اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

آنتی ویروس شید!

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

آنتی ویروس شید!

سلام
    دوستان نظرتون در مورد این آنتی ویروس چیه؟

کسی از دوستان از معایب و محاسنش خبر داره؟

ممنون

پاسخ : آنتی ویروس شید!

چیشو می خوای بدونی حامد جان ؟
    باور کن عالیه ! من تقریبا از اردیبهشن ماه نصب کردمش . تا الان مثل مرد داره می کنه و هیچ مشکلی باهاش نداشتم
    خیلی سبک و آرومه ! نه سرعت و می گیره نه هی زرت و زرت پیغامای الکی میده

دیدگاه

پس کار میکنه

آخه من دیدم بنده خدا ساکت نشسته و هیچی نمیگه! گفتم نکنه کلا عادتش اینه که صدا نده :-))

از نظر ویروس یابی قوی هست؟

دیدگاه

بر خلاف آنتی ویروسایی مثل کسپر کلا کمتر پیغام میده و اگه حالت سکوتش رو هم فعال کنی دیگه جیکش در نمیاد !
        تا الان هر فلشی یا سایتی ویروسی بوده براحتی شناخته و پاکش کرده و مشکلی ندارم باهاش

قاعدتا هر ویروسی رو که نود و اویرا تو دیتابیسشون بشناسن اینم باید بشناسه ولی یه نکته اینکه بر خلاف اویرا کمتر به پچ و کرک ها گیر میده به خاطر همین قضیه یکم بهش مشکوک شدم و با چند تا از این آنتی ویروسای که نصب نمیخاد مثل مک آفی استینگر و کسپر ریموال و غیره سیستم رو اسکن کردم و هیچی پیدا نکردن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Adel JoOoN
          بر خلاف آنتی ویروسایی مثل کسپر کلا کمتر پیغام میده و اگه حالت سکوتش رو هم فعال کنی دیگه جیکش در نمیاد !
          تا الان هر فلشی یا سایتی ویروسی بوده براحتی شناخته و پاکش کرده و مشکلی ندارم باهاش

قاعدتا هر ویروسی رو که نود و اویرا تو دیتابیسشون بشناسن اینم باید بشناسه ولی یه نکته اینکه بر خلاف اویرا کمتر به پچ و کرک ها گیر میده به خاطر همین قضیه یکم بهش مشکوک شدم و با چند تا از این آنتی ویروسای که نصب نمیخاد مثل مک آفی استینگر و کسپر ریموال و غیره سیستم رو اسکن کردم و هیچی پیدا نکردن
          با سلام
          بنظرم Kasper بهترین آنتی ویروسه ... همیشه هم بروز هست ... اگه میخواید جیکش درنیاد که دیگه فایده نمیکنه (در واقع کارائیش رو کم کردید ) وقتی میزارید تو حالت سکوت یعنی اینکه از بعضی چیزای مشکوک صرف نظر کنه ... البته کسپرو هم میشه گذاشت تو حالت سکوت ولی دیگه کارائی نخواهد داشت .
          از سختی نترس! این سختی هاست که جایگاه و مقام انسان را بالا میبرد...

دیدگاه

این آنتی ویروس شیدا کلا رایگانه یا خریدنیه . اگه لینک معتبری دارید بی زحمت بزارید تا
            یه تستی بگیریم . خسته شدیم از بس یوزر پسورد برای نود 32 عوض کردیم
            باز هم عید آمد و ما لختیم...

دیدگاه

دانلودش مجانیه!

اکانت یک سالش هم 6760 بود فکر کنم!!!

من که خریدم

خودش سایت داره یه سرچی بزن پیداش میکنی.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حامِد مٌهری
                دانلودش مجانیه! اکانت یک سالش هم 6760 بود فکر کنم!!! من که خریدم
                خودش سایت داره یه سرچی بزن پیداش میکنی.
                یدونه از همون لینک هایی که خریدی برای ما هم بفرست
                بعد اینکه پدیت هم میشه یا باید پدیتش رو هم خرید :rolleyes:

دیدگاه

با درود . . .
                  والا من از سال 80 تا حالا انواع و اقسام آنتی ویروسا رو تست کردم و تابحال چیزی بهتر از avast ندیدم. حواسش خیلی جمعه و به سیستم هم فشار نمیاره. nod که دیگه واقعا افتضاحه! در بعضی موارد به اسم گیر میده نه محتوا!!!!
                  avast کاملا رایگانه(نسخه خانگیش) و پدیت هاش هم مثل سایر آنتی ها سنگین نیست. (با دیال پ تو 18 ثانیه پدیت شد! oo: ) هر بار که ببینه سیستم به اینترنت متصله خودش به سرورش وصل میشه و پدیت میشه(بسیار کم دردسر!) تو این 4 ، 5 سالی هم که رو سیستمه تا حالا خطایی نداشته.(ضمنا" سال گذشته جایزه بهترین و پیشرفته ترین انجین جستجو رو هم برنده شد)
                  تنها کاری هم که پس از نصب نیاز دارید رجیستر کردنشه که از طریق خود سایت باید انجام بدید.
                  پیشنهاد میدم یه بار امتحانش کنید :biggrin:
                  این شیلد هم تا حالا امتحان نکردم ببینم چی به چیه. :smile:
                  درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت، بی‏عرضگی را صبر، و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می‏ نامند! "گاندی"

به دلیل وجود برخی مشکلات و بی احترامی ها این اکانت رو غیر فعال کردم. همیشه سر بلند باشید.
                  بدرود . . .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Dxing
                    یدونه از همون لینک هایی که خریدی برای ما هم بفرست
                    بعد اینکه پدیت هم میشه یا باید پدیتش رو هم خرید :rolleyes:
                    نه دیگه! برای پدیتش پول میدی! آنتی ویروسش مجانیه!

لینکش رو پیغام خصوصی کردم

دیدگاه

از کجا معلوم میشه که اطلاعات داخل کامپیوتر رو سرقت نمیکنه ؟ / فکر کنم باید یه
                      آنتی ویروس دیگه هم نصب کنیم که مواظب شیدا باشه :-?
                      اینجور که تو سایته نوشته شده هیچ ارگان یا سازمانی نصب و تاییدش نکرده

دیدگاه

آقا شما فقط و فقط mccafe رو بچسب . هیچی مثلش نمی شه مخصوصا ورژن 8.8 enterprise
                        میشه به جای امضا انگشت بزنم ؟؟؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                        X