اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

چطور این فایل را پاک کنم؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : چطور این فایل را پاک کنم؟

از برنامه FastCopy استفاده کنید delete هم داره شاید کار کنه

دیدگاه

با سلام-خدمت دوست عزیز اقای عادل عرض کنم که فایل مذکور نرم افزار التیوم بوده و این اتفاق موقعی که انرا از حالت زیپ خارج میکردم افتاد.و شاید اطلاع داشته باشید که بعصی از فایلهای زیپ مثلا با حجم 2 مگابایت وقتی از زیپ جارج شوند حجمی بیشتر از 3 گیگ پیدا میکنند و اگر هم اطلاع نداشته باشید این خبربرایتان خیلی عجیب خواهد بود.چرا که تکنیکهای فشرده سازی فایلها به طرز عجیبی پیشرفت کرده و یا شاید هم من اشباه میکنم.ودر جواب اقای اروین:چشم انرا هم امتحان خواهم کرد.
      در زندگی اثر خوب و خاطره خوش از خودمان در این دنیا برجا بگذاریم.etgpsp

دیدگاه

نوشته اصلی توسط etgpsp
        با سلام-خدمت دوست عزیز اقای عادل عرض کنم که فایل مذکور نرم افزار التیوم بوده و این اتفاق موقعی که انرا از حالت زیپ خارج میکردم افتاد.و شاید اطلاع داشته باشید که بعصی از فایلهای زیپ مثلا با حجم 2 مگابایت وقتی از زیپ جارج شوند حجمی بیشتر از 3 گیگ پیدا میکنند و اگر هم اطلاع نداشته باشید این خبربرایتان خیلی عجیب خواهد بود.چرا که تکنیکهای فشرده سازی فایلها به طرز عجیبی پیشرفت کرده و یا شاید هم من اشباه میکنم.ودر جواب اقای اروین:چشم انرا هم امتحان خواهم کرد.
        اگر توی یه فایل یک گیگی فقط از یک کراکتر تشکیل شده باشه با هر تکنیک فشرده سازی میتونید هجمش رو به زیر یک کیلوباید کاهش بدین! این بخاطر ساخت کتابخونه بیتی هستش که این برنامه ها ازش استفاده میکنن

دیدگاه

وجود اون فایلها با اسم و حجم عجیب بخاطر بروز خطا در دیسک هست که دلیلش میتونه بترتیب شیوع اینها باشه:
          0- نامعلوم!!
          1-اشکال نرمافزارهای 3rd party
          2-کنترلر حافظه
          3-درایور
          4-سیستم عامل

همونطور که میدونید سیستم عامل اجازه نمیده برنامه ها فایلهایی که در نامشون کاراکتر غیرمجاز هست ایجاد کنند مگر اینکه اون برنامه ها مستقیماً روی سکتورها کار کنند.همچنین سیستم عامل دربرخورد با این فایلها که معمولا بدلایل نامعلوم ایجاد میشن دچار خطا میشه. بعضاً از همین خصیصه برای گذاشتن قفل رول CD ها استفاده میکنن.

در این مورد بهترین راه انتقال فایلها به یکجای امن و فرمت کردن درایو هست.
          یک مورد هم من دیدم که گوشی موبایل در ارتباط با کارت حافظه ایراد داشت و مکرراً Entry ها نا معتبر روی دیسک ایجاد میکرد.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X