0x0000))

دیدگاه

دایلاپ به درد موارد خیلی ضروری می خوره.

GPRS سرعتش کمه به درد موبایل میخوره.
                      64Kb/s ای دی اس لی بهتر از 128kb/s جی پی ار اس است

من از ADSL کمی راضیم.(اگه نوسان نکنه)

نوشته اصلی توسط رضا شفقی
                      منظور من اینترنتیه که از طریق شرکت ها واگذار میشه و آنتن هاشون در نقاط مختلف شهر نصب میشه. دلیل اینکه میگم خوبه اینه که نیاز به دستگاه جانبی ندارید و همچنین با مخابرات طرف نیستید هر دفعه هنگام ایجاد اشتراک نیاز به هزینه نصب ندارید .برای راه اندازی و نصب در صف قرار نمی گیرید. نیاز به خط تلفن ندارید. نیازی ندارید حتما مدت سرویس اولیه تون بیشتر از یک ماه باشهو اینها محدودیتهایی هستند که در سرویس های دیگه مشاهده میشن! ولی متاسفانه هنوز این اینترنت فراگیر نشده!
                      آقا رضا یه مدتی توی شهر ما (یه ساله ای دی اس ال امده) وایرلس راه انداختن اونم از 18 کیلومتری میفرستادن
                      کلی زحمت کشیدن آنتن خریدن.خرج کردن و.. یه روز دیدم دیگه اینترنت نمیره. بعد فهمیدیم مخابرات اومده تمام تجهیزاتو با خودش برده.... :bye

بردش تقریبا 2کیلومتر میشد(از یک آنتن) ما هم اکسس پوینت خریده بودیم 115 تومان هم پول داده بودیم. گذاشته بودیم پشت بام با 15 متر سیم :cry2: داشتیم نامحدود دانلود می کردیم :twisted:
                      یادش بخیر یه وقتایی هر روز میومدم اینجا !

دیدگاه

دوستان توی سایت های مختلف اراعه دهنده خدمات اینترنتتی خوندم که قانونی بر این مبنا وجود داره

نقل قول از شرکت مبین نت
                        س: آیا برای ارائه خدمات اینترنت پرسرعت بی سیم مبین نت به مشترکین خانگی محدودیت سرعت 128Kbps وجود دارد؟
                        ج : محدودیت سرعت 128Kbps برای کاربران خانگی از قوانین کشور می باشد که سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی نیز بر اجرای آن بر کلیه ارائه دهندگان خدمات اینترنت پرسرعت نظارت خاصی دارد. شرکت ارتباطات مبین نت هزینه بسیار بالایی را متقبل شده است تا آخرین فناوری روز دنیا را در ارتباطات بی سیم پیاده سازی نماید، لذا پر واضح است که امکان استفاده مشترکین از خدمات با سرعت بالا یکی از اهداف اولیه این شرکت می باشد و امید دارد که این قانون در آینده نزدیک تغییر نماید. :eek: :eek:
                        کی ؟؟؟
                        قراره کی این قانون تغیر بکنه ؟؟
                        کشور های بزرگ با افتخار میگن موفق به انتقال 2 گیگا بایت اطلا عات در 1 ثانیه شدیم
                        یعنی 3 cd در 1 ثانیه
                        این در حالی هستش که ما امکانات سرعت بالای اینترنت رو داریم ولی مجوز رو ندارم
                        کسی میدونه متن این قانون رو میشه کجا پیدا کرد ؟؟؟
                        در حالی هستش که ما برای انتقال 3cd با همین سرعت
                        35 ساعت زمان لازیم داریم کدوم یکی از کشور ها پیشرفت میکنه ؟؟؟؟
                        هر وقت هم بخوای نظری
                        بدی میگن میخوای جاسوسی کنی سرعت بالای اینترنت میخوای ایخه مرد حسابی جاسوس نمیاد که از ایران اینترنت بگیره
                        یه بشقاب میندازه وسط حیات با سرعت نور اینترنت داره سند و رسیو هم زمان

دیدگاه

س: آیا می توان در حال حرکت و جابجایی نیز از خدمات وایمکس مبین نت استفاده نمود؟
                          ج: فناوری وایمکس با استاندارد 802.16e این امکان را پشتیبانی می نماید ولی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در پروانه به وضوح عنوان نموده است که دارنده پروانه مجاز به ارائه خدمات به مشترکین در حال حرکت نمی باشد.

خاک توی سر این کسی که این قانون رو گذاشته کی قراره ما پیشرفت کنییم ؟
                          باید نسل عوض شه شاید یه تغیراتی توی قانون گذاری دیده بشه

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : نظر شما در باره روش های جدید اتصاال به اینترنت مثل وایمکس چیست ؟؟

حالا حامد جان سرعتش چجوریه؟
                            یادش بخیر یه وقتایی هر روز میومدم اینجا !

دیدگاه

:wow:
                              عالی هست
                              به گفته شرکت فلا ثبت نام من کامل نشده و سرعت 128 رو میدن تا بدون اینترنت نمونم
                              ولی بعد ثبت نام سرعتم میره روی 512
                              روی سرعت 128 به راحتی با 70 دانلود میکنم
                              فکر کنم این هم مثل شرکت پارس انلاین جلوی سرعت رو با گذاشته
                              ولی یه چیز خیلی عالی توی این وای مکس هست که باعث رضایت من شده ببینید طبق استدلال خودم بین ارسال دستور ا دریافت اطلا عات یه زمان هست
                              زمان تاخیر توی وای مکس خیلی کم بود به محض فشردن کلید بدون هیچ مکسی صفحه لود میشه :agree:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X